بخدا با یه مکافاتی این صفحه باز شد ... دانلود پیش کش
Printable View
بخدا با یه مکافاتی این صفحه باز شد ... دانلود پیش کش
منم شاهین شهرم ،سرعت که داغونه ، چند روزی قطعی هم اضافه شده(بعضی از ساعات)
نقل قول:
لایک :27:
راستش برای من مهم نیست که ساعت سرور صبانت با ساعت ویندوز من فرق داره. برای من این مهمه که از حجم من بیخود و بی جهت حجم کم شده. در ضمن من به این فرمایش شما خیلی شک دارم چون اگه همون موقع بیدار مثلا چندبار دیسکانکت می کردی و 6:02 کانکت می شدی دیگه حجم کم نمی کرد. الان هم کامپیوتر من ساعت 5:45 خاموش میشه با این وجود هر بار در ریز مصرف تاریخ اتمام کانکشن رو چند دقیقه بعد 6 مینویسه.
سرعت روزانه من خیلی خوبه اما سرعت شبانه من مثل شب های گذشته 30 هست و با چند تا فایل همزمان دانلود کردن بهتر نمیشه. تو چند صفحه قبل با speedtest سرعت اینترنت شبانه ام رو گذاشتم نوشته اسنترنت شما از 74 درصد ایرانیها کیفیتش بدتره. این هم الان تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که مشخصه سرویش شبانه الان خیلی داغونه برای من.
برای من که بیشتر استفاده ام از اینترنت برای بازی آنلاینه جدیدن پینگم خیلی افتضاح شده و دیگه کم کم باید بعد 3 سال غزل خداحافظی رو با عمو صبانت بخونم :((
سرعت شبانه هم که نگو اصلن دااااااغون
سرعت شبانه برای من دارای حرکت سینوسیه!
میره تا 50 بعد میاد پائین حتی روی صفر!!!
دوباره یواش میاد بالا و دوباره پائین
برا همین میگم انگار قطعی داره
چند روزه که صبانت بر اساس سرعت خریداری شده توسط کاربر به کاربر سرعت شبانه میدهدنقل قول:
اصلا به خاطر همین شبانه رو اکانتشو حذف کردند و با روزانه یکیش کردن
فکر نکنم دیگه هم درستش کنن
منم 128 دارم سرعتمم دقیقا عین توئه و با همزمان چند تا فایل دانلود کردن درست نمیشه
سنجش سرعت با پینگ یک امر خوبی نیست با پینگ نمیشه گفت سرعت خوب هست یا نه دلایلی هست که پینگ بالا و پایین میشه ( 1 پل ارتباطی ایران با خارج ایران دچار مشکل میشه 2 - شاید سروری که پینگ میکنید در حالت مصرف باشه یا ddos باشه که این امر باعث افزایش پینگ میشه
اصلا با پینگ نمیشه تشخیص داد سرعت بالاست یا پایین
دوستانی که این IP ها رو پینگ میکنند ( 4.2.2.4 - 8.8.8.8 - 4.2.2.1 - 4.4.4.4 ) این IP ها DNS شرکت گوگل هست که تمامی ارسالی های از طرف ایران را برگشت میزنه ( ترافیک این IP ها خیلی بالاست و هر چقدر ترافیک IP بالا باشه پینک بالا میره )
برای تست سرعت صبانت دوستان یک فایل از داخل شبکه صبانت را دانلود کنید و یا یکی از IP های داخلی صبانت را پینگ کنید
لطفا دوستان این IP را پبنگ کنید 89.165.0.18 و برای من در اینجا با تصویر بزارید هم شب و هم روز تا برسی مشکل را پیگیری کنم
سلام دوستان یه سوال داشتم صبا برای روز تولد گیگ هدیه می دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صبا بیت هم هدیه نمیده چه برسه به گیگ:31:نقل قول: