نامه سپاهانی ها به صدا و سیمای اصفهان: ما نود خودمان را می خواهیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل -هوادارن سپاهان در نامه ای سرگشاده به مدیر صداوسیمای اصفهان خواستار تغییر اساسی در گروه ورزش شبکه استانی شدند.در این نامه چنین آمده است:
سلام جناب آقاي كلباسي، مدير كل محترم صدا و سيماي مركز اصفهان .آقاي رئيس سال 82 يادتان هست؟همان سالي كه افتخار ديگري براي اصفهان ما رقم خورد. سالي كه براي اولين بار سپاهان قهرمان ليگ برتر ايران شد.
سالي كه فوتبال اصفهان درخشيد.با قهرماني ذوب آهن،ديگر تيم عزيز شهرمان، در جام حذفي آن سال اصفهان سهميه كامل ايران را براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا بدست آورد. آقاي رئيس شما فوتبال اصفهان را دنبال مي كنيد؟فراز و نشيب هاي فوتبال اصفهان را پيگير هستيد؟البته فرازهاي مان بيشتر از نشيب هاي مان بوده است.
نمايندگان شهرمان 5 بار با پشت سر گذاشتن رقبايي چون سرخابي هاي پايتخت قهرمان حذفي ايران شده اند. سپاهان سرافراز تا فينال آسيا رفته است و با كسب نايب قهرماني آسيا افتخار اين را يافته كه براي اولين بار و به عنوان اولين تيم ايراني در جام باشگاه هاي جهان نماينده كشور عزيزمان باشد.انصافاً افتخارات فوتبال اصفهان از سال 82 تا به امروز تداوم و پيشرفت داشته است اما.... اما آقاي رئيس، يار تيم هاي شهرمان در سال 82 در راه كسب عناوين قهرماني چرا همگام با اين افتخارآفريني ها پيشرفت نكرده است؟
اين افتخارات كم افتخاراتي نبوده و اصفهان شهر كم اهميتي نيست كه صدا و سيماي آن درجا بزند!صدا و سيماي اصفهان نتوانسته پابه پاي فوتبال شهرمان رو به جلو قدم بردارد!آيا بين شكل و شمايل پخش مستقيم هاي سال 82 با پخش امروز فرقي مي بينيد؟هميشه يادمان بوده كه به محض شنيدن صداي سوت داور و شايد هم بعد از سوت داور پخش بازي شروع شده است و با سوت پايان بازي داور هم تمام شده است!؟اما ما هم براي خودمان برنامه "نود" مي خواهيم،براي خودمان "ورزش دو" مي خواهيم، براي خودمان "ورزش و مردم" مي خواهيم. آ ها كه از رسانه ملي پخش مي شوند براي ما نيستند ولي ما براي خودمان مي خواهيم.برنامه هايي مي خواهيم كه براي ما و به عشق هواداران فوتبال اصفهان ساخته شود. ما برنامه "فوتبال برتر" مي خواهيم كه قبل از شروع بازي تيم هاي شهرمان شروع شود،بين دو نيمه ادامه يابد و با تحليل نهايي بازي در پايان بازي خاتمه يابد.
آقاي رئيس ما فرزندان شما هستيم،ما برادران و خواهران شما هستيم و چه بسا پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هاي شما.از شما مي خواهيم كه به فوتبال پرافتخار اصفهان چنانچه شايسته اش هست توجه كنيد. ما از شما انتظار داريم...
جامعه مجازی هواداران سپاهان
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/10/1615723/%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%86%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C
2009/11/10
غلامپور: تیم مهدکودکهای ایران هم اردن را می برد!
البته غلامپور یادش نیست که تشکیل زودهنگام اردوی ملی به دلیل بازی با ایسلند است نه اردن.
سایت گل - همه می دانند که بهزاد غلامپور هیچ علاقه ای به افشین قطبی ندارد چراکه جایگزینی اوبه جای دایی ، باعث بیکاری چندماهه آقا بهزاد شد!
مربی دروازه بانهای استقلال در انتقاد از تشکیل اردوی تیم ملی به پانا گفت:متاسفانه فقط منشور اخلاقی و جریمه ها در فوتبال ما حرفه ای است و الا چیز دیگری حرفه ای نیست. نمی دانم چرا در تشکیل اردوی تیم ملی اینقدر عجله داشتند. بازی با اردن که این حرفها را ندارد. تیم مهد کودک های ایران هم اردن را می برد!
غلامپور در ادامه می گوید: می آیند لیگ را به صورت بسیار فشرده برگزار می کنند. آیا این حرفه ای است؟ الان ما لیگ نداریم بلکه به اصطلاح یک کاپ است که هر چه زودتر می خواهند تمامش کنند. اینگونه بازیهای فشرده برای ایتالیا و انگلیس و اسپانیا است نه ایران. ما هنوز یک توپ مشخص در لیگمان استفاده نمی شود. یک جا با نایک بازی می کنند یک جا با آدیداس یک جا با توپ پلاستیکی و هر تیمی یک توپ دارد.
مربی دروازه بان های استقلال در مورد اشتباه وحید طالب لو در گل اول راه آهن گفت: محسن قهرمانی گفت توپ از دست دروازه بان ما رها شده و او دوباره گرفته و این خطا است. در بازی قبل از آن داور یک چیز دیگری می گفت. به نظرم این سلیقه ای بود و برای طالب لو تجربه شد که دیگر این اشتباه را انجام ندهد.
