از کجا میشه فهمید آنتن دهی تو چه رنجی هست؟نقل قول:
Printable View
از کجا میشه فهمید آنتن دهی تو چه رنجی هست؟نقل قول:
اینطور که فهمیدم میخواهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشید.نقل قول:
نیازی هم به روتر نیست.
بله اینترنت گوشی رو میخام روی کامپیوتر داشته باشمنقل قول:
نحوه ی اتصالش چطور هست؟
بله. آنتن فول هستنقل قول:
بسته یک ساعته بود که 35 دقیقه طول کشید
خب حالا وایسا منم تجربه ام رو توضیح بدم از این سایت.نقل قول:
منم دیدم مدیر سایتش به همه ی کاربرا جواب میده گفتم چه سایت خوبیه پس خرید کنم ازش.
یه مودم خریدم با یه اشانتیون که اشانتیونش اصلاً ارزش مالی خیلی بالایی نداشت ولی همون اشانتیون هم بدون بسته بندی بود و برچسب مشخصات روی کالا کاملاً کنده شده بود.
هم توی سایتش پیغام گذاشتم که تایید نکردند. زنگ هم زدم شماره هم گرفتند که مثلاً اطلاع بدن اما انگار نه انگار. برخورد پیک و اون کسی که پشت تلفن به من جواب داد هم اصلاً در حد یه فروشگاه اینترنتی معتبر نبود!!!
حتی اگه ایرادی هم نداشته باشه لا اقل باید تماس بگیرن اطلاع بدن.
همون دیجی کالا هم که میگی پر ایراده ولی لا اقل مشکلتو که که میگی زنگ میزنن کاراتو پیگیری می کنند. پیکش 3 ساعت 3 ساعت مشخص میکنه این راستین بازار صبح زنگ زده به من میگه تا بعد از ظهر باش من میام!!!!
حالا من از تجربه خرید خودم بگم و دشمن خونی راستین نیستم یا نفعی واسه من نداره بخوام تخریبش کنمنقل قول:
اولش قصد خرید داشتم باخودم گفتم دمشون گرم عجب پشتیبانی خوبی داره و جواب تمام ایمیلا رو می ده! ی مودم3372 سفارش دادم و بعد زنگ زدم گفتن که 48ساعته دستتون می رسه 2روز شد 6روز کاری هنوز دستم نرسیده بود هربار زنگ زدم می گفتن که پیگیری می کنم اما جواب روشن نمی دادن بهم تااینکه بعد 6روز گفتن که اقا بستتونو ارسال نکردم منم گفتم یعنی..اون موقع زنگ می زدم می گفتید ارسال شده و...اون پشتیبانم همش معذرخواهی می کرد!!! تااینکه بعد ی هفته رسید دستم و 10تومن پول پست هم اضافه شد ب خرید درصورتی که می گفتن رایگانه!!! حالا بماند ی ماجراهایی شد که امار گرفتم فهمیدم مودم رو دوبار ارسال کرده بود ن برام!
بعد زنگ زدم اقا مگه رایگان نیس گفت اشباه پستی شده ماها فاکتور می زنیم پست اتوماتیک ارسال هزینه ب عهده خریدار می زنه منم گفتم ی کم هماهنگ شید بدنیس و گفتم توبه می کنم دیگه خرید کنم ازتون...گفتن که رو خرید بعدیتون 10تومن لحاظ می شه و منم گفتم غلط کنم دگه خرید کنم ازتون..
همین جریانو تو سایت نوشتم جهت اطلاع رسانی که اصلا تاییدش نکردن و نزاشتن تو سایت!!!!
یکساله مشتری این سایتم از شهرستان. هیچ وقت پول پست ندادم. خریدهاممم اگه قبل دوازده ظهر ثبت میکردم فردا تا دوازده ظهر دستم بود. منفعتی هم بهم نمیرسه از این حرفا. کمش هفتا مودم ازشون خریدم. با کلی تجهیزات جانبی . حتی سیم کارت. مشکلاتی که گفتین رو نداشتم.دی جی کالا هم سالهاست خرید دارم. اونا هم خوبن.
مودم e5770 با طرح ویژه یلدا 510 ت خرید م . صبح اول وقت پول زدم . همون روز بسته رو به پست داده بودند . یک روزه هم به دست م رسید .
بحث این سایت کذایی خیلی داره کش پیدا میکنه . همینجا تمومش کنین . همونطور که گفتم این سایت همون علاءالدین در مقیاس کوچیکه . اگر هم میخواین تجربیاتتون رو در مورد خرید از این سایت به اشتراک بذارین یه تاپیک جدا براش درست کنین .
این بحث راستین بازار رو دیگه تمومش کنید
هرگونه تبلیغ فروشگاه و سایت و غیره در انجمن ممنوع هست.
در صورت مشاهده برخورد خواهد شد.
بعد دو هفته ، سرعت 4G به ندرت بالای 20 کیلوبایت میرسه ! لامصبا معلوم نیست دارن چی کار میکنن ...
بهتره بحث مودم رو توی همون تاپیک مودم مطرح می کردید، خیلی از مودمهای پلاس گزینه تجمیع رو ندارن و نشون هم نمیدن بلکه توی حالت اتوماتیک اگر پلاس باشه بهش وصل میشن.نقل قول:
از طریق نرم افزارهای دیگه قابل بررسی هست
اما کلا اگر به جای مارک ودافون ای 5786 هواوی رو وارد می کردن بهتر بود
به هر حال تجربیاتتون رو در این خصوص توی تاپیک مودم بیارید
من قبلا 4 یا 5 مگ میگرفتم
امشب چند تا برنامه و بازی میخواستم
سرعت اول 2.500 بود الان شده 700 800 !!!!
جوونا دیه فردا مدرسه ندارن دارن تو تل مل اینستا میچرخن بخاطر اونه منم نصفه سرعتم تا شنبه شب اینطوریه:n09:نقل قول:
4G ایرانسل با 75% قدرت سیگنال متاسفانه نتونستم بقیه جز (RSRP RSRQ Sinr) در اختیار بزارم بخاطر مودم MR200
پینگ داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با سرور فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یک سوال داشتم
من اکانت جی شر اپی تی وی رو خریدم
موقع پخش مدام فریز می کنه بعد هات اسپات که وصل می کنم درست می شه
جالب اینجاست با لنترن هم فریز میشه
در سایتtestmynet سرعت دانلود با لنترن بیشتره .
راهی نیست بدون استفاده از فیلتر شکن
بشه راحت نگاه کرد
دیشب در عرض ربع ساعت 100مگ خورد
ضمنا برای حفظ قوانین انجمن اگر سوال در مورد اپی تی وی داشتید پیام خصوصی بدید
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
من ديشب ٢ تا ٨ صبح ٨٠ گيگ دانلود داشتم اولي ٢ تا ٥ صبح ٣٠ گيگ و دومي ٥ تا ٨ صبح ٥٠ گيگ همونطوري كه دوستان ميگن سرعت از ٦ صبح تقريبا دو برابر ميشه
دوستان این قضیه فروش شارژ بدون کسر مالیات وحتی با تخفیف که بعضی سایتها تبلیغات دارن چه جوریه میشه بهشون اعتماد کرد تو یکیشون زده پنجاه هزار شارژ ۴۷هزار که خیلی خوبه ولی نمیدونم میشه اعتماد کرد با نه اگه تجربه ای دارید بگید ممنون میشم
مهمترین چیز تو اکانت های شیرینگ پینگ مناسب هست و تک کانکشن با حداقل سرعت ۱ مگنقل قول:
شما باید از داخل رس یو پینگ بگیری نتیجه رو ببینی نه وبسایت اینا درضمن dns های قوی پابلیک به شما کمک بسزایی خواهند کرد
من از يسري جاها تهيه ميكنم و خيلي خوبهنقل قول:
مثلا شارژ مستقيم با ١٥٪ تخفيف .بيشتر بدرد بسته خريدن و كساني كه با تلفن زياد حرف ميزنن يا اونايي كه دايمي دارن ميخوان قبض پرداخت كنن،ميخوره
من خودم ديروز ١٨٠تومن شارژ واسه خريد بسته اينترنت با ١٥٪ تخفيف خريدم كه خيلي خوب برام تموم شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام عزیز اگه برات مقدوره آدرس سایتش رو برام پیام کنی ممنون میشمنقل قول:
اگه ممکنه برای منم بفرستنقل قول:
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی!
