ککککممممممککککککککک کککککننننننننن حححححللللللل کککککنننننننن قبل دانلود بهتر بود الان بد تقریبا 80 درصد سرعت کم شد چرا؟نقل قول:
من نیمه حرفه هستم مودم ریست و.... تغییرات ایجادنکرد
Printable View
ککککممممممککککککککک کککککننننننننن حححححللللللل کککککنننننننن قبل دانلود بهتر بود الان بد تقریبا 80 درصد سرعت کم شد چرا؟نقل قول:
من نیمه حرفه هستم مودم ریست و.... تغییرات ایجادنکرد
خط شما بیشتر از 4 مگابیت را نمیتواند بکشد ! با شرکت مربوطه تماس گرفته شود و گفته شود که خط روی 4 مگ بسته شود !نقل قول:
منظورت اینه که ناقص ارسال بشن دیگه؟:n02: آپ استریم زیاد مهم نیست برامنقل قول:
اگه یه مودم بهتر از این مودم خودشون بگیرم امکان داره وضعیت بهتر بشه؟
دوستان از کجا بفهمیم خطمون نویز داره یا نه و آیا 9 مگ میکشه یا نه؟مرسی
:n02: نه خوب برای هر دریافتی نیاز به ارسال هست ! میتونید توی پنل کاربریتون هم ببینید که مثلا اگه شبی 5 گیگ دانلود داشته باشی 200 مگ هم اپلود داشتی ! برا همین ممکنه مشکل ساز بشه ! البته 8 خیلی هم پایین نیست، ولی خط مقدم خطره :n02:نقل قول:
فکر نکنم مودم تاثیر زیادی داشته باشه ! کابل و اسپلیتر رو اینجور چیزارو یه تکونی بده شاید فرجی حاصل شد :n09:
مدل مودمتون چیه ؟نقل قول:
اینا عکس دیدی؟ چرا؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 12 مگ ربط نداره ولی نویز خیلی بد بود!!!!!
این لینک رو مشاهده کنید :نقل قول:
هر چقدر که عدد Rate بالا باشه میزان Snr margin کاهش پیدا میکند و اگر این مقدار از 6 db کمتر باشد اوضاع اینترنت خراب خواهد بود است !کد:http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=355
پس چگونگی db بین 25 تا 35 باشید؟نقل قول:
downstream rate = 2048 در این صورت snr magin = 20 تا 35نقل قول:
اما به نظرم یه ایرادی وجود داره !
یک اینکه میزان ریت اپ استریم رو زده 96 که درست نیست ! دو اینکه به نظرم با شوتوفاب دستکاریش کردید ! اینم مدرک ! البته فقط یه احتماله ! جدی نگیرید !
درخواست جمع آوری رو دادم بای پارس افلاین:n21:
نه من دستکارم نیستم!! پس 4 تا عکس میارمنقل قول:
اوکی، پس خطتون مشکل اساسی داره یا مودم اشتباه نشون میده . با پشتیبانی سرویستون تماس بگیرید . اینی که ما میبینیم اصلا نت حساب نمیشه !نقل قول:
4 تا عکس از چی بیارید؟ همین یدونه کافیه دیگه. حالا میشه یه بار مودمو ریست کنید ببینیم وضعیت تغییر میکنه یا نهنقل قول:
اما مودم شما به نظر من خرابه کلا همه چیو اشتباه نشون میده که در تناقض هم هستند با هم. البته اگه احتمال دستکاری بودن عکس ها که دوستمون گفتن رو نادیده بگیریم راستش منم به اون خط که یه جورایی از وسط نازک شده مشکوکم، عددها رو هم من دیدم ناخودآگاه کلی خندم گرفت آخه سرعت آپلود 96 اون وقت دانلود 12 مگ !! والا معجزه هم حد و حدودی داره :D بعد هم هیچ مودمی نیست که بتونه با SNR 0.9 وصل بشه اونم رو این دیتا ریت بالا، SNR زیر 5 باعث پریدن لینک میشه.
این رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:نقل قول:
4 تا عکس اومدم نشون میده اینا مودم من:نقل قول:
دیدی
سرعت دانلود قبلا 1MB/s بود حالا 20KB/s تا 1MB/s نوسان فراوان داره(قبلا 12 گیگ بود حالا 500 مگ فراتر نشد)
سلام
من ماهی حدودا 30 الی 40 گیگ دانلود می کنم پارس انلاین بدرد من میخوره
سرویس فقط تا 30 هزار تومن را داره برای فعال سازی فقط گرون نباشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
خط من رو میشه 9 مگ کرد ؟
noise margin upstream: 10.4 db
output power downstream: 0.0 dbm
attenuation upstream: 24.7 db
noise margin downstream: 17.0 db
output power upstream: 12.3 dbm
attenuation downstream: 43.0 db
آقا از دیروز سرعتا عالی شده مخصوصا پیج باز کردن برا شما هم همینطوره؟:n02:
پهنای باند الانت چنده برای دانلود؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان ببخشید سرعت روزانه و شبانه برای سرویس 128 محدود ( POL-128-4G ) چقدره؟
4 مگ - چطور ؟نقل قول:
خوب برادر جان یا خطت مشکل داره یا مودمت ! چون اصولا 96 برا اپلود درست نیست و فیک هست ! مودم را ریست کرده و با پشتیبان خود تماس حاصل فرمایید !نقل قول:
بستگی داره که وضعیت پارس در منطقه ی مخابراتی شما چطور باشه ! اگه مناسب یا متوسط باشه با یه سرویس 2 مگ محدود که قیمت ماهانش 24 تومن (فکر کنم ) هست میتونید ماهی حداقل 100 گیگ دانلود کنید، با این شرایط یه سرویس 1 مگ براتون خیلی مناسب خواهد بود ! البته گفتم بسته به منطقه ی مخابراتی شاید شبی 1 گیگ هم نتونید دانلود کنید !!!نقل قول:
میکشه ولی امکانش هست که با مشکل مواجه بشید !(نه الزاماف ولی امکانش زیاده ) چون در اون صورت snr داون استریم میاد رو 8 تا 10 که زیاد خوب نیست (ممکنه پاکت لاست داشته باشید و دانلود ناقص باشه )نقل قول:
مدل مودم من comtrend
مدل مودم من comterendنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان وضعیت خط من چطور است؟مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتون رو 9 مگ بسته شده ولی اصلا وضعیت مناسبی نداره ! نویز زیاد بد نیست ولی snr margin دانلود خیلی پایینه و حتما مشکل ساز خواهد بود ! اسپلیتر و خط تلفن رو بررسی کنید اگه درست نشد بگید که خطتون رو بیارن رو 4 مگ ، چون الان امکان قطع و وصلی و دانلود ناقصی زیاده !نقل قول:
چون اون موقع که خط من رو 4 مگ بود نویز Downstream 29 بود.الان که رو 9 مگ بستم 8~10.5 هست ...به نظرمن بهشون بگو ببندن رو 9 مگ انشالله که جوربشه و مشکلی پیش نیاد وگرنه باید یه بازنگری بکنی و یه چک کامل از خطت تا خود مخابرات.نقل قول:
سلام دوستان
من 2 مگ میگیرم لرستان الیگودرز
اعصابم خورده
مدل مودم asus dsl-n10
اطلاعات مربوط به adsl کجاشه؟
من اینترنتی تبت نام کردم همین حالا معلومه کی تماس میگرن
پارس انلاین سرعت بالا نام میخاد (کارت دانشجویی)
یوزر و پسورد را کی ارسال میکنند برا ی کاربر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا صبح بهشون زنگ بزن تا سریع تر کاراتو انجام بدن ، اینجوری طول میکشهنقل قول:
عجله در کار نیس از شرکت قبلی هنوز سرویس دارم تا چند روز دیگهنقل قول:
سوال های بعدی را کسی بلد نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
الان پارس انلاین خط را روی 9 مگ میبنده سرعت دانلود چند کیلو بایت ؟
سرعت پارس انلاین با این شرایط چطوره :n03: ؟
یعنی هیچکس اینجا این سرویس 128 را نداره که جواب ما را بده :n28:نقل قول:
به پشتیبانی گفتم خط رو ببره رو 9 گفت بشتر از این نمیشه خط نمیکشه :n30:
Downstream Upstream SNR Margin :22.5 23.0 db Line Attenuation :12.5 9.0 db Data Rate :7872 512 kbps
اره واسه منم همینه 7872 نمیدونم چرا اینجوریه شما از کدوم شهری؟نقل قول:
اگه خطط خوب باشه مرکز مخابراتیت هم خوب باشه احتمالا تا 300 بگیره ولی من با پشتیبانیش صحبت کردم گفت تمام سرویس ها روی 9 مگ بسته میشه شانست خوب باشه رو 9 مگ می بندهنقل قول:
کیفیت خطت خوبه واسه چی میگن نمیکشه؟نقل قول:
خوب بگو واسه یه روز آزمایشی بزنن ببینن قطعی داری یا نه یا اینکه بعد از اون کیفیت رو بسنجن
اینا با چه معیاری میگن خطت نمیکشه؟
نقل قول:دوستان عزیز اگر مودلاسیون مودمتون g.dmt هست بزارید روی adsl2+ درست میشه....نقل قول:
جالبه واقعا بعضی نمایندگی ها ادا و اطوار در میارن میگن خطت نمیکشه و فلان و بهمان و بیساز !!! خب بابا میمیرید مگه یا مثلا پول برق DSLAM زیاد میشه !! ببندید رو 9 مگ نکشید مشترک خودش میگه لینکم پرید دوباره بیارید پایین تازه اصلا به نظر من چیزی به اسم نکشیدن خط وجود نداره مودم تا هرجا که تشخیص بده خط دیسی نمیشه پهنای باندو میاره پایین نمیدونم واسه چی بهونه میارن.
تازه 9 مگم بزارن هیچ اتفاقی نمیوفته !! از داخل سیستم اکانتینگ بعضی جاها محدود میکنن همه فکر نکنن الان بره رو 9 مگ ببندن سرعت میشه یه مگابایت بر ثانیه، اینا همش الکیه واسه گول زدن مشتری شانس دارن بعضیا که از رو سیستم اکانتشون محدود نشده
دوستان من از یک سایت با سرعت 200-300دانلود می کنم از سایت دیگر با سرعت 1مگ.چرا؟خط من روی 9 مگ بسته شده.مرسی