غلامپوردرپایان با خوشبینی نسبت به شرایط استقلال گفت: اتفاق خاصی نیفتاده و ما هنوز در کورس قهرمانی هستیم. چیزی را از دست نداده ایم. مطمئن باشید اگر حاشیه ها بگذارند امسال هم قهرمان می شویم.وی افزود: برخی نمی خواهند استقلال امسال قهرمان شود و تمام تلاش خود را در این کار انجام می دهند. من در پایان فصل با دلیل و مدرک می گویم چه کسانی هستند.تازه خوب است الان در رده سوم جدول هستیم و فاصله ای تا صدر نداریم. اگر ته جدول بودیم تماشاگران چه کار می کردند؟
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/10/1615753/%D8%BA%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%87%D8%AF%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF
2009/11/10
سرود رسمي تيم پيروزي با صداي خواجه نوري توليد شد
تيم فوتبال باشگاه پيروزي به عنوان نخستين تيم باشگاهي در ايران ، با قطعهاي با صداي داريوش خواجه نوري كه در بخشهايي از آن اعضا تيم ، وي را همراهي ميكنند، داراي سرود رسمي شد. داريوش خواجه نوري در گفت و گو با خبرنگار حوزه موسيقي ايرنا ، در اين باره گفت: اين اتفاق براي اولين بار در سطح باشگاههاي ايران رخ ميدهد.
وي گفت : بخشهايي از اين سرود با صداي جمعي از بازيكنان قديمي و جديد تيم پرسپوليس از دهه پنجاه تاكنون ضبط ميشود.
خواجه نوري گفت: سرود آماده است و تنها بخشهاي هم خواني جمعي آن مانده است كه تا پايان هفته كامل ميشود.
اين خواننده و آهنگساز ، در معرفي بازيكناني كه سرود را همراهي ميكنند، از جمله به علي كريمي ، همايون بهزاد و كريم باقري اشاره كرد.
وي در پاسخ به اين سوال خبرنگار ايرنا كه همكاران ساخت سرود چه كساني بوده اند، گفت: شعر از آقاي كاكايي است كه در ساخت آهنگ آن محمدعلي خواجه نوري همراهي ام كرده و تنظيم آن را نيز خود انجام داده ام.
عکس تزئینی است
irna.ir
حمله جدید مایلی کهن به قلعه نوعی
ایلنا: سرمربی تیم فوتبال سایپا کرج با اشاره به اظهارات اخیر قلعه نوعی که وی را استاد حاشیه سازی معرفی کرده بود گفت: اگر من استاد حاشیه سازی هستم، قلعه نوعی خودش اصل حاشیه است.
محمد مايليكهن صبح امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت فرهنگی ورزشی سایپا اظهار کرد: قلعه نوعی خودش گفته استاد حاشيهها است. اما من به دنبال حاشيه نيستم. من سر كسي را كلاه نگذاشتم و هیچ وقت هم نميگويم بچه جنوب شهر هستم و در شمال شهر زندگي كنم و ماشين گرانبها سوار شوم. مطمئن باشید که ماشين گران قيمت انسانها را بالا نمی برد و به کسی شخصیت نمی دهد.
مايليكهن گفت: امروز خيلي خوشحال هستم كه باز زد و بند به جايگاهي نرسيدهام، اما برخي آقايان همه چيزشان را از در كنار زرد و بند به دست آوردهاند.
وی در پاسخ به اظهارات اخير امير قلعهنويي كه او را يك مربي سفارشي خوانده بود گفت: بهتر بود كه قلعهنويي نظرش را صريحتر و شفافتر بيان ميكرد، تا پاسخگويي هم سادهتر انجام شود.
مايليكهن گفت: تمام افتخارم اين است كه سفارشي بپذيريم و دلالان نيستم و اگر هم از نگاه برخي از آدمها مربي سفارشي هستم، اين سفارشها از جانب آدمهاي باشخصيت جامعه درباره من اعمال شده است.
وی درباره شايعاتي كه در خصوص جدايي از او سايپا اين روزها به گوش ميرسد گفت: من هنوز با کوشا مديرعامل جديد باشگاه سايپا هيچ جلسهاي نداشتهام، اما اطمينان دارم كه هيات مديره در اين خصوص تصميمات مقتضي را اتخاذ خواهد كرد.
سرمربي تيم سايپا در ادامه گفت: من با باشگاه سايپا قرارداد دارم، تا حدودی خود را از اعضاي خانواده سايپا ميدانم.
مايليكهن درباره نامه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص اظهارات او درباره اميرقلعهنويي به ایلنا گفت: چنين نامهاي تا به امروز به دست من نرسيده است و شما نيز بهتر است در اين باره از كميته انضباطي سئوال كنيد.
سرمربي تيم سايپا در ادامه گفت: من با باشگاه سايپا قرارداد دارم، تا حدودی خود را از اعضاي خانواده سايپا ميدانم.
محمد مايليكهن در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اظهارات اخير ملكيان عضو هيات مديرهي باشگاه سايپا مبني بر اينكه كادرفني سايپا عملكرد ضعيفي داشته است، تصريح كرد: من از آقاي ملكيان بسیار سپاسگزارم. سعي ميكنم از اين به بعد از ملكيان به عنوان يكي از كمكهايم استفاده كنم! او با 31 سال سن هم تجربهي زيادي دارد و هم تخصص. اگر بناست كسي درمورد ملكيان صحبت كند من حرفهاي بسيار زيادي براي گفتن دارم كه در صورت لزوم آنها را خواهم گفت.