سلام به همگی
برای دریافت سرویس بالاتر از 128 های وب موقع ثبت نام مدارکی لازمه ؟!
Printable View
سلام به همگی
برای دریافت سرویس بالاتر از 128 های وب موقع ثبت نام مدارکی لازمه ؟!
آره بهنام جاننقل قول:
سلام کسی اینجا دوتا 2 بازی میکنه؟
چند روزه بازی هی dc میشه و معمولا اون تایمر بازی روی 20 ثانیه گیر میکنه و باز دوباره وصل میشه اگه کسی اینجا مشکله منو داره بگه و اگه راه حلی داره هم بگه.
شما ها شب ها مشکل ندارین؟؟؟
فکر می کنم 1 هفته ای باشه که شبا افتضاح میشه. زور میزنه می خواد یه سایت باز کنه
نخیر ، مدرک نمیخوادنقل قول:
لطفا کمک کنید ایا های وب خوبه برای گیم من میخوام از پیشگامان بعد از 3 سال بیام های وب پست های قبلی رو خوندم خیلی ها گفتن بده واقعا اینقدر بده من الان پیشگامانم ساعات بد وخوب داره ولی بدش زیادع نصبت به خوبش لطفا راهنمایی کنید بعد این مودم وایرلس رو چطوری می فرستن
سلام سرعت شبانه شرکت های وب خوب یا پایین برای دانلود اگر هر سرویس این شرکت بخریم ؟
سلامنقل قول:
حقیقتش یه چند روزی هست که وضعیت پینگش بهتر از قبل شده. مثلا پینگ 4.2.2.4 حدودا 250 و پینگ 8.8.8.8 حدودا 150 هست. اما یه مشکلی هست و اون هم اینکه هر چه به سمت ساعات پایانی شب میریم Time Out ها نمایان میشن !!
با توجه به صفحه اول همین تاپیک :نقل قول:
سرعت سرویس ها(تایم رایگان):
سرویس 256 «» حدودا 1.5 مگ
سرویس 512 «« 512 (سرعت اسمی/64 کیلوبایت)
سرویس و 1مگ محدود«« 2مگ.
دقیقا برای منم همینطوریه. الان مثلا پینگ 8.8.8.8 رو ببنیدی (ساعت 11 صبح)نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=134ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=44
شب از این 5 تا درخواست به احتمال زیاد 3 تاش لاس هست یعنی تایم آوت میده. البته من برای اون ه راه حل پیدا کردم و اون استفاده از سرویس V.P.N ایران هست. یعنی شما با وی پی /ان به یه سرور ایران وصل میشی و از اونجا دیتای خارج رو می گیری.
ممنون که پاسخم رو دادید بعد یه سوال دیگه این های وی از پهنای باند استان میکشه یا خودش پهنای باند اختصاصی داره شرکتش چون الان همین شرکتی که دارم پیشگامان از خوده مخابرات میگیره پهنای باند رو و میگه کمبود پهنای باند داریم :n16: