واسه من که گزینش خاموش نیست . با برنامه pes editor امتحان کردی؟؟؟ با این برنامه تو قسمت team میتونی ورزشگاه هر تیم رو تغییر بدی بعدشم سیو کنی تا تو بازی همون ورزشگاهو واسه تیمت داشته باشینقل قول:
Printable View
واسه من که گزینش خاموش نیست . با برنامه pes editor امتحان کردی؟؟؟ با این برنامه تو قسمت team میتونی ورزشگاه هر تیم رو تغییر بدی بعدشم سیو کنی تا تو بازی همون ورزشگاهو واسه تیمت داشته باشینقل قول:
اگه اينترنت پر سرعت داري cv0f رو دانلود كننقل قول:
بفرما همون سيو خودت هست پولت رو هم تغيير ندادم مي تونستم بينهايت كنم پولت رو ولي گفتم ممكن نخواي به هر حال اگه مشكل مالي براي باشگاه پيش اومد من وام بلاعوض ميدم خلاصه ما در خدمتيم.نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/5007834/c654ee5b/PES2009_ML01.html
ببخشید آیا میشه کیت های GDB رو با GGS وارد بازی کرد؟
اگه میشه چجوری و روی کدوم فایل ها (other b)
باید با برنامه kits relink tool به تیمهای لیسانس نشده نامبر بدی بعدش با ggs روی همون شماره که به تیمها دادی این کیتها رو بزارینقل قول:
:11:سلام استاد اول بابت زحمتت تشکر میکنم و بعد باید بگم این فایل رو من ریختم جای قبلی ولی الان تو باز کردن ارور میدهنقل قول:
این ارور رو
load filed because data is form different verion
dwonload content and updat data
اینم بگم بعد ازا ینکه این فایل رو به شما دادم ورژن پچ گیمین اکسسم رو از 2.6 به 3 ارتقا دادم
سلام.ورزشگاه old trafford در بازی کدوم هستش؟کسی داره بزاره؟
دیگه مثل اینکه خدا رو شکر از ورژن 3 بر نمیگرده به عقب :)
کسی میتونه در شبکه بازی کردن Pro Evolution Soccer 2009 به من کمک کنه؟ ممنونم
فعلا تنها راه استفاده از CD Key يكتا و اورجينال هست كه بايد بخري بعد مي توني گيم آيدي باز كني و راحت بازي كني فعلا روش هاي ديگه مثل استفاده از Certificate تقلبي جواب نميده علتش هم اينه كه سورس اين certificate ها در محل هايي دور از ايران هست و اين فاصله زياد منجر به افت شديد پينگ ميشه و بازي يا انجام نميشه يا همراه با لگ بسيار هست كه از بازي مياد بيرون تنها راه اينه كه اگه خارج از ايران آشنا داري ازش بخواي كه CD Key اورجينال ارسال كنه يعني يه DVD 9 از ماركت هاي معتبر خارجي بگيره و سريال نامبر رو برات ارسال كنه به اين شرط كه اين سريال نامبر جاي ديگه استفاده نشه بايد طرف آدم مطمئني باشهنقل قول:
پس بيخيال اين سيو شو دوباره شروع كن هر وقت پول كم آوردي اطلاع بده :46:نقل قول: