cmd رو باز کنید واینطوری وارد کنید :نقل قول:
ping[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.rapidshare.com
ولی وقتی ip رو میزنی ریدایرکت میشه رو دامین اصلی ! فکر نکنم اینطوری جواب بده .
Printable View
cmd رو باز کنید واینطوری وارد کنید :نقل قول:
ping[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.rapidshare.com
ولی وقتی ip رو میزنی ریدایرکت میشه رو دامین اصلی ! فکر نکنم اینطوری جواب بده .
اقا این شاتل دیگه شورشو در اورده
این درصد مصرف من 100 شد سرعتم شده در حد باقالی
اخه دیگه شبانه رایگان که نباید درصد مصرف بزارن
شما قبل از اینکه سرعتتون محدود بشه تست کرده بودید و درصدتون بین ساعت 1 تا 7 زیاد می شد؟نقل قول:
سلام
من تو دوره قبلی که چند روز قبل تموم شد از ترافیکم حدود 700 مگ ( بدون هدیه دی: ) مونده بود
اما الان که شارژ کردم هیچی به سه گیگ اضافه نشده
اضافه نمیشه نه؟
نه نمیشهنقل قول:
ترافیک به دوره بعد انتقال نمیدن
اره عزیزم از 1-7 هم درصد دوره اضافه میشهنقل قول:
گندش بزنن با اين سرعتش
ديگه حرومزاده تر از شاتل نداريم اكانت اكو 2 مگ من رو كردن 512 سرعت دانلود شده 60 يا 70
زنگ زدم ميگن 2 مگ بين 8 نفر تقسيم شده ميشه 256 حدودا
و اون 256 هم طبق قانون بايد بين 10 نفر تقسيم بشه :ohno: كه با اين حساب مال شما بين 4 نفر تقسيم شده و بيشتر از اون چيزي هست كه بايد باشه پس مشكلي نيست
ديگه حرومزاده تر از شاتل وجود نداره
الان هم كلا راپيدشير رو بسته اصلا سايت راپيد هم باز نميشه
نقل قول:
بهشون زنگ بزن بگو همین حرفا رو مکتوب مینویسم میبرم پیش مدیر شاتل و بعدش سازمان تعزیرات حکومتی و شخص جناب عالی رو میکشونم به دادگاه تا معنی حرفت رو بهتر بفهمی.
رپیدشیر که بازه.نقل قول:
سرعت روزانتو اوردن پایین دیگه خیلی پستن.
جالبه دیشب سرعتم 8کیلوبایت بود.از سایت amd که دانلود میکردم میشد 60.
:27:برادر این چه کاریه آخهنقل قول:
مگه رپیدشیر ریپدبازه که کلش چند تا سرور باشه!
این کلی سرور تو نقاط مختلفه دنیا داره آی پی هر لینک بسته به سروری که روشه فرق میکنه
از این لینک آی پی ها رو میتونید در بیارید:
کد:http://rs2ip.anonymailz.com/index.php
:31:عجبانقل قول:
اینا که رسما داغونن
حالا من که نمیخوام سرویس بالا بگیرم همون 128 اش رو به ما بدن 16 اش رو بده بیشتر نخواستیم
بفرمانقل قول:
احسان جان هم شخصا در تمامه مراحل همراهیتون میکنن
دمتون گرم بکنید این کارا رو به جایی رسیدید به ما هم خبرش رو بدید:31:
سلام
طرحی واسه این دو تا عید ندارن؟
کاهش قیمت مقطعی یا همچین چیزی!
ترافیک رایگان مثلا! :دئ
میخواستم بدونم سرعت دانلود شبانه سرویس اکو 128 با اکو 512 فرق داره؟ (خواهشآ یکی جوابمو بده)
بستگی به سرور و سایتی که ازش دانلود می کنی و منطقه ی مخابراتی و ترافیک کلی و اینکه داون استریمتو رو چند ببندن داره. همین جوری نمیشه گفتنقل قول:
اگه این قضیه محدودیت ماهی 20 گیگ صحت داشته باشه هیچ فرقی نمیکنه روزانش که یکیه شبانش 128 اون 20 گیگ رو مثلا تو 20 روز تموم میکنه 512 توی 2 هفته.
شاتل اینجوری شده که باید بگیم سرویس 128 با ماهیانه 2 'گیگ ترافیک روزانه و 20 گیگ شبانه.
خوب این برای سایت رپید شیر هست برای سایت های داخلی چی من که چندتا سایت رو امتحان کردم نتونستم دانلود کنمنقل قول:
این شاتل پکیده یا این IDM ما ؟
سرعت eco 512 از 20 بالاتر نمیره :2:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
باید پول 3 گیگ رو بریزی تو جیبشون تا 3گیگ رایگان بدن ... از 29 آبان تا 10 آذرنقل قول:
سلام
طرحی واسه این دو تا عید ندارن؟
کاهش قیمت مقطعی یا همچین چیزی!
ترافیک رایگان مثلا! :دئ
دست شاتل درد نکنه سرعت اکو2مگ شده 14 کیلو بایت.
اینو دیگه نشنیده بودمنقل قول:
احتمالا بخاطر مصرف زیاد محدود شدین
سلام
هیچ کس سرویس خودش را قطع نکنه!! => به نظر من این شاتل این کار ها را داره می کنه تا یوزر های پر مصرف از شاتل برن تا زمانی که هدف مند شدیم و قیمت ها رفت بالا کمتر ضرر کنه. پس نرید و بمانید و مبارزه کنید!!
:31:اقا این دیگه از اون حرفا بودانقل قول:
خاک بر سر این شاتل سرعت شبانه مزخرف صبم همش قطعه
اصلا این شاتل معلوم نیست چه سیاستی رو پیش گرفته
یعنی واقعا مدیرای شانل مردم ایران رو چی فرض کردن
مثل اینکه این فحش ها جواب داد ... :دی ... سرعت بهتر شده .. ولی نوسانش رو نروه
4.5 روزه شاتل دیگه شورشو در اورده همش پینگم بالای 1200 هستش - معلوم نیست داره چه جانی میکنه - پشتیبانیه انلاینشم که الان نیم ساعته میگه دارمن بررسی میکنم !!! صد رحمت به دیال اپ - لا اقل حرص نمیخوردیم - مردیکه ی خنگ (پشتیبانی انلاین) من بهش میگم 1 هفتست پینگم داغونه و تا الان صبر کردم فکر کردم درست میشه . میگه در هر صورت برای برطرف شدن این مشکل باید تحمل بفرمایید !!!!!!:grrr:
صبح چرا اینجوریه.حتی نمیشه وویس چت هم کردم.رفتم یه روم میخوام بحرفم میگن صدات قطع وصله.آخه این درسته.وگه وویس چت چقد اسپید میخواد.پناه بر خدا
میشه یه همچین سایتی رو برای مدیافایر هم بدید؟نقل قول:
اصلا راهی هست که برای تمام فایل های دانلود آی پی پیدا کرد؟
خوب سایت های داخلی رو دیگه باید با اون روشی که دسوتمون گفت ping کنینقل قول:
خوب این برای سایت رپید شیر هست برای سایت های داخلی چی من که چندتا سایت رو امتحان کردم نتونستم دانلود کنم
بچه ها میبینم که همه دارن مینالن
به نظرتون همین 128 داتک رو 28 ماهی و 43 گیگ در ماه دانلود نگه دارم؟!
اینطوری که اوضاعه همتون داغونه که
اتفاقا این حرف 100% درسته.حالا اینکه موندن جواب میده یا نه رو نمی دونمنقل قول:
اما خودشون با زبون خودشون به من گفتن که یوزر های ÷ر مصرف می تونن از شاتل برن
100% نگه دار .نقل قول:
آخه موندن یوزر پرمصرف جز دردسر براشون چیزی نداره . سرویس شما باید با 256 دانلود کنه با 25 دانلود میکنه تو شب خوب اینکه براش منفعته چون پول 2 مگ رو میگیره اندازه 256 سرویس میده ولی اینکه شما هی زنگ بزنید پشتیبانی و هی وقتشون رو بگیرید براشون دردسرساز میشه چون اونهایی هم که مشکل معمولی داشته باشند نمی تونند درست پاسخ بدند.نقل قول:
من ای پی سایت رو بدست میارم اما وقتی در لینک دانلود به جای اسم سایت ای پی رو قرار میدم دانلود نمیشهنقل قول:
میشه یه نمونه بذارید تا ما هم یه حالی ببریم؟
سلام به همه دوستان گرفتار خودم! البته گرفتار شاتل
عجب اوضاعي شده! اينا ديگه دارن رسما كلاه برداري مي كنند! چند روزي هست وضع خيلي خراب! همچين هم كه الان رفت تو زمان رايگان تقريبا اينترنتم قطع شده!
خدا لعنتشون كنه!
نقل قول:
احتمال داره پینگتون خیلی بالا بوده که این وضع واستون پیش اومده وگرنه با سرعت 10 KB/s میشه راحت Voice چت کرد.
دوستان اين مودم هاي D-LINK خوبه؟ مدل DSL-2640T
پدر منو در آورده!
والا برای منم مسنکه تازگی ها میاد روی خودته سایت باز
ولی عجیبه دانلودم سرعتش کم نیست اصلا همون 1.3 گیگ روزی رو دارم
قبلا با خوده آیپی میگرفت ولی الان مسنکه عوض کرده رپید شیر
الان هم دارم اون سیستم با ایرنسل دانلود میکنم هم این سیستم با داتک
مشکلی ندارن
من دی لینک 2520 یو دارم عالیه خیلی ازش راضیم 2 سالم هست 24 ساعته روشنه خاموشی به خودش ندیده
یکی از دوستان اینجا به تازگی سرویس 2 مگش تمدید کرده بود. میخواستم بدونم سرعت شبانش درست شده یا هنوز در تحریم؟
یکی گفته بود بهتره بمونید و بجنگید؟!!نقل قول:
با چی یا چطوری بجنگن؟ وقتی که سرعتشون محدود شده؟
به نظر من موندن یعنی اشکالی نداره که زور می گید و حقمونو خوردین
اونا میگن بمونین و دانلود نکنین، یعنی پول بدین و هیچی نخواین
مدیر کل که گوشی رو بر نمی داره، چهار نفر آدم رو در واقع سپر کردن که جواب تلفن بدن
موندن پر مصرف ها دیگه واسه شاتل ضرری نداره، چون دیگه نمی تونن پر مصرف باشن
اما رفتنشون واسه شاتل به هر حال ضرر مالی داره