بااااااو من بازی پچ نشده داشتم ، خودم پچیدم دوباره رایت کردم ، با دیسک اولیه نات ساپورتد میداد با این جدیده میاره... حالا من نندونم ، ولی حسام حوصله داشتی ایمیج بگیر پچ کن رایت کن ببین چی میشه (دی وی دی گرونه هاااا : دی)
بااااااو من بازی پچ نشده داشتم ، خودم پچیدم دوباره رایت کردم ، با دیسک اولیه نات ساپورتد میداد با این جدیده میاره... حالا من نندونم ، ولی حسام حوصله داشتی ایمیج بگیر پچ کن رایت کن ببین چی میشه (دی وی دی گرونه هاااا : دی)
مثل این که این وسط یه مشکلی هستنقل قول:
بعضی ها هم همچین مشکلی داشتن................احتمالا ورژن پچ ها تاثیر میزاره منم دو بازی پچ نشده داشتم ولی بازم سیاه میشد
خب من یه توضیح کلی بدم :دی
قبلا ً :
داشبورد : قبل از 13146 خیلی قدیمی : دی
ال تی + : 1.9
بازی های Ap 2.5 پچ شده : COD : BO + COD : MW2 اجرا میشد راحت
بازی Ap2.5 پچ نشده : HALO : Reach اجرا نمیشد صفحه سیاه و هنگ ..
--------------
حالا :
داشبورد : 13599
ال تی + : 1.91 کاملا درست ریخته شده
بازی های AP2.5 پچ شده با آخرین نسخه برای ال تی 1.9 : COD : BO + COD : MW2 اجرا نمیشن با ارور Disk is Not Supported
بازی های Ap2.5 پچ نشده : HALO : Reach به راحتی اجرا میشه بدون هیــچ مشکــلـی !
--------
دیگه نگین بازی پچ نیس ، ریجن اشتباهه O_o ، ال تی + خرابه ، ETC . :دی
حالا اساتــید راهنمایی کنین !
یه سوال فنی!
از کجا میشه LT دستگاه چنده؟
و آخرین LT الان 1.91 ئه؟
از کجا بفهمم 1.91 هست یا نه؟؟
بله آخرین 1.91.......نقل قول:
اگه بخوای بفهمی باید وصل کنی به کامپیوتر............(خورم تست نکردم از دوستان شنیدم)(و مثل اینکه کارش سخته*
خوب شما کی آخرین فرو ور رو ریختی؟ یا اگه تابه حال نریختی کنسول رو کی خریدی اگه بگی میشه فهمید
کنسول رو یه یک سالی میشه که گرفتم اما آخرین بازی که باش کردم CoD:BO و Mortal Kombat بودنقل قول:
دسته من هر وقت شارژش به نصف میرسه چند بار چراغ دسته چشمک میزنه و بعد 10 دقیقه خاموش میشه در حالی که هنوز نصف دیگه شارژ داره:18:
اشکال کجان ؟ مگه نباید اون نصف شارژ هم تمام بشه بعد دسته خاموش بشه ؟ ماله شما هم همینجوریه ؟
اکثرا همین طوریهنقل قول:
یعنی دسته شارژ باتری رو درست نشون نمیده
اگه دستتون خاموش میشه مطمعن باشید باتریش تموم شده و اشکال از دسته نیست
در ضمن پیشنهاد میکنم از این باتری دویست تومنی ها استفاده نکنید چون بیشتر از 4-5 ساعت دووم نمیارن
حداقل باید یه باتری شارژِی 2000mah بگیرید
دوستان عزیز من هیچ جا Bundle Kinect پیدا نمی کنم ! شما جایی سراغ دارید که داشته باشه ؟
آهان پس امکان نداره1.91داشته باشی اگه بخوای آپدیت کنی داشبردو باید1.91بریزی من پیشنهاد میکنم خودت برداری بریزی مشکلی هم بود بپرس اینم آموزش:نقل قول:
البته این برای درایوlite onهست من درایوتو نمیدونم........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
احتمالا LT+ 1.5 یا 1.1 دارین...نقل قول:
بقیه دوستان چی ؟ مال شما هم همینطوریه ؟نقل قول:
بله مال من هم همینطوره... کلا تیریپ کنترلر اینطوریه : دی
برین یه باطری Camelion Always Ready بگیرین ، من که در روز 4-5 ساعت بازی میکنم بعد 1 هفته تازه فقط یه خط ازش کم میشه...
سلام.
بازي GTA San Andreas و Burnout رو وقتي داخل ايکس باکس (نوع Arcade) ميذارم پيغام ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيکار کنم؟
آقا اینجاتاپیکx360نهxbox.................. .........نقل قول:
یک سوال هست که آیا می ارزه یک xbox360 بگیرم یا صبر کنم تا سری بعدش بیاد؟؟
خودم فکر کنم 2 یا 3 سال صبر کردن ارزششو داره.نظر شما چیه دوستان؟
ببین اصلا اصلا ارزش نداره منم بار ها اینجوری صبر کردم ولی تو تکنولوژِی این کار بی فایدست مثلا من میخواستم صبر کنم اسلیم بیاد اونموقعx360بگیرم ولی اگه صبر میکردم الان خیلی زجر میکشیدم............نقل قول:
ببینید اصلا این که2-3سال دیگه کنسول جدید میاد تایید نشده.....اصلا به نظر من حتی تا5سال دیگه هم نمیده چون تازه رو کینکت کار میکنه..............حتی اگه هم بده خیلی خیلی بازم براش بازی میاد مثلps2که هنوزم داره میاد براش................
در کل من میگم شما بخرید:10:
سلام کسی تنظیمات مودم وایمکس ایرانسل را برای اتصال به لایو بلده
لطفا کمک کنید بدجور دپرس شدم:41:
من 2 تا دسته دارم تا به حال چنین مشکلی نداشتمنقل قول:
باطریام تا تهش خالی می شن بعد دسته خاموش می شه
این lt 1.92 چیه دیگه ؟!!!
فکر کنم تا lt 2 بیاد همینجور lt 1.9 ورژنش میره بالا
تا به lt 2 برسه .
مطمئنید؟؟؟ مال من زمانی که خاموش میشه و روشن میکنم ، هنوز 1 خط داره... اما بعد از 15 دقیقه دوباره خاموش میشه...نقل قول:
باز هم خبر خوب واس اونایی ک خودشون میریزن (خیلی حال میده : دی) و خبر بد واس کسایی که میدن بیرون (به هر حال 15 تومنه : دی)... جریانش چیه؟؟؟ کی ریلیز میشه؟؟؟Changelogــش چه جوریه؟؟؟نقل قول:
خــبــــر :
LT+ 1.92 فقط مال اسلیمه : دی
ببخشيد بذاريدش به حساب کم اطلاعي من.نقل قول:
منظورم اينيه که صفحه اول تاپيک عکسشو انداختين (Arcade).
پستم ويرايش کردم.
اگه lt 2 بیاد بازیای پچ نشده رو اجرا میکنه یا باید اونم پچ بشه؟
دوست عزیز آخه شما گفتین Xbox معمولی ، همه فک کردن منظورتون Xbox 1 هست... اگه منظورتون آرکیده آدرسو درست اومدین ، دوباره بپرسین سوالو : دینقل قول:
نقل قول:
GTA San Andreas که مال XBOX 1 هست و نه X360 !:31:
دیسک بازی مربوط به XBOX 1 هست یا اصلا دیسک نداره و از LIVE دانلود کردین؟
چه اروری هنگام اجرای بازی میده؟
سلام سوالی دارم ممنون میشم دوستی بزرگواری کنه و جواب بده.من اسک باکس دارم و دارم مورتال کمبات 9 بازی می کینم.می خوام شخصیت هایی که می گن باید تو لایو در اختیار بگیری رو داشته باشم مثل رین و کراتوس و لباس سوم برخی از بازیکنان...اصلا نمیدونم باید کجا برم چکا کنم ایا باید مبلغی بدم یا نه.......لطفا راهنمایی کنید.ممنون
اوف تا اون بیاد هنوز باید صبر کرد بابا بیاد بعد ببینیم چیه...............نقل قول:
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
خوب باید وصل بشی با لایو برای این کار تشریف میبری اینجانقل قول:
live.com
یه ایمیل میسازی..............
یغد تشریف میبری داشبرد ایکس باکس بعد هم xbox liveبعد هم از اونجا مراحل رو دنبال کن.................
نکته:بایدlt+1.91داشته باشی و بازی هات پچ شده باشن..................والسلام:دی
فقط یه خورده ریزه کاری هست که اونم اینجا آموزشش خیلی خیلی خیلی کامله.............
کد:http://support.xbox.com
نقل قول:
----------------------------------------------------------------
مرسی دوست عزیز من....اگه من برم تو شبکه کنسولم بن نمی شه؟برای ازاد کردن این ها باید مبلغی بدم؟
ببینید برای اینکه بن نشید بایدLT+1.91 بریزید اینم آموزش البته برای درایو لایت اون نمیدونم درایوتون چیهنقل قول:
البته باید بازیتم پچ شده باشه آموزش نمیدوم چون خودت بازی پچ شده بخری بهتره همین دیگه با این کارا بن نمیشی.................کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
نه 3ماه رایگان هست از اون به بعد پولی
از کجا باید فهمید مدل فرمویر چیه؟نقل قول:
من 360 اسلیم دارم تازه گرفتم
شما چون میخوای بازی نسل قبل رو روی این نسل بازی کنی باید حتما یه Storage داشته باشی .نقل قول:
شما با یک Flashram 16GB یا 8GB تست کن ببین میتونی بازی رو Run کنی یا نه. چون نوشته Original Hard شاید Storage های دیگه رو قبول نکنه.
==============
دوستان میخوان کسی رو راهنمایی کنن خواهش میکنم اول کامل مشکل طرف رو درک کنن بعد نظر خودشون رو اعلام کنن , اینطوری بهتره.
نقل قول:من واقعا شرمنده ام بي اطلاعي من بود که نوشتم ايکس باکس معمولي.نقل قول:
ايکس باکس Arcade هستش و پيغامش اينه:
با تشکر.
یعنی هیشکی بلد نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به به داش سعید یک چندوقتی نبودی
شما برای جواب تاپیک زیر رو دنبال کن :نقل قول:
سلام مخلصمنقل قول:
آره تو امضام گفته بودم نیستم .
نقل قول:
نه بابا شرمنده چرا !!:31:
منم خنگ بازی درآوردم عکس شمارو ندیدم!!:31:
برای اجرای بازی های XBOX 1 بر روی X360 چون این بازی ها از LIVE دانلود میشن نیاز به هارد اورجینال کنسول یا اکسترنال یا فلش مموری دارین! همونطور که در پیغام هم مشاهده میکنید نوشته برای اجرای بازی های Original XBOX یا همون XBOX 1 نیاز به اتصال هارد به کنسول دارید!
شما اگه هارد ندارین مشکلی نداره با استفاده از یه فلش مموری که متصل میکنید به کنسول هم میتونید بازی رو اجرا کنید. اگر هم هارد اکسترنال دارین اون رو هم میتونید وصل کنید به کنسول و بازی رو اجرا کنید.
از کجا باید فهمید مدل فرمویر چیه؟
من 360 اسلیم دارم تازه گرفتم
[QUOTE=samgun;6367192]شما برای جواب تاپیک زیر رو دنبال کن :
همه این کارها را کردم فایده نداره
سلام بچه ها
نمیدونم اینجا بحث شده یا نه ولی بنظرتون xbox رو ایستاده بزاریم بهتره یا خوابیده ؟؟
[QUOTE=bigbos;6367588]منظورم این بود که شما سوالت رو در این تاپیک مطرح کننقل قول:
ایستاده بهتره.نقل قول: