تا جایی که میدونم نه راهی نیست واسه گرفتن پنالتی چیپ !نقل قول:
البته بعضی وقتا شده پنالتی چیپ رو که کم ارتفاع بزنی میخوره به بدن دروازه بان نمیره تو گل !
نه چیزی رو تغییر ندادمنقل قول:
Printable View
تا جایی که میدونم نه راهی نیست واسه گرفتن پنالتی چیپ !نقل قول:
البته بعضی وقتا شده پنالتی چیپ رو که کم ارتفاع بزنی میخوره به بدن دروازه بان نمیره تو گل !
نه چیزی رو تغییر ندادمنقل قول:
دوستانی که بازی ،گرافیک لپ تاپشونو نمیشناسه نگران نباشننقل قول:
منم تا دیروز همین مشکل رو داشتم
یه نگاه به این لینک بندازید ،کامل توضیح داده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دقت کنید که در قسمت manage 3d settings به جز pes 2011.exe باید settings.exe هم روی High performance nvidia قرار بدید و applye کنید. :46:
تو همین p30world خودمون هم راهکار این مشکل هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه ترینر برای افزایش gp توی بازی می خواستم.
ممنون
ممنون دوست گلم، همه کارهارو هم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم ، بازم همون مشکل کذایی رو دارمنقل قول:
این عکسو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
من هم هم حرفهای دوستمون رو تائیید میکنمنقل قول:
درست نمیشه همون ارور رو میده فایده نداره
با این برنامه میتونید تمام قسمت های Extra Content رو باز کنید و نیازی به gp نداریدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=37980&d=1287730695
مال منم همینجوری بود،نقل قول:
یه ویندوز ترو تمیز رو سیستم ریختم،
مشکل حل شد.
دوستان PES ای سلام. من بعد مدتها تازه دارم از 2010 کوچ میکنم به 2011 ! :دی بازی رو نصب کردم ، یه پچ هم برا اصلاح دانلود کردم و نصبیدم . حالا مشکل اینه از حالت دوربین خوشم نمیاد ! همون حالتی که وقتی به سمت محوطه جریمه میره دوربین هم مورب برمیگرده و مستقیم از کنار مثل نسخه های قبل حرکت نمیکنه ! چطوری میشه اونو مثل دوربینهای قبلی کرد ؟! راهی داره ؟!
ممنون