تنظیمات رو بزارید روی adsl 2+ و در نهایت save کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تنظیمات رو بزارید روی adsl 2+ و در نهایت save کنید.نقل قول:
چه تیکی؟؟ واسه من همینهنقل قول:
این کار برای چیه افزایش سرعت ؟نقل قول:
منم میتونم اینطور تنظیم کنم ؟
برای اینه که سرعت ایشون 7.5 مگ بسته شده.و بیشتر نمیشه! واگر این تنظیم رو انجام بده خطش احتمالا بره روی 9مگ!نقل قول:
شما هم اگر خطت 9مگ بسته شده بهتره بزارید رویadsl 2+ تا نویز خط کمتر بشه.
فک کنم نویز کمتر شده اره ؟ این طور تغییر کرد...نقل قول:
Downstream Upstream
SNR Margin : 6.5 8.0 db
Line Attenuation : 38.5 22.5 db
Data Rate : 4096 1024 kbps
مرسی داداش انجام دادم ممنون :n16:نقل قول:
یه مقدار اندک بهتر شد...اما شما خطتون مشکل نویز داره کلا!نقل قول:
قضیه چیه دو هفته پیش اومدم رو 9مگ بسته شده بود خط ها سرعت دانلود 900 تا میداد الان اومدم بعد دو هفته میبینم سرعت دانلود رو 400 تا محدود شده بالاترم نمیره خیلی به صورت تابلو این کار انجام شده
سرویسم 1مگ محدوده
اسلامشهر تهران هم هستیم
واسه تهرانی ها اینطوری شده؟
تنظیمات مودم هم همون رو 9مگ هست ولی نمیدونم چطوری اومدن محدود کردن رو 250کیلو دانلود میده
سرعتم چطوره با توجه به نویز ؟نقل قول:
بابا من که کرجم گريم در امده صب خوبه ولى الان واسه دانلود به زور ميرسه به 100 :oنقل قول:
خوبه.نقل قول:
اگر مرکزتون خلوت باشه تا 3.5 مگ هم راه داره بهت سرعت بده.
کرج - سرور تهران - امروز :نقل قول:
واقعا خوش بحالت :n03:نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.نقل قول:
اینم بخونی بد نیست:نقل قول:
نقل قول:
شما با سرویس 256 محدود پارس شبانه چقدر سرعت دارید؟نقل قول:
اینم شکار دیشب ما
نقل قول:
بسیار عالی. میانگین سرعت دانلود شما چقدر هست. و شما تهران هستی یا نه.
من با 2 مگ حداکثر 4.5 تونستم دانلود کنم.
خیر من اصفهان هستم.نقل قول:
البته دیشب از 2 تا 3 هیچی نگرفتم و چند باری هم stop کردم.
میانگین سرعتم دیشب بینِ 750 تا 950 (به جز بازۀ 180 دقیقه ای اگه اون 31 ، 33 و 35 را تقسیم بر میزانی که تو اون بازه دریافت کردم بکنی میانگین سرعت بدست میاد) البته با 12 تا دانلود همزمان میتونم تقریبا از حداکثر سرعت ممکنم (1.2 مگ برثانیه) استفاده کنم.(که البته به حداکثر نمی رسم)
سلام
اول اینکه مودمهای دارای چیپست Broadcom برای خطهای دارای فاصلۀ زیاد از مرکز مخابراتی توصیه میشه چون عموماً ارتباطی پایدارتر و بدون قطعی را برقرار میکنن.
بهترین مودمهای روز عبارتند از:
Thomson Speedtouch 585v6
Netgear DGND3700
Billion 7800N
که تا جایی که میدونم تو ایران موجود نیستن و قیمتشون هم بالاست.
پیرامون اون بحثی که چند روز پیش در مورد احتمال وجود دستگاه تقویت کنندۀ سیگنال جهت بکارگیری قبل از مودم داشتم به اطلاعات جدیدی دست پیدا کردم:
1. چنین دستگاههایی وجود داره!
2. کارکرد این دستگاهها به گونه ای هست که در هر جایی از مسیر خط قرار داده بشه میتونه کاری کنه که سیگنال از اون نقطه به بعد با افت خیلی کمی به فواصل دور ارسال بشه
3. بنابراین استفاده از اونها بلافاصله قیل از مودم هیچ تأثیری نداره چون فقط باعث امکان ارسال اون سیگنال بد و نویزی به فواصل دورتر میشه
4. در مواردی که شما مشکل نویز نداشته باشید باعث افزایش سرعت مودم نمیشه چون مثل این میمونه که به یه ماشین بنزین بیشتر وارد کنید که باعث افزایش سرعتش نمیشه
از موارد فوق میشه نتیجه گرفت که بهترین استفاده این نوع دستگاهها در مرکز مخابراتی هست که در صورت استفاده میشه در فواصل طولانی از مرکز مخابراتی هم خطی با نویز بسیار کم داشت
بعضی از این amplifire ها عبارتند از:
Motorola Signal Booster
Electroline EDA2400
...
کلاً هر تقویت کننده ای که روی فرکانس 54 مگاهرتز تا 1 گیگاهرتز کار کنه و قابلیت برگشت در بازۀ 2 تا 54 مگاهرتز رو داشته باشه در این مورد میتونه دارای کاربرد باشه
به نظرتون میشه از مخابرات درخواست کرد تا همچین تقویت کننده هایی رو در همون ابتدای خطمون قرار بده و هزینش رو هم خودمون متقبل شیم؟!
سپاس
نقل قول:
خاک تو سر ما که با 512 تو پنج ساعت رایگان 1 گیگ هم نمیگیریم.اونوقت شماها با 128 هر شب 10 گیگ دانلود میکنید.حیف پولی که من دارم واسه اینترنت 512 کیلوبیت میدم.فکر کنم تو این تهران به این گرونی بهتره با این اینترنت ذغالی برم 128 بگیرم، حداقل تو پول صرفه جویی کردم.:n28:
مثه جمعه هفته پیش دوباره اینترنت بین الملل ترکیده !
برای من که هیچ مشکلی نیست و از یوتیوب با 800 کیلوبایت و داخلی ها تا 1 مگ در ثانیه دانلود دارمنقل قول:
دوستان بریج به چه درد میحوره ؟ فرقش با بقیه چیه ؟
این اوضاع منه 512 محدود از سرعت اسمی هم پایین تره
:n29::n29:
کانکشن رو روی سیستم می سازی نه روی مودمنقل قول:
مرکز مخابرات شهید نظری کسی از پارس آنلاین داره؟ چطوره سرویسشون؟
اولین دانلود شبانه رایگان من
دیشب : 512 محدود
چطوره ؟
خوبه مال منم همینجوریاست مشکل پهنای باند پدر منو در اورده از 6 عصر به بعد :banghead:نقل قول:
نقل قول:به نظر من خیلی خوب نیست. با 512 محدود از سرور داخلی پینگ حدود 30ms مناسبه. 49ms، یعنی این که سرعت اتصال پایینه. جالبه که پینگ سرور خارجی به نسبت خوبه.نقل قول:
اما سرعت دانلود اصلاً خوب نیست. 0.74Mbps از سرور داخلی یعنی فرق چندانی با سرعت اسمی نداره. در حالی که پارسآنلاین به سرویسهای 128 محدودی که بعضی از دوستان اینجا نتیجه تستش رو گذاشتن عملاً تا 7Mbps هم سرعت دانلود داده. این یعنی وضعیت شما خوب نیست.
مال من هم بگیر نگیر داره. روزها کلاً واسه من که سرویس 2مگابیت محدود دارم، خوبه؛ اما شبا، یه شب معمولیه یه شب خوب. مثلا یه شب متوسط 350 تا 400 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودمه، یه شب دیگه 600 تا 650 کیلوبایت در ثانیه.
البته وقتی بدون افزایش واقعی پهنای باند اینترنت در کشور، ISPها پهنای باند کاربرها رو ارتقا میدن تا 8 - 9 مگابیت در ثانیه، خوب نتیجهاش این میشه که شانسی سرعت یه کاربر بهتر میشه، مال اون یکی کاربر تغییر چندانی نمیکنه یا حتی از اونی هم که قبلاً بوده بدتر میشه.
امیدوارم که دنبال این ارتقای عمومی پهنای باند کاربرها به 9مگابیت پهنای باند واقعی اینترنت هم اضافه بشه.
