سلام دوستان
من تا حالا هیچی نخوندم...:41:
4-5 روزه شروع کردم روزی 13 ساعت می خونم:((
به نظرتون اگه این مدتو اینجوری بخونم می تونم 6000 -7000 سراسری بیارم؟
ناامیدم یجورائی...
Printable View
سلام دوستان
من تا حالا هیچی نخوندم...:41:
4-5 روزه شروع کردم روزی 13 ساعت می خونم:((
به نظرتون اگه این مدتو اینجوری بخونم می تونم 6000 -7000 سراسری بیارم؟
ناامیدم یجورائی...
ویرایش:بدجوری سوتی دادم پاک شد!!!!!!:31:
نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که من هنوز هیچی نخوندم:41:
تازه دارم شروع میکنم
تا عربی رو بخونم کلی طول میکشه
برنامه امروز فرصت برابر رو ببنید. پنج شنبه ها یه دبیر خوب میارن و یه درس خاص رو بررسی می کنن.
به شدت عذر می خوام! امروز اصلا خوب نبود این جناب مدرس فیزیک!!!نقل قول:
سلام دوستان قبلن خیلی ها دنبال سایت اندیشه سازان بودن منم خیلی دنبالش گشتم ولی هیچ خبری نبود امروز بالاخره شانسی تو بایگانی های وب سایتش پیدا کردم ببنید سال 83 چه سایتی داشته:18:
تاریخ عوض کنید سایت تو همون تاریخ میاد راستی قسمت حرفهای فرهاد میثمی(مدیر مسئول اندیشه سازان) در مورد دپارتمان های مختلف حتما بخونید خیلی جالبهکد:http://web.archive.org/web/20051029032058/www.andishesazan.com
پایین آرم اندیشه سازان یه سری نوشته ها هست که سفیده دیده نمیشه برید تو قسمت سفید خودش ظاهر میشه:46:
الان داشتم مطالب سایت اندیشه سازان میخوندم خیلی جالب بود مخصوصا قسمت دپارتمان ها و اندیشه سازان چیست؟
حالا یه مطلب جالب پیدا کردم در مورد آزمونهای سنجش گفتم اینجا بگم بد نیست واقعا آزمونهای سنجش مگه چی داره که همه دربارش اینجوری حرف میزنن خودتون ببینید:
داوطلب عزيز
سلام
نظر به اينكه تعدادي از آزمونهاي انديشهسازان با آزمونهاي جامع(فينال) سازمان سنجش در سال تحصيلي ۸۳-۸۲ تداخل داشته و از آنجا كه مؤسسه معمولاًً داوطلبان را به شركت در آزمونهاي فينال تعاوني سنجش ترغيب مينمايد، مؤسسه در نظر گرفته تا با تغيير زمان آزمونهاي ذيل، تسهيلات لازم را جهت شركت داوطلبان در هر دو آزمون فراهم سازد. بنابراين برنامهي جديد زمانبندي برگزاري آزمونها به شرح ذيل مي باشد.
نقل قول:
الان داشتم مطالب سایت اندیشه سازان میخوندم خیلی جالب بود مخصوصا قسمت دپارتمان ها و اندیشه سازان چیست؟
حالا یه مطلب جالب پیدا کردم در مورد آزمونهای سنجش گفتم اینجا بگم بد نیست واقعا آزمونهای سنجش مگه چی داره که همه دربارش اینجوری حرف میزنن خودتون ببینید:
داوطلب عزيز
سلام
نظر به اينكه تعدادي از آزمونهاي انديشهسازان با آزمونهاي جامع(فينال) سازمان سنجش در سال تحصيلي ۸۳-۸۲ تداخل داشته و از آنجا كه مؤسسه معمولاًً داوطلبان را به شركت در آزمونهاي فينال تعاوني سنجش ترغيب مينمايد، مؤسسه در نظر گرفته تا با تغيير زمان آزمونهاي ذيل، تسهيلات لازم را جهت شركت داوطلبان در هر دو آزمون فراهم سازد. بنابراين برنامهي جديد زمانبندي برگزاري آزمونها به شرح ذيل مي باشد.
من از تابستون پارسال میگفتم آقا تازه میگه لیلی مرد بود یا زن :دی :دی
اگه سنجش به درد نمیخوره چرا پارسال سنجش آخریش دوتا ریدینگ اومد تو کنکور هم دوتا اومد هااااان :دی :دی
اگه سنجش به درد نمیخوره چرا 82 که ادبیاتش عوض شد سبک سوالاش کنکور هم عوض شد :دی :دی :دی
و چند مورد دیگه که واضح ترینش سنجش های 84 توی قسمت فیزیک هستن :دی :دی :دی
طراحاش طراحان کنکورن :دی :دی :دی
حالا بیخیال لیلی :31:در کل خواستم حرف شمارو تایید کنم:31:نقل قول:
حالا شما که آنالیزتون خوبه میشه بگید طبق انالیز امسالتون در مورد آزمونهای سنجش کنکور چجوری پیش بینی میکنید:31:
عمرانقل قول:
آخه سوالای سنجش کجا سوالای کنکور کجا!!
مثلا میخوای بگی الان کنکور شبیه سنجشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینو میدونم که طراحای سنجش یه چیزایی میدونن که ما نمیدونیم!
ولی طراح نیستن! آخه کنکور کی میاد بگه دترمینان و همسازه ماتریس رو حساب کنید!
تو سوالای سال 82 و 84 رو از کجا گیر آوردی؟
در ضمن به نظر من قلم چی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش داشتم سوالای جامع پارسالش رو نگاه میکردم دیدم چه نکات جالب و تامل برانگیزی داره(خصوصا تو ریاضی)