-
پاسخ به سوالاتMaral.Diba
سلام اقا مهدی
سلام علیکم
شما از این سوال هایی که بچه ها میپرسند خوشتون میاد ( چرا در گنجه بازه ... چرا گوش خر درازه...)
سوالات جالبیه!! بعضی وقتا آدم را به خنده میندازه!:31:
شما دقیقا کی متوجه شدید که صندلی نشین میشوید
قضیه بر میگرده به قبل از عید!!! یه بار سعید تو مسنجر این پیشنهاد را به من کرد!!! یکی دو هفته بعد هم بهروز بهم پیشنهاد داد و قرار شد که بعد از تعطیلات عید من صندلی نشین بشم!! روزای آخر عمر ساویسسس(روی صندلی) بود که بهروز بهم پی ام داد من بعد از ساویس باید بیام صندلی نشین بشم!!! ولی متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومد (قطع تلفن) و نتونستم دیگه زیاد به نت سر بزنم!! با سعید تماس گرفتم (sms زدم) و بهش ماجرا را گفتم! برای بهروز هم پی ام زدم!! که نمیتونم بیام! تا همین 2-3 هفته قبل که مشکلم حل شد و اومد نت!! به بهروز پی ام زدم و گفتم که دیگه الان آماده هستم!! الان هم که در خدمتتونم!:31:
قبل از کنکور دوست داشتید در چه رشته یی و کدام دانشگاه قبول بشید
بیشتر دوست داشتم که دانشگاه دولتی تو یکی از شهرستانها برم!!! ولی الان هم خیلی خوبه
با درس انگلیسی چه طورید؟ خوشتون میاد؟ دوست دارید سوال هایی به انگلیسی ازتون پرسیده بشه؟
من انگلیسیم زیاد خوب نیست!! فقط در حدی که بتونم به قول معروف مشکلاتم را حل کنم (:18: ) بلدم
اولین کلمه ای که بعد از این کلمات به ذهنتون میرسه رو بگید(بنویسید)
کنکور----------------سد بزرگ
صندلی-------------صندلی داغ
قرقاول--------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدی-----------الهی قوربونش برم من (:21: )
با تشکر از شما
و همچنین از شما:11:
-
پاسخ به سوالاتrafifar
منم می شه بپرسم؟
بله چرا نمیشه؟؟
چرا می گن خرگوش نمی گن گاو گوش؟
چون گوشهای خرگوش شبیه گوشهای خر هستش:31:
چرا می گن پشه کوره مگه کوره؟
خوب لابد کوره دیگه؟؟
چرا می گن خدا تو آسموناست از کجا می دونن زیر زمین نیست؟
خدا همه جاست!!! ولی هیچ جا نیست:5:
لباس من الان چه رنگیه؟
قرمز
تا کی اینجا می شینی؟
تا هروقت مدیران صندلی دستور بفرماین(ولی فکر کنم تا آخر همین هفته اجازه دارم بنشینم)
ممنون از سوالاتون:11:
-
Maral.Diba
راستی یادم رفت بپرسم تا حالا کتاب های هری پاتر رو خواندید؟ نظرتون در مورد فیلم یا کتابش چیه؟
من که گفتم اصلا اهل مطالعه نیستم!!! ولی فیلمهاش!! همون فیلمایی که از تلویزیون پخش شده را دیدم!! فیلمهای جالبه!! و تخیلی!!! من خودم با این فیلما خیلی حال میکنم
-
HI
1-الان گوشي تو 6600 هست گوشي من 3250 هست نميسوزي؟!!!«شوخي كردم عزيز...بقيه هم لابد دارن فحش نثارم ميكنن!!!»
2-Winamp يا Jet-Audio?
3-سخت ترين كار برات چيه؟
4-اگر برادرت بزرگترت بگه پاشو برو يه ليوان اب بيار بدون ناراحتي مياري يا از ترس؟!!
5-اين حرفم باور ميكني: «من الان 3 سال هيچ پولي بابت خريد كارت اينترنت نپرداختم و از 3
سال پيش 3000 ساعت از يه سايت اكانت مجاني گرفتم.» اگر باور ميكني به چه علت و از روي
چه حسابي باور ميكني؟!
6-يه قانون جديد از خودت براي انجمن متفرقه در بيار...
تا بعد...
-
پاسخ به سوالاتmasoud908
HI
1-الان گوشي تو 6600 هست گوشي من 3250 هست نميسوزي؟!!!«شوخي كردم عزيز...بقيه هم لابد دارن فحش نثارم ميكنن!!!»
چرا خیلی هم میسوزم الببته نه به خاطر گوشیت!! به این خاطر که سرم کلاه رفت و 6600 خریدم!!
2-Winamp يا Jet-Audio?
Jet-Audio چون علاوه بر موزیک فیلم هم میشه باهاش مشاهده کرد!!!
3-سخت ترين كار برات چيه؟
کارایی که خیلی نیاز به ظرافت و حوصله داشته باشن!!
4-اگر برادرت بزرگترت بگه پاشو برو يه ليوان اب بيار بدون ناراحتي مياري يا از ترس؟!!
من برادر بزرگتر ندارم!!!(فرزند اول خانواده هستم)
5-اين حرفم باور ميكني: «من الان 3 سال هيچ پولي بابت خريد كارت اينترنت نپرداختم و از 3
سال پيش 3000 ساعت از يه سايت اكانت مجاني گرفتم.» اگر باور ميكني به چه علت و از روي
چه حسابي باور ميكني؟!
خوش به حالت اگه اینطوریه!!! خوب به منم بگو دیگه.....
6-يه قانون جديد از خودت براي انجمن متفرقه در بيار...
خیلی روی این سوالت فکر کردم ولی چیزی به ذهنم نرسید!!
تا بعد...
منتظرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
Hi
اولا جا داره به استقلالي هاي اين تاپيك تسليت بگم...!!!
داش مهدي شما تا حالا سايت Tebyan.net به گوشت خورده؟؟؟!!!
من الان 3 سال كه عضوم حدود 3000 ساعت و حتي بيشتر ازش كارت گرفتم...مثلا امروز كه 4 ساعت اومدم اينترنت كارتش مجاني بود...
اول بايد تو اين سايت عضو شي...مثل عضويت در فروم...بعد براي اينكه عضو نهايي شي بايد يه فتوكپي و يه عكس بفرستي به ادرسش...بعد عضو نهايي ميشي...بعد مميتوني با جواب به سوالاش كه جوابش يه سايت سراغ دارم كه ميذاره با دادن 2 امتياز 3 ساعت ميگيري...اگر حالش داري واقعا عضو شي بگو كامل با ادرس بذارم....
-
1-p30word يا Forum P30world??
2-وقتي كه جواب اين سوالات رو مينويسي چه كسايي داران اين تاپيك رو مشاهده ميكنن؟
3-من شك دارم شما اقا مهدي باشي...چطوري شك منو برطرف ميكني!؟؟؟
4-به نظرت لقب ایول بابا پروفشنال كه به بعضي از كاربرا داده ميشه لوس نيست؟؟؟تو بودي عوض نميكردي ؟چي
ميذاشتي؟؟؟
-
masoud908
Hi
اولا جا داره به استقلالي هاي اين تاپيك تسليت بگم...!!!
داش مهدي شما تا حالا سايت Tebyan.net به گوشت خورده؟؟؟!!!
من الان 3 سال كه عضوم حدود 3000 ساعت و حتي بيشتر ازش كارت گرفتم...مثلا امروز كه 4 ساعت اومدم اينترنت كارتش مجاني بود...
اول بايد تو اين سايت عضو شي...مثل عضويت در فروم...بعد براي اينكه عضو نهايي شي بايد يه فتوكپي و يه عكس بفرستي به ادرسش...بعد عضو نهايي ميشي...بعد مميتوني با جواب به سوالاش كه جوابش يه سايت سراغ دارم كه ميذاره با دادن 2 امتياز 3 ساعت ميگيري...اگر حالش داري واقعا عضو شي بگو كامل با ادرس بذارم....
جدا..... البته شنیده بودم درموردش!! ولی اصلا حوصله یه همچین سایتی را ندارم
-
1-p30word يا Forum P30world??
من بیشتر با فرومش حال میکنم!! سایت اصلی چیزی خاصی نداره
2-وقتي كه جواب اين سوالات رو مينويسي چه كسايي داران اين تاپيك رو مشاهده ميكنن؟
خودم و یک کاربر مهمان
3-من شك دارم شما اقا مهدي باشي...چطوري شك منو برطرف ميكني!؟؟؟
میتونی به زننده این پست نگاه کنی نوشته آقا مهدی!:31:
4-به نظرت لقب ایول بابا پروفشنال كه به بعضي از كاربرا داده ميشه لوس نيست؟؟؟تو بودي عوض نميكردي ؟چي
ميذاشتي؟؟؟
آره منم قبول دارم که یه کم لوسه!!! من باشم میزارم کاربر حرفهای!
-
1-از كدوم دامنه سايت خوشت مياد؟«Com يا Net يا ...»
2-باحالترين نرم افزار كامپيوتر و موبايلت چيه ؟
3-Opera يا Fire Fox يا IE?