درسته دوست عزیز منم صبا ساعت 8 میزارم رو دانلود میره 850 900 ولی شب بیچاره میشم مشکل پهنا بانده و شلوغی مرکز مخابراتی صد بار زنگ زد پشتیبانی همش میگن درست میکنیم و اینا ولی عمل 0نقل قول:
ولی منظور من دانلود شبانه رایگان 2 تا 7 صبح بود با 512 محدود....وگرنه آخر شب که تقریبا سرعتش خوبه..نقل قول:
یعنی شما شبانه رایگان سرعت 350 تا 650 دانلود داری ؟؟:n04:
بله. مال من با IDM و حداقل 8 سشن برای هر فایل، از 350 کیلوبایت در ثانیه (که میشه سرعت 2.7Mbps) کمتر نشده. این میانگین 5 ساعته. ساعتهای 2 تا 4 سرعت خیلی کمتر از این حرفاست. چون اون ساعت اغلب بیداران و دارن از دانلود رایگان استفاده میکنن. بعد از اون به تدریج خوب میشه. ساعت 5 تا 7 اوجشه که بعضی شبا تا 750 کیلوبایت در ثانیه (5.9Mbps) هم میرسه. البته این بستگی به سروری هم که ازش دانلود میکنم داره. سرورهای خارجی معمولاً سرعت پایینتری دارن تا سرورهای داخلی، اما معمولاً یکنواختترن. ولی این داخلیها هم کلاً بگیر نگیر داره کارشون. بعضی شبا خوبن، بعضی شبا، نه.نقل قول:
در ضمن، همون طور که گفتم سرویس من 2Mbps محدوده. پس همون طور که میبینی در بهترین شرایط دانلود رایگان به زحمت سرعتم به سه برابر سرعت اسمی میرسه.
درود
از دوستان اینجا کسی سرویس 1 مگابیت و 2 مگابیت نامحدود پارس آنلاین رو داشته؟ می خواستم بدونم کیفیتش چطوریه، خود بخش فروش که میگه تا 4 مگابیت بازه و Fair Usage Policy هم نداره.
2 سالی هست که تو شرکت ما 1مگابیت نامحدود داریم. من اوائل فکر میکردم 2مگابیته. راست میگن. برای 1 مگابیت تقریباً دوبرابر سرعت میبندن که به طور متوسط با سرعت 210 تا 225 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشد کرد. البته این اواخر یه کمی افت کرده کیفیت سرعتش ولی باز هم به طور متوسط حدود 200 کیلوبایت رو در ساعتهای مختلف میده. تا حالا هم محدودیت دانلود نداشته.نقل قول:
دوستان دیگه وضعشون چطوره؟ کلا از پارس آنلاین راضی هستید یا خیر؟ من از مبین نت میخوام سرویسم رو قطع کنم و از پارس آنلاین بگیرم
اتفاقا تو این 100روز پهنای باند از حدودای 71 گیگابایت به 92 گیگابایت افزایش پیدا کرده!نقل قول:
منبع هم میخوای یه سرچ کنی همه جا نوشته
حق با شماست. وزیر ارتباطات اعلام کرده که پهنای باند تو 100 روز گذشته 25% افزایش پیدا کرده. اما از این افزایش پهنای باند چقدرش سهم مثلاً پارسآنلاین بوده، که به تنهایی حداقل 100% درصد افزایش پهنای باند اسمی برای کاربرا ایجاد کرده؟نقل قول:
من تا همین چند هفته پیش از آسیاتک اینترنت داشتم؛ 2مگابیت محدود. اوائل پهنای باند اسمی من رو روی حدود 3.5 تا 4مگابیت بسته بود. حدوداً یک سال پیش اقدام کرد به افزایش پهنای باند اسمی کاربرا و پهنای باند من به 6مگابیت ارتقا پیدا کرد. اما بعد از چند هفتهای سرویسش افت کرد. نه تنها شبانه رایگان سرعت رو نصف سرعت سرویسم (یعنی روی 1مگابیت) میبست، روزانه هم کیفیت مرور اینترنتم اومده بود پایین. بله روزانه میتونستم با سرعت 400 تا 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم اما در همون زمان وقتی تو مرورگرم میخواستم وبگردی کنم، اعصابم خورد میشد.
حالا قضیه پارسآنلاین هم داره همینطور میشه. البته بازم گلی به گوشه جمال پارسآنلاین که امتیازات زیادی برای کاربراش در نظر میگیره. واسه همینم بود که من قراردادم با آسیاتک رو 4 ماه زودتر از موعدش لغو کردم تا بیام پارسآنلاین بگیرم.
کی میخوایم ما به سطح استاندارد جهانی اینترنت برسیم خدا میدونه، 9 مگی که میدن هم که 9 مگ نیست بزور به 5 مگ برسه، ملت کباب شدن از دست این سرعت های افتضاح بسه دیگه موهامون پشت کامپیوتر سفید شد!! آخه دروغ میگن مثل دسته گل !!! کدوم پهنای باندو افزایش دادن ما که چیزی حس نکردیم فقط چرت و پرت تحویل ملت میدن.