دوستان من مودم Huawei E8372 4G
رو دارم فقط نیاز به لوازم و کایل و انتن های outdoor دارم
یه نظر دوستان کدوم انتن ها کاربرد خیلی خوبی دارند با توجه به تخصص شما عزیزان؟!
ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی فرمایید!
کلا هر انتنی که عملکرد و بازده بیشتری داشته باشه!
پیشاپیش ممنون
برای شارژ مستقیم با تخفیف ایرانسل و همراه اول هم دوستان اگر نیاز داشتین در خدمتم بصورت پ خ در ارتباط باشین
بحث خرید تجهیزات خیلی مهمه. یکسال پیشم حرف این سایت و باقی سایت ها بود اتفاقا از سوی ایجاد کنندگان تاپیک هم مطرح میشد. سایت هایی جهت تهیه انتن مثلا در شیراز مطرح شد که خیلی کارمو راه انداخت. چرا فکر میکنید بحث نامربوطیه. لطفا جبهه نگیرید. حرف معتبری دارین بزنید.نقل قول:
[QUOTE=LEO.M;8913386]من از يسري جاها تهيه ميكنم و خيلي خوبه
مثلا شارژ مستقيم با ١٥٪ تخفيف .بيشتر بدرد بسته خريدن و كساني كه با تلفن زياد حرف ميزنن يا اونايي كه دايمي دارن ميخوان قبض پرداخت كنن،ميخوره
من خودم ديروز ١٨٠تومن شارژ واسه خريد بسته اينترنت با ١٥٪ تخفيف خريدم كه خيلي خوب برام تموم شد
Sent from my iPhone using Tapatalk[/
نقل قول:
والا ی بار فقط ی بار من خواستم از این شارژها بخرم .تو فروم همه ازش تعریف میکردن. صدتومن پولمو خورد و غیب شد. البته شماره کارتش بود که حال شکایت نداشتم
وقتی سیم کارت 4g وارد مودم میکنم . چطور می تونم از طریق لپ تاپ بفهمم با چه فرکانسی وصل شدم ؟
مودمت چیه؟نقل قول:
E5770 Huawei
lte watch امتحان کنیدنقل قول:
ایرانسل یه بدی داره اینه که اپل همینطوری ایران رو تحریم کرده اپ استورشو بسته بزور میشه ی چن تا اپلیکشن بدون قندشکن با نت ذغالی غیر از نت ایرانسل گرفت ( روی نت ایرانسل هیچ برنامه ای از داخل اپ استور بدون قند شکن دان نمیشه ایپی های ایرانسل کاملا بسته ان) ایرانسلم گرفته پروتکل ویپی هاشو بسته قندشکن روش اجرا نمیشه:n24:
L2TP روی 3G/4G ایرانسل اوکیه.نقل قول:
دليل نميشه آدم بخاطر يه تجربه بد ،كلا بگه بده.نقل قول:
شايد شما توي انتخاب فروشنده اشتباه كردي
من كه مدت هاست تهيه ميكنم شارژ رو.حتي رايتل و همراه اول
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونید استفاده کنید؟نقل قول:
همون لینکی که دادم کامل توضیح داده.نقل قول:
سيبچه ي زماني بود الان ويترين شده اونم لينك ميده ميره تو اپ استورنقل قول:
اره گاهي اوقات مشكل دار ميشهنقل قول:
منظور چیز پی ان خود ویترین هست تغییر ای پی میده فقط واسه دور زدن تحریم .نقل قول:
در ضمن امروز نت ایرانسل قاطی کرده هیچ دیتایی نمیده با اینکه انتن داره ، کسی از دوستان در تهران همچین مشکلی داره؟