من فایل لوگو ها رو گرفتم دقیقا تو چه بخشی از کیت سرور باید بریزم؟نقل قول:
در ضمن این فایل cv0f.img که گفتید برای چی هست و از کجا دانلود کنم؟
Printable View
من فایل لوگو ها رو گرفتم دقیقا تو چه بخشی از کیت سرور باید بریزم؟نقل قول:
در ضمن این فایل cv0f.img که گفتید برای چی هست و از کجا دانلود کنم؟
لطفا یکی به من کمک کنه
من یکسری face دارم ولی فقط اسماشون رو می دونم که مال کدوم بازیکنه از کجا بفهمم شمارش چنده که بزارمش توی kit server
سلام بچه ها
من تو مستر لیگ لازیو رو برداشتم سال اول رو به خوبی و خوشی گذروندم
ولی تو نقل و انتقالات هفته اخر اون خرید هایی که کرده بودم همه قبول کردن
و در اخر من 2000 پینت کم اوردم و وقتی میزنم هفته بعد گیم اور میشم :((
تو رو خدا یه راهی بگید که این کم بود رو من از یه جایی درست کنم چون تیمم رو واقعا خوب بستم تو نقل و انتقالا اصلا حال از نو بازی کردن ندارم
دمه همتون گرم
بهت تسلیت میگم. من خودم چند بار دچار این مشکل شدم.نقل قول:
البته یه راه که وجود داره اینه که باید چند تا از بازیکنات رو release کنی(از تیم اخراجشون کنی) تا این مقدار از salary کم بشه(با توجه به حقوقی که هر سال میگیرن چند تا رو از تیم اخراج کن تا سر جمع حقوقشون این 2000 امتیاز رو جبران کنه)
واقعیتش من خودم هنوز با ورژن جدید نرم افزار کار نکردم. ولی اگه یک سری به سایت gamingacces (البته اگه اشتباه ننوشته باشم) بزنی توی قسمت دانلودش مطمئنا برای لیست فیسها یه فایلی وجود داره.نقل قول:
داخل كيت سرور فولدري به نام img هست وقتي ميخواي فايل هاي مربوط به يه img رو بذاري يه پوشه به نام اون فايل img مي سازي مثلا مال لوگوها كه cv0a.img هست بايد بري داخل پوشه img كه داخل كيت سرور هست بعد يه پوشه جديد به اسم cv0a.img باز كني و BIN فايل هاي مربوط به لوگوها رو اون تو بريزي. فايل cv0f.img در زمان نصب بازي از روي دي وي دي توي اين مسير كپي ميشه:نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
الان شما بريد به اين مسير اين فايل رو خواهيد ديد كه حجمش چند كيلو بايت هست وقتي شما ورژن بازيتون 1.20 يا 1.30 باشه ميتونيد داخل بازي بريد و به قسمت setting بريد گزينه آخري Download هست وقتي ميزنيد شروع ميكنه به دانلود آپديت جديد كه باعث ميشه 4 تا از تيم هاي لايسنس نشده لاليگا لايسنس بشه(اتلتيو مادريد - سويا - وايادوليد و ريسينگ كلاب) و همينطور آپديت هاي زمستاني هم اعمال ميشه و هر تغييري كه بعد از انتشار بازي در دنياي فوتبال رخ داده اين فايل بعد از دانلود شدن روي فايل قديمي كه توي مسير فوق هست جايگزين ميشه در واقع اگه شما اين فايل رو يعني cv0f.img 180 مگي رو دستي هم توي مسير فوق كپي كني بازيت آپديت ميشه شما وقتي اين فايل رو داشته باشي اون وقت بايد مثلا براي لوگوها و بعضي چيزها داخل فولدر img پوشه اي به نام cv0f.img باز كني و فايل هاي bin رو داخل اون كپي كني
سيوت رو بفرست حلش كنم برات تضمينينقل قول:
اینم یه face list برای smart007
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32550
سلام
اساتید محترم کسی سیوی که تمام نقل و انتقالات تا به حالا توش انجام شده باشه داره ؟؟؟؟؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من برگشتم.
به این راحتیم که میگی نیست گزینش خاموشه:41::41::41:نقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه ورزشگاه تیمیو عوض کرد مثلا توی لیگ وقتی مخوام با میلان بازی کنم تو سن سیرو نباشه جای دیگه باشه جایی که خودم بخوام