-
-
-
-
-
-
-
افشین قطبی:
هیچ گاه به خود اجازه نمی دهم به خبرنگاران توهین کنم//واژه Crazy به معنای مردم عاشق است
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت : به دلیل عدم تسلط کامل به زبان فارسی نتوانستم حرف های خود را به خوبی به خبرنگاران بازگو کنم و به همین دلیل از این قشر زحمت کش جامعه به دلیل مشکلات به وجود آمده عذر خواهی می کنم و مطمئن باشید هیچ گاه به خودم اجازه نمی دهم به خبرنگاران توهین کنم.
افشین قطبی در جمع خبرنگاران خاطر پس از دیدار مقابل پگاه خاطر نشان ساخت: من هنوز نتوانسته ام به خوبی به زبان فارسی تسلط پیدا کنم و درگفته های خود در بین خبرنگاران اشتباهی داشتم که این اشتباهات عمدی نبوده است و فقط به دلیل عدم تسلط کامل به زبان فارسی بوده و با زهم از این قشر زحمت کش عذرخواهی می کنم.
وی ادامه داد: من نتوانسته ام به خوبی ذهنیتی که ازحرفهایم دارم را به دیگران نشان دهم چرا که در گفته های خودم با عنوان Crazy برداشت های متفاوتی از این واژه شنیدم و این در حالی است که این واژه به معنی مردم عاشق است و من با این ذهنیت این واژه را عنوان کردم.
قطبی با اشاره به اینکه باید فرهنگ فوتبال اصلاح شود گفت: رقابت 16 روزنامه ورزشی باعث می شود بسیاری از از مسائل خلاف واقع جلوه داده شود و من تلاش می کنم که هر حرفی را در جای خودش به کار ببرم و بیشتر روی واژه های خارجی تمرکز کنم تا این مسائل پیش نیایید.
وی در پاسخ به سوالی که چرا درترکیب تیم جابجایی صورت می گیرد گفت: تمامی این جابجایی ها به دلیل مصدومیت هاست و از آنجایی که باید برای 3 جام بجنگیم باید فرصت را به همه بدهیم تا به میدان بیایند و به اعتقاد من با ایجاد رقابتها تیم قوی را خواهیم داشت و من نمی خواهم به راحتی رختکن را از دست بدهم.
قطبی با اشاره به کیفیت خوب زمین چمن ورزشگاه آزادی اظهار داشت : زمین چمن ورزشگاه آزادی به نسبت قبل از کیفیت بهتری برخوردار بود ولی به دلیل بلند بودن زمین چمن سرعت پاس ها کوتاه شده بود و این تمرکز بازیکنان را کمتر می کرد.
وی در خصوص عدم حضور دی کارمو در بازی مقابل پگاه اذعان داشت : به دلیل آماده نشدنITC، دی کارمو نتوانست در این بازی به میدان برود ولی من تمام تلاش ام را به کار خواهم بست تا مشکل وی تا بازی دربی برطرف شود .
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه گفت : بازی کریمی بسیار راضی کننده بود چرا که من کریمی را فقط در تمرینات دیده بودم و لی در این بازی حساس توانایی هایش را نشان داد.
وی با تشکر ویژه از دکتر زرینه به خاط برگرداندن توره و سپهر حیدری افزود : تیمی که می خواهد قهرمان آسیا شود باید تمامی عوامل آن در آن نقش داشته باشند و دکتر زرینه به خوبی نقش خود را ایفا کرد .
قطبی اضافه کرد: بازی های قبل و بعد از دربی از حساسیت های بالایی برخوردار است و خوشحالم که تواتنستیم در این بازی بسیار حساس با 3 امتیاز شیرین به استقبال دربی برویم هر چند که در نیمه اول بازی بازی راضی کننده ای نداشتیم و به جز پنالتی و گل های که از دست دایم موقعیت های مناسبی را گل به راحتی از دست رفت.
-
بیژن ذوالفقارنسب در گفتگو با ایسکانیوز:
مهره های بزرگ پرسپولیس برگ برنده این تیم بود// پرسپولیس لیاقت پیروزی در این دیدار را داشت
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال پگاه گیلان گفت: مهره های بزرگی مانند کریمی و باقری برگ برنده پرسپولیس در دیدار مقابل ما بودند.
ذوالفقارنسب در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، در خصوص دیدار مقابل پرسپولیس خاطر نشان ساخت: پرسپولیس تیم بسیار قدرتمند و پر مهره ای است و فکر می کنم برگ برنده این تیم در دیدار مقابل ما مهره های بزرگی مانند کریمی و باقری بودند.
وی افزود: دیدار بسیار زیبایی را از جانب دو تیم مشاهده کردیم و هر دو تیم با ارائه یک بازی سالم برای کسب 3 امتیاز تلاش کردند. بازیکنان ما در این دیدار بسیار تلاش کردند اما حضور مهره های کلیدی مانع از خود نمایی بازیکنان پگاه در این دیدار شد.
سرمربی تیم فوتبال پگاه گیلان در ادامه به ایسکانیوز گفت: پرسپولیس لیاقت پیروزی در این دیدار را داشت اما این تیم برای حضور در مسابقات باشگاه های آسیا باید بیش از به آمادگی دست پیدا کند.
وی افزود: پرسپولیس از بهترین بازیکنان ایران سود می جوید و استفاده درست از این بازیکنان باعث قهرمانی این تیم در باشگاه های آسیا خواهد شد.
ذوالفقارنسب در مورد حضور 100 هزار هوادار پرسپولیس در ورزشگاه خاطر نشان ساخت: استقبال بی نظیری از بازی های پرسپولیس می شود و همین موضوع باعث ایجاد انگیزه در بین بازیکنان این تیم شده است. حضور این تعداد هوادار پرسپولیسی در ورزشگاه باعث کاهش روحیه بازیکنان ما شده بود
-
گلزنی معدنچی در لیگ امارات
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مهرزاد معدنچی بازیکن ایرانی تیم النصر گل پیروزی بخش تیمش در بازی با الشعب را به ثمر رساند.
به گزارش روز جمعه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، هفته دوم رقابت های لیگ امارات دیشب برگزار شد و تیم النصر موفق شد با نتیجه 2-1 تیم الشعب را شکست دهد.
در این بازی مهرزاد معدنچی موفق شد در دقیقه 48 گل دوم تیمش را به ثمر برساند.
در سایر بازی های امارات نیز ، الجزیره 6-1 الخلیج را شکست داد ، شارجه 4-2 بر الشباب غلبه کرد ، الاهلی 2-0 عجمان را برد ، الوحده 4-2 بر الوصل چیره شد و بازی تیم های العین با الظفره بدون گل به پایان رسید./120
-
با تصميم كادر فني
تمرين امروز پرسپوليس تعطيل شد
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران يك روز پس از برتري مقابل پگاه گيلان از انجام تمرين معاف شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با دستور افشين قطبي براي از بين رفتن خستگي بازيكنان براي دربي شصت و پنجم، تمرين امروز تعطيل شد.
بعد از ظهر فردا در ورزشگاه اكباتان دور جديد تمرينات براي دربي تهران پيگيري ميشود.
عليرضا نيكبخت واحدي و دي كارمو امروز تمرينات ويژه اي را به صورت اختصاصي انجام خواهند داد.