خیر .نقل قول:
فقط دستگاه خودش میتونه تغیر بده یا وصل بمونه
Printable View
خیر .نقل قول:
فقط دستگاه خودش میتونه تغیر بده یا وصل بمونه
شما مطمئنی داداش ؟ هیچ راهی نداره ؟ دوستان تایید میکنن ؟نقل قول:
کلا مودم به نزدیکترین دکل اتصال پیدا می کنه ولی باندو می تونید تغییر بدید.نقل قول:
بله عزیزمنقل قول:
تغیر باند هم فقط تو یه سری از دیوایسا سامسونگ و مودم امکان پذیره همواره دیوایس به بهترین حالت ممکن وصل میشه
سلام دوستان وقت بخیر
گوشی من Xiaomi Redmi note 3 اسنپدراگون هستش و از cat 7 پشتیبانی میکنه، ولی تا حالا 4g+ ندیدم رو گوشیم
اول اینکه کجاها 4g+ داره؟
بعدم اینکه اصن گوشی من میتونه وصل بشه به 4g+
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
راهی نیست واسه فهمیدن وجود یا عدم وجود 4G+ در منطقه ؛ باید تست کنید . چون نقشه پوشش ایرانسل که روی سایتش هست فقط 4G و 3G و 2G و اینترنت ثابت (TD-LTE) رو نشون میده .نقل قول:
درباره گوشیتون هم احتمال زیاد ساپورت میکنه چون از cat 6 به بالا تجمیع فرکانس رو دارن . میتونید به سایت gsmarena.com مراجعه کنید اونجا مشخصات کامل هر گوشی رو نوشته .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بله احتمالا درست می فرماییدنقل قول:
ممنونم از راهنماییتون
البته با تجربه ای که دارم میگم اینو قبلا تهران که فورجی معمولی داشت با اومدن TD-LTE دکل هایی که قبلا 4G داشتن 4g+ دار شدن همینطور که داشتن تجهیزات td نصب میکردن کانفیگ تجمیع هم تنظیم کردننقل قول:
این مناطق تا دهه فجر تکمیل تر میشه همینطور طبق گفته های یکی از رفقا که توی الکامپ بوده فناوری های انتقال صدا vo شاید به بهره برداری برسن همینطور اپراتور های مجازی جدیدی هم میان رو کار
دوستان ايرانسل بسته نامحدود نداره؟براي دفتر كار ميخوام.شبانه اينا نميخوام
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسته 100 گیگ 6 ماهه پرحجم ترین بسته ایرانسله .نقل قول:
مرسی از همه ی دوستان که جواب سوال بنده رو دادن فقط من موندم چرا ایرانسل این همه خرج میکنه که یه دکل رو 3G کنه بعد از یه مدت دوباره بیاد همه ی انتن ها رو در بیاره که دوباره بخواد دکل رو 4G کنه خوب از همون اول دکل رو 4G بکنه.نقل قول:
دوستان dns ست كردن هم تفاوتي ايجاد ميكنه؟ اگه اره ممنون ميشم ادرسش رو لطف كنيد
مطالب خیلی خوبی نوشته شده . مخصوصا از طرف دو دوست فعال در انجمن . یک سوالی ذهن من رو مشغول کرده و اون هم اینه که دوستان با تجربه در اینترنت 4G شما اگه الان بخواین مودم بگیرین . با توجه به تجربتون چه مدمی رو میگیرین؟:n40:
با ی گوشی اندرویدی چطور میشه فرکانس های ایرانسل رو دید؟ میخام ببینم گوشی رو چه فرکانسی به ایرانسل وصله. مثلا 1800یا2100
Sent from my Maad using Tapatalk
یه مشکلی که جدیدا با نت ایرانسل پیدا کردم اینه که دیر جواب میده یعنی وقتی میخوام تو سایتی برم یا بازی اولشه کنده یه دفعه سرعت میره بالا ، درست ماهیت نت سیم کارت اینطوریه اما قبلا اینطوری نبود نمیدونم مربوط به دی ان اس یا چیز دیگه، پینگ هم نرماله پکت لاس هم ندارم. سرعت در ضمن رفته بالا حدود ۴۳ مگابیت که واسه من خوبه اما خیلی کند ریسپانس داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه بودجت به این میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر در غیر این صورت huawei e3372 رو از ایرانسل بگیر بعد به راحتی آنلاک میشه از راستین بازار بگیر 109 تومن قیمت زده بیرون 130 تومن می فروشن.نقل قول:
دوستان حداکثر سرعتی که با 4G به صورت پایدار ثبت کردید چقدر بوده ؟
دوستان اگر یک بسته مثلا 3 ماهه بخریم و زودتر از موعد حجم تموم بشه باید منتظر بمونیم تا تاریخ سه ماه تموم بشه یا زودتر هم میشه بسته جدید خرید؟
وقتی حجم تموم میشه بسته کلا غیرفعال میشهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
شما هر وقت بخواهی می تونی بسته بخری منتها شروعش از همون لحظه هست و اول از اونی کم می کنه که تاریخ انقضاش جلوترهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
برای گرفتن 4g+ به غیر از گوشی راه دیگه ای هم هست ؟نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
من نت از ایرانسل روی گوشیم دارم 4G
یک موردم وایرلس هم دارم TP LINK که نت مخابرات دارم
بعضی اوقات اگر بخوام روی سیستمم از نت ایرانسل استفاده کنم چه راهی باید استفاده کنم؟
نقل قول:
اینبدردنمیخوره سعی کننین نخرین شایدتاشب نامحدودش کردمثل پارسال
به نظر من بهترین حالت اینه که گوشی رو با کابل وصل کنین و هات اسپات کنین . یا به صورت وای فای هات اسپات . من قبل از خرید مودم مدتها از این روش استفاده کردم خوب بود. فقط باید گوشی رو رو حالت پاور سیو بذارید و اگه مصرف طولانیه گوشی رو فول شارژ کنین بعد اینترنت رو روشن کنیننقل قول:
نکته ای که لازمه در مورد E5786 بگم اینه که من با وارد کنندش که شرکت اویشن هستش صحبت میکردم خودشونم نتونستن cat 6 وصل بشن ! اصلا هیچ نوع تنظیماتی نداره !
عکس های تنظیماتشو براتون میذارم
ضمننا اینکه مودم ها نو نیستند و همگی دست دوم هستند ضمننا اکثر مودم های راستین بازار اعم از مدل های روتر af23 - 5786 huawei , b3158 , e5577 bolt , alcatel y853 , e5578 , mf920 zte , mf910 zte کارتن هارو سرهمبندی میکنن و به اسم نو میفروشن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این راستین! بازار هنوز یه تست پلاس با مودم e5786 نذاشته . اینایی هم که این مودمو ازش خریدن کجان که زود هم ناموجود شد؟ یعنی یه نفر از خریدارا توی این فروم نیست که بیاد از وضعیت پلاس این مودم بگه ؟ باشه راستین تو خوبی !
به نظر من از این سایت خرید انجام ندین تا وقتی که جاهای معتبرتری هست. این سایت خواهر کوچیکه علاء الدینه .
راستین محل فروش اجناس قاچاق و دست دومه ، تو پست قبلی من رو مشاهده کنید ، تمام تنظیمات 5786 رو بیرون ریختم اما نشد که نشد cat 6وصل نمیشه ! فقط 500 تومن رفت رو هوانقل قول:
شما از کجا میدونی راستین بازار اینجوریه؟ ازکجا مطمنی؟شاید منتطقه شما فورجی پلاس نیست؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سالهاست از راستین بازار خرید دارم همیشه هم جنسهاشو خوب و راحت فرستاده هم گارانتی هاش خوب بوده. نمونش کامنتهایی که ملت میزارن طرف دونه دونه جواب میده. من سه اکانت دارم و هرسه رو واسه امتحان کار کردم حرف زدم انتقاد کردم. مودم من خورد شده بود تو بار. طرف گفت ی عکس بفرست. فرستادم فرداش ی مودم دیگه فرستاد. ی مورد دیگه هم سر شارژ داشتم دوتا واسم فرستاد به عوض دلجویی. یا خرید ندارین یا دارین با برنامه تخریب میکنید. حالا چون یکی خریده باید بیاد به شما جواب پس بده که چطوره؟ والا با این ملت که ما داریم.شما زنگ بزن طرف تا راضیت نکنه ولت نمیکنه. دیجی کالاش هم اینطوری نیست. راستین هم مال پدرم نیست.ولی کاش کسب و کار مردم رو بدون دلیل خراب نکنیم. خودش بارها گفته ی سری مودم ها مثل بولت 5577 واسه فلان خراب شدس. بازه ولی نووو. ما خریدیم اوردیم. حالا شما میگی همه مودم هاش پک نیست؟ والا من چهارتا خریدم همه با لاک و هولگرام بود
بسته ویژه شب یلدا رو نگاه ! متاسفم واقعا .....
به صورت وای فای چطور باید هات اسپات کنم؟نقل قول:
روشش رو توضیح بدید یا یک لینک آموزشی بدید لطفا
با ltewwatch امتحان کننقل قول:
تو ایران بله ولی خارجش اینطوری مردم استفاده نمیکنن. همین بسته های نامحدود شبانه کمش شبی سی تا پنجاه گیگ دانلود میکنن. اخه چه خبره. چون کپی رایت نیست. حق مولف نیست. عادت کردیم مفت دسترنج دیگران رو خوردن.نقل قول:
این چه بحثیه اخه راه انداختین
مهم اینه مودم E5786 که cat6 ئه اصلاً راهی برای استفاده از این قابلیتش وجود نداره. این یعنی همون سرعت موجود. پول بیشتر برای همون قابلیت سایر مودم ها
با حرفاتون در مورد کپی رایت و استفاده نادرست برخی از مردم موافقم اما بهتر بود راجع به همه یه جور قضاوت نمی کردیدنقل قول:
خیلی از مردم مثل شما دسترسی به td-lte ایرانسل یا 4g ندارن و یا اتفاقا برخلاف شما شاید مشکل پول دارن و نمیتونن این تجهیزات رو تهییه کنن پس یه جورایی ترافیک ارزون(به قول شما مفت) روی بستر 3G با اون سرعت ذغالیش برای خیلی از ماها نعمت حساب میشه
سلام
2تا سوال در مورد اینترنت 4g دارم که ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن:
1- زمانی که یه بسته، مثلا بسته 6ماه 100 گیگابایت، فعال هستش، امکان فعال سازی بسته دیگر مثل 3 ساعت نامحدود وجود داره؟
2- بین مودم usb و مودم هایی که از طریق لن به سیستم وصل می شن، صرفا از لحاظ سرعت تفاوتی وجود داره؟
ممنون
.نقل قول:
بله میشه چندین بسته باهم فعال باشن. اولویت با بسته ای هست که تاریخ انقضاش جلوتره.
معمولا لن بهتره چون کار و تخصصش شبکه هست. یو اس بی یه تبدیلی انجام میشه بین راه :n02: ولی نمیدونم به چشم میاد یا نه.
شما این سرعتو تو مشهد گرفتی؟ آنتن دهیت تو چه رنجی بود؟کدوم بسته رو فعال کرده بودی؟ 2 تا 7 نامحدود ساعتی؟نقل قول: