سرعت ویندوزم افتضاخ اومده پایین و یک دفعه اینطوری شد،شب خاموشش کردم درست بود فرداش که اومدم دیدم هی هنگ میکنه و سرعتش اومده پایین!!!
دیفرگ هم کردم درست نشد...
به غیر از عوض کردن ویندوز راه دیگه ای هست؟؟؟
Printable View
سرعت ویندوزم افتضاخ اومده پایین و یک دفعه اینطوری شد،شب خاموشش کردم درست بود فرداش که اومدم دیدم هی هنگ میکنه و سرعتش اومده پایین!!!
دیفرگ هم کردم درست نشد...
به غیر از عوض کردن ویندوز راه دیگه ای هست؟؟؟
ممنون آقا كه جواب دادين .بله مشكل همون كندي سيستم بود كه حتي با فرمت شدن كامل هارد و بارتيشن بندي و نصب ويندوز بازم ديده شد كه من الان نميدونم اين وايب واسه جيه از ديروز تا الان هم داره كار ميكنه وايب ميكنه و نوشته 2 روز طول ميكشه منم ديكه كنسلش نكردم جون راه حلي بيدا نكردم كه در مقابلش انجام بدم.اين داره جيكار ميكنه؟ آيا براي هاردم مفيده؟ موس مشكلي نداشت و هنك ميكرد كه باكيبرد ميشد كار كرد اما سيستم بينهايت كندنقل قول:
اقا از بستها حتما بعدا ميام تشكر ميكنم
فنقل قول:
سلام دوستان
ویندوزم ویروسی بود و وقتی میخواستم nod32 رو نصب کنم نمیذاشت به جاش آنتی ویروس Avira رو نصب کردم بعد چندتا ویروس پیدا کرد ازم اجازه ریموو داد گفتم باشه:31:وقتی یه بار سیستم ریست شد ویندوز بالا میاد ولی فقط بک گران هست نه آیکونی نه تسک باری و نه تسک منیجیری میاد:18:در حالت سیف مد هم دقیقا همین جوریه نمیخوام درایو c: فرمت بشه
اگر لطف کنین کمکم کنید ممنون:20:
سلامنقل قول:
با alt+ctrl+del تسک منیجر رو بازکنید بعد تو منوی File تو قسمت New task بنویسید
explorer.exe بعد ok کنید.
بعد تو رجیستری هم این مسیر رو برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
یه کلیدی به نام shell هست اون رو باز کنید ببینید تو قسمت valu date چی نوشته؟
ممنون
خدمتت گفتم اصلا تسک منیجیر نمیاد...
ممنون
خدمت شما گفتم تسک منیجیر هم نمیاد.فقط میتوان به قسمت logon رفت.
سلامنقل قول:
وایپ کردن باعث میشه دیگه نیتونید فایلهاتون رو در صورت نیاز ریکاوری کنید.
حالا این اومده فضای اضافه ی کمی که معمولا بی استفاده میمونه رو وایپ کرده.
موفق باشید :40:
سلام ممنون
تسک منیجیر هم اجرا نمیشه
سلام به همه من یه مشکل پیدا کردم که نمی دونم از ویندوزه یا چیزه دیگه در هر صورت اگه سوال بی ربط با موضوع تاپیک پرسیدم شرمنده..... مشکله من اینه که از زمانی که کامپیوتر روشن میشه تا 10 دقیقه بعد مرورگرای اینترنت درست کار می کنن ولی بعده یه مدت دیگه به هیچ سایتی کانکت نمیشن یا فکر کنم همون time out میده... ولی زمانی که این مشکل پیش میاد اینترنت ایرادی نداره چون من میتونم online بازی کنم و ping هیچ مشکلی نداره و در کل احساس میکنم سرعت لود پیج تو سیستم به شدت کاهش پیدا کرده..... ببخشید اگه زیاد شد....
درود بر دوستان گلم بنده ویندوز ایکس پی سرویس پک سه دارم ولی مشکل من باز نکردن صفحه های سایت مودم و اینترنت ای دی اس ال به خوبی عمل میکنه حالا چند روزی کانکت میشه ولی سندو ریسیو ندارم انگار یه ویروسی چیزی نمیزاره بایت ردو بدلشه با ان ا دی اپدیت شده هم اسکن کردم چیزی پیدا نشد لطف کنید راهنماییم کنید چطور راش بندازم
در ضمن کدک پلیرهامم فایلهای اف ال وی رو پلی نمیکنن