برای من مشکلی نداره. البته شبانه همچنان یک چهارم الی یک پنجم قبلاً شده.نقل قول:
باید صبور باشین دیگه. صبور نباشین میخواین چکار کنین؟
Printable View
برای من مشکلی نداره. البته شبانه همچنان یک چهارم الی یک پنجم قبلاً شده.نقل قول:
باید صبور باشین دیگه. صبور نباشین میخواین چکار کنین؟
الان شب رایگان از 1 شروع میشه یا 2 یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود برگشته به همون 2 !
مشکلات در رمضان در همه شرکت ها هست چون همه تا صبح بیدارند دوستان صبانت مشکلش حل خواهد شد سرویس دهی در ماه مبارک کمی سخت تر از ماه های دیگه هست با این کار صبانت میخواد یوزر ها بدون اینترنت نباشند ( صبانت ) به زودی به حالت قبل خواهد برگشت من پیگیری خواهم کرد و نتیجه صحت سرعت اینترنت را در اینجا خواهم گزاشت ( فقط صبور باشید )
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از کسایی که اینجا شکایت می کنند مثل خود من از مشتری های قدیمی صبانت هستیم و در طول این چند سال طبیعی هست که خیلی وقت ها با کاهش سرعت مواجه بودیم اما چیزی که خود من رو به شخصه خیلی ناراحت کرده اینه که با این طرح از بین رفتن یوزر و پس شبانه از حجمی من و خیلی بچه های اینجا الکی کم شده. یعنی ما تنظیم می کردیم ساعت 6 دانلودها قطع بشه و می شد با این حال در ریز مصرف ساعت استفاده تا مثلا 6:20 می رفت و 100 مگ هم از ما کم می شد. من خودم تا این لحظه برای این موضوع زنگ نزدم اعتراض کنم چون می دونستم چی جواب می دن همونطور که به کسایی که زنگ زدن گفتن شما تو اون ساعات استفاده کردین.
شاید 100 مگابایت ارزشش رو نداشته باشه اما این حس که صبانت داره دزدی می کنه خیلی حرص آدم رو در میاره که تصمیم میگیریم شاید بهتر باشه اصلا از یه شرکت دیگه adsl بگیریم.
دوست من ساعت سرور صبانت ( اکانتینگ صبانت ) با ساعت کامپیوتر شما حتما فرق داره به این خاطر مشکل کم شدن پهنای باند دارید
مشکل ساعت سرور صبانت درست شده مشکلی الان نداره
صبانت که تو مشهد بهترین سرویس دهنده است
اره رفیق. تهرانی؟ بره منم روزانه سرعتش کمه 4 روزه. سرویسمم 2 مگه پهنای باندمم زیاده . درست میشه البته امیدوارمنقل قول:
من شاهین شهر هستم
از دوستان کسی قطع و وصلی های زیاد داره؟
دیگه داره بدجئر میره روی اعصابم
شاتل اصلا ازین مسخره بازیها نداشت... اما این 2 هفتس مدام قطع و وصل میشه
لعنت بر آدم دروغگو ی پست فطرت عوضینقل قول:
از فردا اختلال ها کمی بهبود خواهد شد منتظر تغییرات باشید
منم شاهین شهرم اره خیلییییی افتضاحستتتتتتتت