گرامی درست شد:10:نقل قول:
Printable View
گرامی درست شد:10:نقل قول:
دوستان من چند وقتی هستش به یه مشکل عجیب برخوردم که راه حلی براش پیدا نکردم
موقعی که یاهو مسنجر هستم بعضی مواقع وقتی که alt+shift رو میزنم که زبان نوشتاری رو تغییر بدم یاهومسنجر هنگ میکنه و راهی بجز اینکه ازش خارج بشم و دوباره وصل بشم نداره.
دلیلش چی میتونه باشه؟
ورژن 9 و 10 یاهو مسنجر بر روی ویندوز XP این مشکل رو داشتند که راه حلی هم براش پیدا نشدهنقل قول:
استفاده از ورژن 8 برای ویندوز XP و ورژن های بالاتر برای ویندوز ویستا و 7 راه حلی بوده که پیشنهاد داده شده
شما هم احتمال قوی یکی از این ورژن ها رو بر روی سیستم عامل ویندوز XP اجرا کردید و با این مشکل برخورد کردید
ممنون برا راهنماییتون بله من ورژن 11 رو برا XP استفاده میکنم.نقل قول:
راه حل دیگه بجز ورژن 8 نیستش؟
1-چطوری میشه قسمت بالا و پایین لیست یاهو رو حذف کرد که ایدی های بیشتری نشون داده بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با یه مشکلی روبرو شدم . البته من نه ، یکی از دوستانم .
مدام از سمتش لینک های زیر به ادلیست ارسال میشه
چیکار باید کرد ؟
filter shekan mikhay? boro haal konamoozeshe ---- be tore kaamel va kaamelan majaniکد:www.prxprx.max.io
کد:http://www.amoozesh-----.zip.io
نقل قول:
سیستم ایشون شدیدا به ویروس و ترجان و کرم های اینترنتی آلوده شده و باید پاکسازی بشه
از نرم افزارهای قدرتمند امنیتی مثل Internet Security Kaspersky ورژن 2011 استفاده کنید
من جدیدا وقتی یاهورو باز میکنم تمام آفلاین هام تویپنجره های تک تکنشون داده میشه..مثل زمانی که داری چت میکنی یهو کسی بهت پی ام می دی
خیلی جالبه من ویندوز رو عوض کردم و بعد از نصب یاهو مسنجر برای من هم اینطوری شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمال مدیم خود نرم افزار دچار مشکل شده باشه و یا تو رجیستری ویندوز مشکلی بوجود اومده باشه
اگر با نصب مجدد نرم افزار مشکل حل شد که هیچ و الا فکر میکنم کار به تعویض سیستم عامل میکشه
در پی گفتگو با یاهو هستم ببینم مشکل از کجاست و چطور باید حل بشه
قسمت بالا و پایین رو نمیدونم میشه برداشت یا نه !نقل قول:
اما برای اینکه آی دی های بیشتری نمایش داده شه میتونین Compact view رو انتخاب کنین .