نه منظورم اینه که در مراحلی که به ذات با پلیس در ارتباط هستیم
مثلا مرحله بانک....
شما چطوری پلیسا رو رد میکنید؟
(من خودم سریع سوار ماشین شدم و دور شدم با سرعت رفتم تو spry (خیلی شانسی) بعد که اب از اسیاب افتاد برگشتم و اون یارمو با خودم بردم:دی
Printable View
نه منظورم اینه که در مراحلی که به ذات با پلیس در ارتباط هستیم
مثلا مرحله بانک....
شما چطوری پلیسا رو رد میکنید؟
(من خودم سریع سوار ماشین شدم و دور شدم با سرعت رفتم تو spry (خیلی شانسی) بعد که اب از اسیاب افتاد برگشتم و اون یارمو با خودم بردم:دی
نقل قول:
ببین اون مرحله رو اولش 5 ستاره هست بعدش میرین توی راه آهن میشه 3 ستاره که بعدش خیلی آسونه دیگه!!
دوست عزیز اون مرحله رو مثال زدم...
در کل گفتم مراحلی که پر میشن پلیسها....
اونجارا شما چطوری پلیسها رو رد میکنین؟
چرا من تا 5 ستارشم تجربه کردمو بدون spray و رمز دکشون کردم.گفتم یکم طول میکشه ولی حال میده.:21:نقل قول:
باید در حال حرکت هی نارنجک بندازی از تو ماشین.
نارنجکها ام باید یکم تو دستت نگه داری.
یه ذره که مونده منفجر بشه میندازی که وقتی پلیس نزدیکه سری بترکه.:21:
همچنین باید تلاش کنی که به جایی نخوری همینطوری یه خیابون که کم تر پیچ داره رو با سرعت بری.
خیلی صفا میده(مخصوصا وقتی آهنگ های مورد علاقه و تندم گذاشته باشی که آدم جوگیر میشه وهمینطوری میره:8::8::31::27::5:)
من کلا تو همه مراحلی که تعقیب و گریز داره(حالا نه الزاما پلیس هر مرحلهای که نیاز به تعقیب و گریز داشته باشه)نقل قول:
خیلی صفا میده(مخصوصا وقتی آهنگ های مورد علاقه و تندم گذاشته باشی که آدم جوگیر میشه وهمینطوری میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
صدای اهنگو میبندم...
اینطوری بیشتر میتونم تمرکز کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یوم پایینه :41::41:
Statistics
Average FPS: 21.17
Duration: 37.26 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (70 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 23
Detail Distance: 22
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6903
Audio Adapter: HD Audio rear output
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
میشه این بازی رو با سی پی یو 2.5 دو هسته ای و گرافیک 8400 و 2 گیگ رم با medium و 800*600 اجرا کرد --- البته بدون تیک
دیروز رفتم یه رم 1 گیگ OCZ خریدم . تفاوت رو با دو تا رم کینگستون 512 واقعا میشه حس کرد !
اصلا یه یچز دیگه هست . نه هنگ میکنه . نه افت فریم نه چیزی ...
آنلاینشم دیشب تا صبح بودم ! اونقدر حال داد . ولی بعضیاشونو میکشتی فحش میدادن... :d
یه سوال این آر پی جی کی فعال میشه؟
من الان تقریبا 65 مرحله رفتم جلو ولی هنوز فعال نشده که...
فکر نکنم بشه .
باید خودت بری پیداش کنی از یه جایی