یعنی اینکه با به مودم که امکان تغییر باند داره وصل بشی ببینی کدوم باندها فعاله . ضمنا اینکه هردوباند هم فعال باشه به این معنی نیست که +4g هم فعال شده باشه توی منطقت . همین مودم cat6 رو بگیر که اگه پلاس فعال نبود بلاخره یه روزی فعال میشه .نقل قول:
Printable View
یعنی اینکه با به مودم که امکان تغییر باند داره وصل بشی ببینی کدوم باندها فعاله . ضمنا اینکه هردوباند هم فعال باشه به این معنی نیست که +4g هم فعال شده باشه توی منطقت . همین مودم cat6 رو بگیر که اگه پلاس فعال نبود بلاخره یه روزی فعال میشه .نقل قول:
تنها مودم cat6 که فعلا واسه فروش پیدا میشه مودم همراه است اگر همیشه به برق وصل باشه مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
Huawei Vodafone E5786 4G LTE CAT6
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم دکل منطقه ایشون هم فورجی هست و هم ترجی ( طبق عکس )نقل قول:
احتمالا ترجی رو الان وصل کردن و در آینده خیلی نزدیک فورجی رو هم واسشون فعال می کنن
تو عکس دقت کنید 3 RRU هست
این مودم e3372 به 4g+ متصل میشه یا فقط 4g هست من با گوشی سامسونگ s6 دارم 4g+ میگیرم
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دانگلE3372فقط فور جی هست،پلاس نداره.نقل قول:
با توجه به اینکه هر سه rru مثل هم هستن و نوع 4جی کمی فرق داره، پس دکل تریجی هستنقل قول:
قبلا هم دیده ایرانسل روی یه دکل سه تا تریجی میزاره، مثل رایتل که روی هر دکل سه تا تریجی میزاره
sent from Huawei mate 8
خاصیت این کار چیه؟نقل قول:
تا جایی که بنده دکل های رایتل رو دیدم دو تا RRU میذاره. یکی برای باند 2100 و یکی برای باند 900
مسلما باطری داخلی یه عمری داره و بعد یه زمان معین بستگی به نحوه استفاده بعد از مدتی خراب میشه.چون اتصال usb هم داره فکر کنم بشه wifi شو قطع کرد و به صورت دانگل بشه ازش استفاده کرد در هر صورت به نظرم ارزش خریدش خیلی بالاست. در ضمن wifi این هم dual band هستش و نسبت به قیمتش که 469 تومنه خیلی مناسبه. اگرم نمی خوای هزینه اضافی کنی و wifi اینا و باطری داخلی برات مهم نیست e3372 با قیمت 109 تومن راستین بازار داره می فروشه اونم خیلی خوبه.در ضمن با توجه به توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت حتی میشه از طریق تبدیل lan to usb به نام af18 مودم رو تبدیل به یه hotspot تبدیل کرد و از اینترنت مثل adsl استفاده کرد البته این مربوط به مدل e5768s-32a هست ولی اونی که راستین بازار آورده 22a هستش که شاید اینم مثل اون باشه یا خیر.نقل قول:
من خودم دکل دیدم که اصلا rru نداشه و ترجی ارائه میدادهنقل قول:
دکل خونه ما همینجوری بود
دکل های رایتل هم فکر کنم تا قبل از اینکه فورجی بشن 2 تا داشتن و با فورجی شدن به 3 تا تغییر پیدا کردن
حتی بعضی از دکل های شهرما ما بدون rru هم ترجی میدن و هم فورجی
ولی من ندیدم یه دکل با 3 تا rru فقط ترجی باشه
شاید فقط ترجی فعال باشه و فورجی رو ساپورت کنه ولی شرکت فعال نکرده باشه
موافقمنقل قول:
یه سوال
مگه هر rru فقط می تونه یه فرکانس ساپورت کنه ؟ یعنی rru با حالت مالتی فرکانس نداریم؟
فکر کنم مناطقی که خیلی گرمه RRU رو داخل رک نصب میکنن بخاطر همین روی دکل RRU نیست.نقل قول:
صحبت اون دوستمون هم درسته چون 3 تا RRU شبیه هم هستن پس بعیده که هم 3G باشن هم 4G چون RRU نسل 4 از نظر ابعاد با نسل 3 کمی تفاوت داره. دلیل استفاده از 3 تا RRU احتمالا" افزایش ظرفیت دکل هست.
