واقعا ایرانسل شبانه داره؟
چه ساعتی؟
Printable View
واقعا ایرانسل شبانه داره؟
چه ساعتی؟
من هم مدتی بود می خواستم وایمکس بگیرم ولی دیدم فایده ای نداره چون شبانه ایرانسل سرعتش کم هست و مبین نت هم که گفته می شد سرعتش خوبه الان شبانه اش را محدود کرده و قانون گذاشته که حداکثر دو برابر مجموع حجم ترافیکی روزانه می توانید از شبانه استفاده کنید که به درد خودشون می خوره...و دیگه ما که خطمون فیبر نوری هست همچنان باید بسوزیم و بسازیم.. :n28:
والا من شنیدم ایرانسل شبانش همون سرعت اسمیه.2 مگ بگیری 2 مگ هم شبانه دانلود میکنینقل قول:
اون قسمت از سایت ایرانسل که نوشته شبانه داره رو لینک میزاری:n16:نقل قول:
توی طرح جدید اومدن و شبانه رو برداشتن اونم به خاطر انحصار و جاهطلبیشون
و طرح دادن مثلا ۳ گیگ ۱۴۰۰۰ هزار تومن یعنی ارزون که نکردن هیچ کلاه تا دسته هم فرو می خواین بکنن
فاتحه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
دوستان حالت یه سوال من که مصرف ماهینم تقریبا ماهی ۳ گیگ هست البته جلوی دانلود خودم رو می گیریم به نظرتون کدوم بهتره ما که فقط فیبر نوریه مجبوریم فقط از همین برادرا بگیریم
کلا یکی بیاد یه انالیز کنه ببینیم چطوره کلا
چی به صرفه هست چی نیست ممنون
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
نه اشتباه میکنی من الان رفتم اینترنتی قبض رو دیدم همون 43 تومن رو برا اینترنت نوشته بودنقل قول:
اون که کمی قبضت اروزنتر شده احتمالا برا یه چیزی غیر از اینترنت بوده چون تو قبض من هم مانده بستانکاری رو حدود 1000 تومن نوشته بود حالا برا چی هست نمیدونم مثلا ممکنه مکالمات رو گرون حساب کردن حالا مبلغش رو برگردودن
7500 بدی برای صفرگیگ این یعنی چی؟پس تفاوتش با زرین چی میشه؟ کسی که قبلا طرح کمپین داشته دیگه براش تمدیدش نمیشه؟
باسه منم جای سواله که چرا اینجوریه کمپین چند ماه پیش هم 7500 صفر گیگ داشت ولی عوضش اون شبانه رایگان داشت. فکر کنم اینا اول به حساب اینکه میخاستن شبانه رایگان بدن قیمتا رو درست کردن بعد که دیگه قضیه شبانه مالیده شد دیگه حالشو نداشتن قیمت رو تصحیح کنن :n02:نقل قول:
اخه مخابرات تهران هم همینطور نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: