مرسی ..........
بابت سایت من خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی می گشتم ............
البته خیلی هم نمیشه به این اکتفا کرد ... ولی بازم خیلی خوبه
Printable View
مرسی ..........
بابت سایت من خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی می گشتم ............
البته خیلی هم نمیشه به این اکتفا کرد ... ولی بازم خیلی خوبه
بعیده این سایت درست باشه همرو میزنم 0 درصد فیزیک میزنم 50000 تخمین رتبه میشه زیر 10 :31: حتی سایت نمیفهمه از 100 بالاتر قبول نیست!!!
تخمین رتبه ش رو نمی دونم ولی
درصدا و رتبه ها
که تو این قسمتهبه نظر منطقیهکد:http://daneshpazhohan.ir/math1.aspx
!
اون قسمتش نگاه نکرده بودم ! تخمین رتبش هم درسته یه کارنامه منطقه 2 رتبه 991 درصداش زدم پیش بینی 1000 تا 2000 بود ! خطاش زیاد نیست تقریبا خوبه !!!نقل قول:
نه دوست من ...نقل قول:
فرقي نميكنه ... :11:
البته يه سري درسها مثل رياضي يه كم ضريبش بالاتره ولي اونجوري كه شما ميگي نه ...
-----------------
سلام به همه دوستان عزيز ... مخصوصا قديميا ...
اينم اولين پست من بعد از مدتها ...
بعضي از دوستان منو ميشناسن من 2سال اينجا بودم ... واقعا دوران قشنگي رو گذرونديم با بچه ها ... مثل تيمسار عزيز ...
الان هم به خاطر يه نفر تصميم گرفتم دوباره برگردم (( سلام مخصوص به اون يه نفر :31:)) و اگه بتونم و قابل بدونين يه كم از تجربياتم بگم و كمكتون كنم ...:11:
از اون يه نفر ممنونم كه دوباره منو اغفال ... چيز ...ببخشيد ... ارشاد كرد :31:
اميدوارم همتون امسال كنكورو بتركونين ... مخصوصا اون يه نفر :31:
فداي شما ...
موفق باشين همگي ... :11:
دوست عزیز سوالات+پاسخ تشریحی امتحانات نهایی از سایت گزینه 2 دانلود کن خیلی رو نمرت تاثیر میذاره من با اینکه وضع درسیم افتضاح بود و دیف 100 بار افتادم آخر سر به کمک نمونه سوالات بنی هاشمی قبول شدم!!!:31:نقل قول:
سلام سهیل جون چطوری؟ امروز خورشید از مغرب طلوع کرده اینورا پیدات شده یا اون یه نفر خیلی عزیزه(بیش از حد!!!) که پست و مقام اونور ول کردی اومدی اینور:31:نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز ... مخصوصا قديميا ...
اينم اولين پست من بعد از مدتها ...
حالا چه خبرا ؟ با درسا چیکار میکنی ؟ اصلا درس میخونی ؟ وضعیتت چجوریاست؟؟؟ راستی نمیدونم میدونی یا نه ولی تیمسار بدجوری متحول شده دیگه اینورا پیداش نمیشه موج مثبت اینجا پیمان:10:
مثل اینکه قبل انقلاب اسمش ملی بوده...نقل قول:
:46::46::46:
ديفرانسيل 2 درسي نيست كه به اين راحتي بهش جمعش كرد بخصوص اگه علاقه نداشته باشي اما با مهندس مهربان ميشه تا بخوبي پيش رفت ولي بازم كار سختيه ! من خودم پدرم درومد تا تونستم تقريباً نيمي از كتاب ديف 2 مهندس مهربان رو بخونم چون از همين هفته قبل شروع كرد (كنكورو كه بيخيال شدم) 2 ، 3 روز عين اسكلا فقط ديف 2 ميخوندم:20: !!!! و دچار ... :41:نقل قول:
ولش كن جلسات مهمي كه ميتوني تو اين مدت بخوني (يعني اگه جلسات ديگه رو نخوني لطمه اي وارد نميشه) :
فصل چهارم : جلسه 3 + 4 + 5 (+6 يا 7)
فصل پنجم (سخت ترين و گسترده ترين فصل ديفرانسيل) : جلسه ي 1 تا 8(البته از بعضي مثالاي سخت بگذر) + جلسه ي 11 تا 17 (نمودارها راحت تر و كم حجم ترن) + جلسه ي جلسه ي 20
فصل ششم : همون جلسات اول انتگرال گيري كه 1 تا 2 نمره داره فكر كنم !
آقا یه سوال
من کلا عربی تعطیلم
میخام اصلا نزنم
الانم اصلا دیگه وقت نمیشه که برم بخونم
اگه من درسای دیگمو بالای 50 درصد بزنم تو دولتی امکانش هست مهندسی نرم افزار تو تهران قبول شم
حالا یا دولتی یا غیر انتفایی؟
دوست من ... اشتباه نكن ... هنوز دير نيست ... چرا اصلا نزني؟؟نقل قول:
از همين الان شروع كن ... روي ترجمه و قواعدهاي آسون كار كن ... حداقل 40% ميزني ...
ترجمش سخت نيست ... تستهاي ترجمه هم زياد ميدن ...
به نظر من اين كارو نكن ... عربي درس خيلي مهميه ... خيلي ارزش داره ...
يه چيز ديگه ... تو اما و اگر نباش ... به اين هم فكر كن كه شايد درسهاي ديگه خيلي سخت بود ولي عربي آسون بود!
من همين اشتباهو كردم ... سال 87 ... رياضي رو گذاشتم كنار ... وقت گذاشتم روي شيمي ... خيلي زياد ...
مخصوصا روي مسايل شيمي كه اكثرا نميزنن ... ولي شيمي پارسال سخت بود ... مخصوصا همون مسايلش ...
و اون موقع من باختم! چون نه رياضي درست زدم ... نه تونستم تو شيمي درست نتيحه بگيرم ...
از همين الان شروع كن ... عربي رو بخون ... :46:
موفق باشي :10::46:
به به ...سلام عزيزم ... مرسي ... تو خوبي؟؟ دلمون برات يه ذره شده بود ... تو هم كه ديگه اونورا پيدات نشد :11:نقل قول:
سلام سهیل جون چطوری؟ امروز خورشید از مغرب طلوع کرده اینورا پیدات شده یا اون یه نفر خیلی عزیزه(بیش از حد!!!) که پست و مقام اونور ول کردی اومدی اینور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه خبرا ؟ با درسا چیکار میکنی ؟ اصلا درس میخونی ؟ وضعیتت چجوریاست؟؟؟ راستی نمیدونم میدونی یا نه ولی تیمسار بدجوری متحول شده دیگه اینورا پیداش نمیشه موج مثبت اینجا پیمان
جواب سوالت ...گزينه 2 :31:
درس هم ميخونيم ... ولي هنوز به طور جدي نه!:31:
نه نميدونستم :31:
جزيياتشو تو پروفايلم بگو :31:
فداااااااااااات :11: