کنایه فردوسی پور به پارازیتهای ماهوارهای!
جهان نوشت:
در برنامه 90 دیشب هنگامی که عادل فردوسی پور در حال مصاحبه با سرپرست باشگاه صبای قم بود، پیرامون تاخیر صدا گفت: احیانا شما صدای من رو از تلویزیون و یا ماهواره میشنوید!
سرپرست باشگاه صبا هم با مکثی کوتاه در جواب عادل گفت: من در منطقهای هستم (لواسان) که آنتن تلویزیون ندارم و مجبورم برای دیدن برنامه شما از ماهواره استفاده کنم.
در این لحظه عادل هم با خندههای شیطنت آمیز همیشگی خود گفت: خوش به حالتون. پس مشکل پارازیت و نویز و این مسائل رو ندارید!
كفاشيان: اگر قطبي بخواهد با اسپانيا بازي ميكنيم!
كفاشيان: اگر قطبي بخواهد با اسپانيا بازي ميكنيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: اگر افشين قطبي بخواهد تيم ملي با اسپانيا ديدار تداركاتي برگزار ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان پس از پيروزي يك بر صفر ايران برابر ايسلند در جمع خبرنگاران گفت: تماشاگران وقتي ببينند تيم حريف قوي است بيشتر به وزرشگاه ميآيند. البته ايسلند هم قوي بود اما تيم خيلي قوياي نبود.
وي در مورد مسائل فني اين بازي اظهار داشت: بهتر است بحث فني را از اهل فن بپرسيد اما تصورم اين است كه انتظارات فني قطبي از اين ديدار برآورده شد. ما نگران نيستيم؛ اگر مسابقه حساس باشد مردم خودشان به ورزشگاه ميآيند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كفاشيان در مورد اينكه احتمال دارد در صورت درخواست كادر فني با تيمهاي نظير اسپانيا بازي كنيم گفت: اگر كادر فني بخواهد حتما چنين بازي انجام ميشود.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد عدم صعود تيم فوتسال ساحلي ايران به جام جهاني تصريح كرد: نمي دانم چه شد كه به ژاپن باختيم. تيم فوتبال ساحلي ما قوي بود.
كفاشيان در مورد دعوت از بازيكنان پا به سن گذاشته مانند فرهاد مجيدي به تيم ملي گفت: فردا اولين جلسه كميته فني تشكيل ميشود. وظيفه كميته فني همين است كه اهدافي را براي تيم ملي تعريف كند و اصلاحاتي را صورت دهد. اين كميته خط مشي آينده تيم ملي ايران و تيم ملي اميد را ترسيم ميكند.
وي ادامه داد: قطبي هم نظرش بر اين است كه در صورت پيروزي بر اردن و عبور از اين مرحله از بازيكنان جوانتر استفاده كند.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينكه در صورت ناكامي برابر اردن احتمال تغيير در كادر مديريتي فدراسيون وجود دارد گفت: با يك بازي تغيير و تحول ايجاد نميشود. اين مسئله چيزي را حل نميكند. ما بايد تيم قدرتمندي داشته باشيم. فدراسيون وظايف زيادي دارد.
انتهاي پيام/
فارس منتشر كرد فايل صوتي اظهارات برهانينژاد
خبرگزاري فارس: به دنبال اظهارات اخير مديرعامل باشگاه مس در برنامه 90، خبرگزاري فارس براي روشن شدن افكار عمومي فايل صوتي صحبتهاي برهانينژاد را منتشر ميكند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عبدالرضا برهانينژاد شب گذشته در برنامه 90، خبر اخراج 3 بازيكن مس كرمان كه از سوي خبرگزاري فارس منتشر شده بود را تكذيب و اعلام كرد، نامي از بازيكنان نياورده است.
اين در حالي است كه شنيدن سخنان برهانينژاد نشان ميدهد، مديرعامل مس كرمان 3 بازيكني كه در خبر خبرگزاري فارس از آن نام برده شده را تاييد ميكند.
مديرعامل باشگاه مس به خبرنگار فارس گفت خبر مشكوك بودن اين 3 بازيكن بدون اينكه نامي از وي برده شود، نوشته شود. فارس به رسم امانتداري، اين خبر را بدون اينكه از برهانينژاد نام ببرد منتشر كرد؛ اما تكذيب اين خبر از سوي مديرعامل، آنهم در رسانه ملي، ما را بر آن داشت كه فايل صوتي صحبتهاي برهانينژاد را منتشر كنيم.
خبرگزاري فارس براي روشن شدن افكار عمومي و صحت ماجرا،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه برهانينژاد كه مربوط به اين موضوع است را منتشر ميكند.
متن مصاحبه خبرنگار فارس با برهاني نژاد به شرح زير است:
فارس: شما بين دو نيمه رفتيد رختكن، درست است؟ چه گفتيد؟
برهانينژاد: بله، گفتم دست مريزاد. غيرت همهتان را ديدم. گفتم واقعا آن پولي كه گرفتيد انشاءالله كه حلال باشد. اين بازي كه شما ميكنيد ادعا داريد كه ميخواهيد در جام باشگاههاي آسيا بازي كنيد. ادعاي مليپوشي داريد. دست همهتان درد نكند. نيمه دوم بچهها واقعا به غيرتشان برخورد. ديديد چه تلاشي كردند اما ديگر نشد. چندتايي مشكوك بودند كه انشاءالله با بررسيهايي كه با آقاي مظلومي ميكنيم مشخص ميكنيم جريان چه بوده است.
فارس: اين مشكوكها را ميخواهيد بگوييد؟ ما از قول خودمان ميزنيم.
برهانينژاد: (ميخندد)
فارس: از قول خودمان ميزنيم، از قول شما نميزنيم.
برهانينژاد: حالا ديگه. 3 تا بودند.
فارس: 3 تا؟
برهانينژاد: بله
فارس: يكي سامان صفا بود.
برهانينژاد: خب، ديگه؟
فارس: انصافي بود. دقيقه 35 تعويض شد.
برهانينژاد: 2، خب.
فارس: سومي را نميدانم؟
برهانينژاد: چپه، چپ.
فارس: چپ؟ حسينخاني؟
برهانينژاد: نه، چپ.
فارس: منيعي كه اصلا بازي نكرد.
برهانينژاد: اميرحسين يوسفي.
فارس: يوسفي؟
برهاني نژاد: آره. حسينخاني هم خيلي خوب بازي نكرد. 2 تا پاس گل داد.
فارس: من اين 3 تا را مينويسم از قول خودمان.
برهانينژاد: از قول خودتان بنويسيد.
فارس: خيالتان راحت باشد. امروز جلسه هيات مديره است؟
برهانينژاد: بله.
فارس: مظلومي را نگه ميداريد يا نه؟
برهانينژاد: بگذاريد تا شب معلوم كنم. فعلا كه وقت زياد است.