در خصوص rru با حالت مالتی فرکانس بنده قبلا" تحقیق کردم ظاهرا" ZTE یه مدل RRU جدید داشت که چند تا فرکانس رو ساپورت می کرد ولی در خصوص تجهیزات ایرانسل که هووای هست اطلاعی ندارم.
نقل قول:
شما آنتن داری یا بدون آنتن می گیری؟
یک سوال داشتم
از طریق LTEwatch چطور میتونم بفهمم به کدوم دکل ایرانسل وصل شدم؟
از طریق global cell id که می نویسه یکی دو صحه قبل دربارش صحبت شده مطالعه بفرماییدنقل قول:
هر rru یک رله برای فرکانس هستش و برای هر فرکانس یک rru نصب می شود و در دکل هایی که 3 تا rru دارند یکی برای نسل دو ،یکی برای نسل 3 و یکی برای نسل چهار می باشد و برای منطقه هایی که فورجی پلاس راه اندازی خواهد شد یک rru هم برای غرکانس 2600 نصب شده است.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
واقعا این حجم عایل رو میرسی چک کنی یا ببینی؟ به چه دردت میخوره اخه ؟نقل قول:
من تو سازمانی کار میکنم که از دست امثال شما سرعت همرو مجبوریم کاهش بدیم. نکن اقا نکن. اینقدر ایرانی بازی در نیار
بفرمایید که مهمه ب کدام دکل وصل می شیم؟ طبق فرمایش شما امتحان کردم دیدم دوتا دکل هستش سمت ما..الان اینا چ فرقی دارن ..من تست کردم مورد خاصی ندیدم که تفاوت ایجاد کنهنقل قول:
شما سمت چپیت هگزا است سمت راستی دسیمال. روی سمت راستی یه بار دیگه کلیک کنی اونم به حالت هگزا نشون میده. من تو صفحه قبل از دو فرکانس 2600 و 1800 با global cell ID های متفاوت داشتم که می خواستم بدونم اینا از یه دکله یاخیر. اگه از یه دکل روتا فرکانس مختلف بگیرم یعنی حالت 4g فعال هستش.نقل قول:
بی انتن... دو خط کم دارم تا ب فول انتن برسهنقل قول:
مودمCAT6هم هست تو بازار همین مدلی که شما گفتی نسخهcat6 دارهنقل قول:
برای من تقریبا یکسان هست پس فرقی نمی کنه از کدوم دکل تنظیم داشته باشم؟رو فرکانس2600نقل قول:
خب فرکانس 2600 پهنای باندش نسبت به فرکانس 1800 بهتر هست. اگه رو هردو فرکانس rssi یکسانی داری و مودمت 4g+ نیست پس بهتره باند 2600 مگاهرتزی رو انتخاب کنی که پهنای باند مناسبتری داره.نقل قول:
- - - Updated - - -
قیمتش چند دمیاد دوست عزیز؟ لینک سایت فروشنده رو قرار بدیننقل قول:
بله درسته ولی مدلی که من بالا اشاره کردم e3372 بود ولی این مدلش e5786 هست. صبح قیمت 469 تومن زده بود و موجود بود یکی از دوستان هم از همین فروم خریده ولی الان ناموجود زده. نمی دونم به همین زودیا تموم کرد:n15:
الان دو شبه که بسته شبانه می زنم از ساعت 4صب ب بعد دیگه کلا نت می پره..واسه وب گردی خوبه اما تا استارت دانلود رو می زنم سیگنال می خوابه و قطع می شه
کلا خیلی مناسب نیست برای دانلود من از ساعت 3:30 تا 6:30 فقط 8.5 گیگ تونسته بودم دانلود داشته باشم که با توجه به تستای سرعتی که هر پتج دقیق زده بودم ثبت کنه حتی سرغت زیر 200 کیلو هم رسیده بود.نقل قول:
و یه ایراد دیگه هم اینه که باند 2100 مگاهرتزی رو تو 3g باهاش کار نمی کنه که اکثرا باند 3g تو ایران 2100 مگاهرتزی هستش. ولی خب مزایای زیادی هم داره.نقل قول:
من تو دوساعت 18گیگ مصرف می کنم اما نمی دونم چرا دو شبه که چهارب بعد قطع می شهنقل قول:
کلا بسته های نامحدود هردو اپراتور همراه اول و ایرانسل ثبات نداره مگه این که محدود شبانه بخری. بعضی از دوستان تو سه ساعت 60 گیگ هم دان کردند. من با rssi زیر 55 یه روز تو سه ساعت 8 گیگ دانلود می کنم و یه روز تو یه ساعت 8 گیگ.نقل قول:
آقا شما مثل اینکه به این منطق آشنا نیستی که "پول دادند میخوان استفاده کنند" شما هم میتونی پول بده استفاده کن :n02::n02:نقل قول:
وگرنه شما که نمی دونی اگه این بسته های شبانه نباشه دوستان همه ی دانلوداشونو با اینترنت روزانه انجام میدن و کلی هم هزینه می کنند چون واقعاً فایل ها و اطلاعاتی که میگیرن لازمه و استفاده می کنند ازشون :n02::n02:
دوست عزیز من از طریق مودم نمیدونم ولی یک نرم افزار باید تو موبایل نصب کنی بنام Netmonitor کل اطلاعات را بهت میده دقیقاً بالای صفحه نرم افزار شما چهار مقدار براتون مهم یکی MCC یکی MNC و دوتا دیگه LACوCID خوب MCC که برای ایران ثابت و 432 است MNC هم بستگی به اپراتورت داره برای همراه اول 11 و برای ایرانسل 35 اینها ثابتند میمونه دو تا گزینه دیگه که انها را از نرم افزار میتونی گیر بیاوری حالا چکار باید بکنب ؟ میری داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سمت راست سایت این گزینه هائی را که گفتم را مینویسی و سرچ میکنی موقعیت دکل را روی نقشه بهت نشون میدهدنقل قول:
فقط ایرانسل نیست همراه اولم پلاس نمیشه. اینطوری که نمیشه یه راهی باید باشه امدیم بروز رسانی هم نکردن چه باید کرد؟نقل قول:
LACرو ازکجا میتونم به دست بیارم؟نقل قول:
هیچی،باید بفروشی یه مدلی بخری که پلاس می شه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
نا محدود ٣ ساعته برداشته شده؟ تو سايت ايرانسل نميشه خريدش
هیچی،باید بفروشی یه مدلی بخری که پلاس می شه.نقل قول:
بسته 3 ساعته رو باید از برنامه" ایرانسل من " بخرینقل قول:
واقعا سرعت خیلی نوسان داره ولی خب هرچی باشه بهتر از ADSL
دوستان نا شکری نکنید، با همه کم و کاستی ها بازم همین نت ایرانسل به شرکت های توی ایران می ارزه، هم از نظر قیمتی هم کیفیتی.. حالا گاهی مشکلی پیش میاد که خب با محدودیت هایی که تو کشور هس از نصب دکل بگیر تا شورش کردن مردم و زدن سنگ به پیمان کارا:n02:.. خلاصه اینهمه دانلود میکنیم اخرشم استفاده نمیکنیم.. من امروز 100 گیگ رو مجبور شدم حذف کنم چون اصلا تایم دیدنشو نداشتم:n02:
مشکلی نداره اگر کد دستوری برای شما الویت داره شما یه مودم CAT4 میتونی تهیه کنی که قیمت بسیار پایین تری داره از ussd هم پشتیبانی کنه حتی! برای هرکس یه قابلیتی مهمهنقل قول:
یه E7732 بخرید کد دستوری هم داره
دوستان راهی هست که اگر اطراف دکل ایرانسل هست بتونیم خودمون انتخاب کنیم که مودم به کدوم دکل وصل بشه ؟
دوست گرامی منطقه مام همین دکل رو داشت همین 3 تا ruuنقل قول:
ولی فورجی دار نبود بعد ۲ سال اومدن کلا انتن با ruu کندن انتن بزرگتر ruu هم عوض کردن البته ruu بالایی شکلش فرق داره انگار دو تا دوبل هست بقل هم چسبیده ان
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
اینم عکسش ruu بالایی رو از دو تا پاینا ببینید سایزش فرق داره
سوم اگه ایشون استعلام بگیرین فقط تریجی دارن و اینم متنیه که ایرانسل نوشته و منطقه پل دختر بتازگی فقط 3g دار شده
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش قرار گرفتن:
کیاسر (مازندران)
الشتر(لرستان)
انارک(اصفهان)
کنارک(سیستان و بلوچستان)
گله دار(فارس)
اون دکلی که دوستمون عکسشو گذاشت هیچگونه LTE نداره و کلا واسه فورجی باید انتن و دمو تشکیلاتش عوض شه