[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بسیار کم بودن سرعت سa ک S بخاطر آسیاتک هستش؟
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
دیشب با 2مگ 30مگ ارسال و 1200مگ دریافت داشتم شما چطور؟
من چیزی برای آپلود نمیذارم این 30 مگ داستانش چیه که هر روز میبینم داره آپلود میشه؟برای شما هم آپلود میشه یا من نرم افزار جاسوسی چیزی دارم؟
سلام.سرعت منم بهتر شده .قبلا 1200مگ دانلود میکردم ولی دیشب 3200مگ گرفتم.زنگ زدم پشتیبانی گفت سرعت شبانه بشتر از این هم میشه تو همین چند روز:31:
برای من که زیاد فرق نکرده
هر شب 1200 مگ می گرفتم دیشب 1400 مگ گرفتم با سرویس یک مگ!!
ولی نمی دونم چرا دیشه 1 تا 9 از جچمم 50 مگ کم کرده !!؟؟
شما هم چک کنید ببینید کم کرده؟
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
نقل قول:
اون مقدار آپلود طبیعیه
مربوط به نرم افزار دانلودره که به ازای یک مقدار دانلود فایل، درخواستی رو به سرور میفرسته برای بسته بعدی از سروری که دارید دانلود میکنبد...نرم افزار جاسوسی ندارید
من تا دیشب 600 700 تا میگرفتم دیشب شد 1200 1400
این نشون میده منطقه ما خیلی شلوغه و پهنای باند بیشتری میخوایم چون من 2مگ دارم تازه دیشب اندازه قبل از تغییرات دیشب خیلی از شماها دانلود کردم
تهران منطقه مخابرات امامت
من که رفتم فسخ کردم . انصافا سرعت آسیاتک خوب بود به جز این 1-2 هفته . ولی من به خاطر قطعی رفتم . واقعا قطعی زیاد داشتم . احتمال هم داره مال مرکز مخابراتی بوده باشه . ولی مطمئنا تجهیزات آسیاتک تو مرکز مخابراتی ضعیف بوده ! چون شاتل که بودم 1 دقیقه هم قطعی نداشتم ! :46:
اسیاتک دیگه بدرد نمیخوره
مگه بخواییم بریم یه شرکت دیگه باید فسخ کنیم؟ من قبل عید 3ماهه نوشتم تا 20 خرداد!
الان بخوام برم پارس انلاین باید قبلش برم اسیاتک کنسل کنم؟یا ااتومات زمانش تموم فسخ میشه؟
اخه پرس انلاین میگه 1 ماه طول میکشه تا پورترو تحویل بدن میگه منطقه ما پورت خالی ندارن باید تو نوبت باشی
الان من باید چیکار کنم
دوستان دیشب سرعت نسبتا خیلی بهتر شده بود. مثل قبل از خرابی نبود ولی باز هم بدک نبود. دیشب من 3گیگ دانلود کردم که البته نمیدونم کی دانلودم تموم شده و سیستم خاموش شده ، شاید بیشتر هم میتونستم بگیرم.حالا باز امیدوارم دیگه خراب نشه !
سلام
دیشب با سرویس 512 کلا 830مگ بیشتر دان نشد تو پنل نوشته 996:18:
ظلم نیست تو 8 ساعت فقط همین دانلود بشه نا سلامتی 512س شبانه سرعت 30:13: روزا ولی 250ک تا 400ک سرعت دانلوده
خوزستانیا یه اعلام وضعیت کنن ببینیم همه جا همینطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اسیاتک خوبه بخوام ازشون سرویس بگیرم؟؟یا اینم گند زده...؟