بچه ها نظرسنجی درس ادبیات در حال انجامه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458555
بچه ها نظرسنجی درس ادبیات در حال انجامه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458555
ديدي گفتم ديدي ديدينقل قول:
كيه؟ كيــــــــه؟ كيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه ؟
با ما كل نكن:31: من پيش بينيام هميشه درست از اب در اومده :27:
حتي اگه كسي مشكل ريدينگ داشته باشه هم كتاب انار شهابي كفايت ميكنه چون امسال همه مطالب كتاب درك مطلب رو آورده تو كتاب پيش توضيح داده + DVD درك مطلب هم فوق العاده كمك ميكنه :31:نقل قول:
بچه ها هرکی این کتاب دین و زندگی جامع گاج رو داره بیاد اینجا بگه که به نظرش چه جوریه.. سطحش برای کنکور مناسبه؟
دوست عزیز من که از روش میخونم خوبه درصدام هم تو قلمچی بین 86 تا 100 هست ولی یه خورده زیاده ولی باید برای مرورش ایات و نکات گاج رو هم داشته باشی:46:نقل قول:
واسه سوال های مفهومی کنکور زیاد به درد نمیخوره ! از همه تستاش همون چند تا آزمون سراسری که آخر کتاب گذاشته به درد میخوره ! به نظر کتاب رو دقیق بشینی بخونی به نفعت هست تا تست های گاج رو بزنی !نقل قول:
نقل قول:
دلم نیومد بزنم زیرش ! :31:
مطمئنی ؟ این دوست ما چیزه دیگه گفت !نقل قول:
اصلآ سمت گاج نرو.دین و زندگی فقط انتشارات همگامان تالیف علیرضا دلشاد.(درسنامه ی جامع و بسیار مفهومی+یه عالمه تست پدر و مادر دار) البته یه خورده حجیمه اما ارزششو داره.پشیمون نمی شی.نقل قول:
نه نه نه اصلآ برای زدن تست زبان سراغ گاج سفید نرو که یکی از ضعیف ترین کتاب ها در زمینه ی تست هستش.بهترین گزینه برای شما تهیه کردن کتاب سه جلدی زبان سال سوم و پیش 1و2 به همراه ریدینگ به زبان ساده تالیف دکتر اناری از انتشارات مبتکران هستش.این رو هم بگم که زبان درس بسیار فراریه و باید هر چند وقت یکبار دوره کنی.برای لغات هم به نظر من کامل ترین کتاب لغات زبان انگلیسی کنکور کتاب لغات زبان از انتشارات خیلی سبز هستش(حرف نداره)نقل قول:
آخه کتاب زیاد خوب تو زمینه تست زبان پیدا نمیشه ! کتابی که بشه واقعا رو تست هاش فک کرد. این کتاب تک جلدی مبتکران رو هم هنوز ندیدم ! از لحاظ لغت زیاد مشکل ندارم چون دایره لغاتم خیلی زیاده ! (504 رو هم حفظم :21: )نقل قول:
ولی این زبان خارجه خیلی سبز رو مدتی دستم بود ! به نظرتون در مقایسه با مبتکران چطوره ؟! ( تست سخت تر ! )
تست دیفرانسیل (2) چی موجود هست ؟! ...
لطفا علاوه بر نظرتون راجع به مورد مناسب ... مواردی که تو بازار موجود هست رو هم بگین !!!