شما درست میفرمایید ولی به دو دلیل نمیتونم
1 شبانه رایگان نداره
2 خط تلفن ما رو پشتیبانی نمیکنه
Printable View
شما درست میفرمایید ولی به دو دلیل نمیتونم
1 شبانه رایگان نداره
2 خط تلفن ما رو پشتیبانی نمیکنه
دوستان یه سوال فوق مهم دارم ... این اینترنت شبانه پارس انلاین از ساعت چند تا چند هست ؟ //(یعنی کی از محدودیت کم نمیشه؟)
ممنون فوریه فقط....
نقل قول:
ساعت 1-6:8: ولی سرعت من که تازگی یا خیلی کم شده!!
سلام.
ببخشید من یه مشکل جدیدا پیدا کردم که سرعت دانلودم خیلی کم شده
من 512 موج گویای مازندران رو دارم که 3-8 مجانیه...2 ماهه قبل سرعت دانلودم همش 50-60 بوده ولی این سری به 40 بزور میرسه!
با bit torrent که دانلود میکنم پایینش یه علامت تعجب زرد (گاهی اوقاتم قرمز) داره که میگه
no incoming connection,unless the icon turns green it could indicate problem...
و خیلی عجیبه که فقط شبا از 3 به بعد اینطوری میشه که در نتیجه سرعت دان هم میاد پایین
چی کار میشه کرد؟
به نطر شما موج گویا شبا سرعت رو میاره پایین؟ یا فایروال و ... هستن باعث میشن...اگه یه نرم افزار مثله antivirus یا windows update یا...دارن خود به خود آپدیت میشن چطوری باید فهمید؟
یه سوال اساسی داشتم از اساتید
من میخوام یه adsl بگیرم و کار اصلی ام هم وب گردیه و دانلود هم خیلی ندارم نهایتا ماهی 200مگابایت ولی میخوام تایم باز کردن صفحات کم باشه خودتون میدونید منتظر شدن برای لود شدن یه صفحه چقدر بده مخصوصا اگه روزی 100 صفحه رو بخوای لود کنی
حالا به نظر شما نامحدود مخابرات بگیرم(سرعت باز کردن صفحاتش خوبه؟)
یا از محدود های شرکتهایی مثل صبا یا شاتل یا پارس انلاین که burstهستند بگیرم
کاربرد فقط وبگردی سریع
نه باز شدن صفحات اینترنت مخابرات آنچنان جالب نیست. متاسفانه پیدا کردن شرکتی که پینگش خوب باشه مثل پیدا کردن یه سوزن تو انبار کاهه.
به اینجا هم یه سری بزن امتحانش تقریبا مجانیه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943
شرکت های دیگه رو نمی دونم حتما دوستان نظر خواهند داد ولی وضع مخابرات زیاد مطلوب نیست.
فكر كنم فعلا در تهران كمترين نارضايتي در مورد فن اوا هست البته خوده فن اوا نه شركت هاي نمايندگيش
فن اوا=
1. پشتيباني24 ساعته واقعي با60 اپراتور در ساعت 8تا4 عصر
2. عيب يابي سريع در زمان خرابي سيستم و اعزام كارشناس حداكثر 48 ساعته3
3.راه اندازي در 4 روزه البته اگر بتونن در برخي مناطق نميشه معمولا
4. قيمت گرون
5. سرويس رايگان با كيفيت براي سرويس هاس شبانه رايگان از 2تا7 صبح كه واقعا عالي هستند
---
اگرم پول داريد كه --- بخريد با سرويس ايزي اسكاي 512 با سرعت دانلود 13 كه مناسب اينترنت گردي هست بيشتر و نامحمدود
سلام
از دوستانیکه از صبانت و اسیاتک سرویس دارن !؟
میخواستم بپرسم سرعت دانلود و اپلود این دو شرکت چجوریاس ؟؟؟
در کل کدام ISP بهتره ؟؟؟
ممنون
البته من محدودیت زمانی میخام بگیرم 128
سلام
من از اعظای جدید انجمنم ولی یه مشکل هست که نمیزاره بیام
یه چند روزه وقتی کمی حجم استفاده از اینترنتم میره بالا (یعنی وقت چندتا صفحه هم زمان باز میکنم ) مودم خود به خود ریستارت میشه :41:
الان نمیدونم مشکل از مودمه یا از سرویس اینترنتی ؟؟؟؟ بعضیا هم میگن از رم و ایناس اما رم 2 هستش و علاوه بر اون قبلآ این مشکلو نداشتم یه هفته میشه این مشکل پیش اومده !
مدل مودم tp-link >> td-8816
کدوم سرویس ها تو همدان کار میکنن
کدوم بهتره