من هم دقیقا مشکلاتsms زیاد شده به خصوص شب ها....نقل قول:
من هم دقیقا مشکلاتsms زیاد شده به خصوص شب ها....نقل قول:
اخه واقع بین باشیم ایرانسل فقط جی پی ار اس داره به محض اینکه همراه اول هم جی پی ار اس دار شد من همراه اول میگیرم
هزینه هاش هم کمتره
خوب این سلیقه شماست که از بین خوب و بد بدا انتخاب کنی :46:.مثل اینه من بگم پژو مثلا کولر داره پرایدم داره اما چون هزینه نگهداری پراید پایین تره برم پراید بگیرم ! در حالی که کیفیت پژو چیزه دیگه ایه !نقل قول:
وقتی همراه اول انتن دهیش بهتره خب ادم چرا ایرانسل بگیره ؟
خوب شاید شما اینقدر پول داری که بری بدی سیم کارت مخابرات بخری.شما آزادی هر چی میخوای بخری.نقل قول:
666
صفحه ی شیطانی
اگه اشتباه نکنم شما میخواستی شکایت نامه بدی ؟نقل قول:
آفتاب از کدوم ور زده؟
ایرانسل EDGE داره با سرعت 100 کیلوبیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مخابرات هم فعلا وعده وعید داره بعدشم سرعتش از 48 کیلوبیت فراتر نمیره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايرانسل بهاي سيم كارتهاي خود را 50 درصد كاهش داد
همزمان با ورود سيم كارتهاي اعتباري دولتي به بازار سيم كارت و نيز تشديد رقابت ميان اپراتورها، ايرانسل نيز براي جذب مشتري بيشتر بهاي فروش سيم كارتهاي دائمي و اعتباري خود را 50 درصد كاهش داد.
به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه پس از فعاليت اپراتور اول كه اقدام به عرضه سيم كارتهاي اعتباري خود كرده بود سعي در جذب مشتري بيشتري دارد.
به دليل پوشش سراسري سيم كارتهاي اعتباري دولتي در حال حاضر اين نوع سيم كارت متاقضي خوبي در بازار پيدا كرده است.
اما در اين سو ايرانسل نيز براي عقب نماندن از قافله اقدام به نصف كردن بهاي فروش سيم كارت صفر خود كرده است.
عليرضا قلمبر دزفولي مدير عامل ايرانسل به فارس گفت: بهاي سيم كارت صفر اين شركت از ابتداي مهرماه تا سيام آذرماه سالجاري به نصف كاهش مييابد.
وي گفت: سيم كارت دائمي از 150 به 75 هزار تومان و بهاي سيم كارت اعتباري با شارژ 5 هزار توماني به از 29 به 15 هزار تومان طي مدت مذكور به فروش خواهد رسيد.
اين اپراتور اكنون 5/3 ميليون نفر مشترك دارد و در 220 شهر كشور پوشش شبكه دارد.
نقل قول:
همراه اول با اومدن ایرانسل به شدت دنبال GPRS و MMS و کاهش هزینه ها و برداشتن هزینه های جابه جایی و بین شهری و غیره رفته ... اگه قبل رو مقایسه کنیم با توجه به قیمت سیم کارت شک نکن ایرانسل بهتره ... ولی اگه با پیش بینی شما gprs و mms رو به همراه اول اضافه کنیم و هزینه بین شهری و جا به جایی رو هم به خاطر گل روی شما بردارند .... آنوقت باید ببینیم ایرانسل در هزینه هاش تخفیف میده یا نه و بعد مقایسه کرد .. ضمن اینکه بچه مومن ... اگر این اتفاقات خوشایند هم برای همراه اول بیفته و تعرفه های ایرانسل هم کم نشه ... با این طرح های تشویقی دیگه نمی تونی به ایرانسل ایراد بگیری ... شما با استفاده از طرح های تشویقی می تونی اندازه کل پول سیم کارت ایرانسل رایگان مکالمه کنی یا SMS بزنی و حتی خیلی بیشتر ... حالا چی ؟؟ قبلا هم گفتم خودتون رو گول نزنید ایرانسل زنده و پویاست ... آدم کیف می کنه وقتی تبلیغ های جون دار و طرح های متنوع اش رو می بینه ... همیشه دلت به یه طرح و یه جنگولک بازی! ایرانسل خوشه ... یه مسابقه ... یه جایزه ... و خیلی چیزهای دیگه ... اما همراه اول و تالیا مثل مرداب می مونن ... حالت مرده دارند ...
مگه اینکه همراه اول حرفامو بشنوه و به تقلید از ایرانسل طرح تشویقی راه اندازی کنه ...
شما که برات هزینه انقدر مهمه حتما ایرانسل بخر و از طرح هاش استفاده کنن ...