سلام
این 5 هزار گیگ فقط مال داخل کشوره یا سایت های خارجی هم شامل میشه؟!
Printable View
سلام
این 5 هزار گیگ فقط مال داخل کشوره یا سایت های خارجی هم شامل میشه؟!
نقل قول:
سلام رفیق:n06:
میگن واسه همه سایتهاس
فقط نباید دانلود حجیم پشت سر هم باشه
سلام نامحدودم میخوام برای این بسته برم eco امکانش هست؟
توی مشهد من هم صبانت دارم و هم شاتل
اصلا قابل قیاس نیستند
پینگ 4.2.2.4 شاتل بین 88 تا 130 هست
برای صبانت بین 120 تا 160
سرعت شاتل تقریبا همیشه ثابته و روی 10 مگی که برام بستند (بخاطر سرویس گیم آوردن پایین وگرنه 18 بود)
این صبانت هم که ماشالا همش قطعی و افت سرعت....بعد عید این رو هم شاتل بگیرم احتمالا
دوستان توی مشهد شرکت بهتری نمیشناسین؟
دقيقا سيستم بنده برعكس شمانقل قول:
صبا نت عالي بدون حتي ي قطع اصلا يادم نمياد آخرين بار كي قطع بوده سرعت هم عالي تا جايي كه خط كشش داره تست سرعت داخل و خارج خيلي نزديك
برعكس شاتل تست داخل ١٦ تست خارج به زور به ٥ مگ اگر برسه قطعي هم داره البته اصلا از روي ريز مصرف متوجه نميشي چون لينك و نت وصل ولي ديتا نداره
هر دو سرويس تو مركز طلاب
در كل شاتل ديگه شاتل قديم نيست ولي بازم خوب
ايرانسل هم كه عالي شده پرواز ميكني
كلا خدارو شكر از اينترنت شانس آورديم
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اصلا مگه تو 15 روز میشه 5000 گیگ دانلود کرد!؟
سرعتش چنده؟
حالا به فرض بشه 5000 گیگ دیتا تو این مدت کم از کجا بیارن مردم دانلود کنن و اصلا به چه دردشون میخوره؟ سنگ بزرگ نشانه نزدنه
با قسمت فروش تماس بگیر احتمال زیاد میشه طرح فعلی رو لغو میکنن یه طرح جدید برات میزارننقل قول:
به اون عدد که نمیرسه ولی خب پشت سر هم دانلود حجیم نکنی میشه تا حدودی شاید زیاد دانلود کرد:n39: تقریبا همون طرح غیر حجمی میشه احتمالا - ولی این بار اولشه مثل شاتلند که فقط سری اولش خیلی خوب بودنقل قول:
نمیشه دقیق گفت در یه شهر کدوم شرکت بهتره چون هر مرکز مخابراتی یه وضعی داره واسه خودش نمونش دوست عزیزی که جواب کامنت شما رو دادننقل قول:
توی مشهد من هم صبانت دارم و هم شاتل
اصلا قابل قیاس نیستند
پینگ 4.2.2.4 شاتل بین 88 تا 130 هست
برای صبانت بین 120 تا 160
سرعت شاتل تقریبا همیشه ثابته و روی 10 مگی که برام بستند (بخاطر سرویس گیم آوردن پایین وگرنه 18 بود)
این صبانت هم که ماشالا همش قطعی و افت سرعت....بعد عید این رو هم شاتل بگیرم احتمالا
دوستان توی مشهد شرکت بهتری نمیشناسین؟
فقط میشه با تست یه ماهه یا پرسیدن ار دوست و همسایه تو همون مرکز مخابراتی پرسید
ولی در کل فعلا اکثرا از ایرانسل راضین
مگه آیه اومده هرکی این بسته رو خرید باید هر ۵۰۰۰ گیگ رو دانلود کنه؟!نقل قول:
اون ۵۰۰۰ گیگ نماد نامحدوده، مهم اینه که تو این ۲ هفته با خرید این بسته ترافیک رایگان میشه، حالا دیگه بستگی به هرکسی داره که چقدر مصرف کنه.
شما یه درصد فک کن دانلودا حجیم نباشه !نقل قول:
میگن واسه همه سایتهاس
فقط نباید دانلود حجیم پشت سر هم باشه
در ضمن نوشتن 5 ترابایت ، شما اگر فول اسپید تمام ساعت ها بزارید رو دانلود میشه روزی 144 گیگ ، ینی 2 ترابایت در 14 روز با سرعته 1.8 مگابایت.
من توی سیدی قائم از شاتل دارم
توی قاسم آباد، امامیه از صبانت
الان با 4 جی ایرانسل میشه گیم زد؟
پینگش چجوریه؟ نت تایپ چی؟ تایم اوت نداره؟
پینگ صبانت شما چجوریه؟