از اینترنت طرح نوروزی پارسال گرفته بودم امروز تاریخ انقضاش بود و دیگه کانکت نمیشه
باید چه کرد که تمدیدش کنم راهنمایی کنید
ممنون
Printable View
از اینترنت طرح نوروزی پارسال گرفته بودم امروز تاریخ انقضاش بود و دیگه کانکت نمیشه
باید چه کرد که تمدیدش کنم راهنمایی کنید
ممنون
فکر نکنم تمدید یشه.نقل قول:
برو مخابرات یه سال دیگه تمدیدش کن. خبرش رو هم به ما بده اخه مخابرات جدیدآ زورش میاد شبانه رایگان بده میخام ببینم باسه اونا هم که قبلآ داشتن هم محدودیت گذاشته یا نه. و بی زحمت بعد که تمدید کردی یه تست کن ببین سرعت شبانت تغییر کرده یا نه.نقل قول:
اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد
با سلام
جناب آقاي دكتر واعظي
همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
همانطور كه مي دانيد
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست
موفق باشيد
در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد
سلام
- اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
- اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
- برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.
ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
بحث ما مخابرات اصفهان این مطلبی که مطرح کردید چه ربطی به اینجا داره؟نقل قول:
بچه ها فکر میکنید اگر چند نفری بریم با یه مسوول تو مخابرات مودبانه حرف بزنیم فایده داره؟ من یک نفری رفتم ولیعصر و با پیگیری مداوم و رعایت قانون و ادب حقمو گرفتم. من تازه به این منطقه نقل مکان کردم و توی این منطقه هیچ شرکتی اینترنت نمیداد که هیچ تازه خود مخابراتم میگفت نمیتونیم! اینقدر رفتم مرکز مجلسی و ولی عصر تا فهمیدم این دو تا مرکز سر اشتباه بستن پورتها باهم دعوا دارن و قهرند! حتی رییس ولیعصر علنا گفت ما به مشترکین مجلسی سرویس نمیدیم تا مرکزش دیگه مسایل فنی رو رعایت کنه و یاد بگیره! اما من اینقدر رفتم و اومدم تا فقط یه پورت برای من باز کردند! انداختمشون به جون هم. روزی بیست بار زنگ کششون میکردم!
حالا حرفم اینه که بهرحال کمپین رو میدن میتونیم حضوری بریم و درخواست شبانه رایگان کنیم با استناد به اینکه ظاهرا شهرهای دیگه این امکان رو دادند.
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
من محل سکونت قبلیم همین طرحو داشتم کمپین. به نظر منم به صرفه اومد اما اینقدر مخابرات حجم دزدی کرد که دو سه برابر نا محدود برام هزینه برداشت!نقل قول:
به هزینه ۷۵۰۰ ماهیانه داشت بدون ترافیک. هرچی میخواستی شارژ میکردی. من یکبار دو گیگ شارژ کردم عصرش ترافیک رو زد به اتمام رسیده!! وقتی قانون جایی نیست دنبال چیز به صرفه نباش به نظر من.
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
مخابرات تهران ، ۱۲۸ و ۲۵۶ که هیچ! یک مگ نامحدود هم میده . نمیدونم این مخابرات اصفهان دست چه حروملقمه هائیه که اینجوری دارن پدرمونو در میارن . یکی یه نامه بنویسه هر کدوممون بطور جداگانه به وزیر و بازرسی مخابرات و ... ارسال کنیم .
جالبیش اینجاست که نامحدود 1 مگ مخابرات تهران از 1 مگ با 25 گیگ ترافیک مخابرات اصفهان ارزونتره!نقل قول:
چقدر ما باید از دست این مخابرات حرص بخوریم اخه! دوست من توی بیرجنده مخابراتشون نامحدود داره.محدوداش هم شبانه داره
ماهی 900 گیگ با نامحدود دانلود میکنه با سرعت 2 مگ
اونوقت ما خیر سرمون توی شهری به اسم نصف جهان هستیم و یه اینترنت زاغارت که نه شبانه داره نه نامحدود
خدا از سر این مسئولای حروم خور مخابرات نگذره که اینقد خون مارو میکنن تو شیشه
کاش یکی یه کاری میکرد