امضائ من رو بخوان کاملا توضیح داده شده و حساب شده.نقل قول:
Printable View
امضائ من رو بخوان کاملا توضیح داده شده و حساب شده.نقل قول:
باید 3 گیگ بخری تا 3 گیگ هدیه بدهنقل قول:
شاتل دیگه واقعا گدا شده
هرکی غیرت داره نباید بخره تا دیگه از این گدا بازیا در نیارن
دوستان منم با idm مشکل پیدا کردم ! کاملا مشخصه داره با سرعت خوب دانلود میکنه ولی idm سرعتش 30 بیشتر نمیشه .
تو این عکس کاملا مشخصه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یه سئوال داشتم . من ADSL 128 نامحدود گرفتم از شاتل . الانم دارم از سایت میهن دانلود یه فایل 1G دانلود می کنم . سرعت دانلودم روی 16 هست البته چه با دانلود منیجر ( Internet download Accelerator) چه با دانلود معمولی . می خواستم بدونم آیا باید همین سرعت باشه یا نه .
از کرمان ، مرکز مخابراتمم شهید مفتح
ممنون
آره سرعتت درستهنقل قول:
128 بیته/ هر 8 بیت میشه یک بایت/ 128تقسیم به 8 میشه 16
با سلامنقل قول:
ممنون بابت پاسختون
آیا مودم تو سرعت اینترنت تاثیری داره یا نه ؟ شرکت شاتل مودم من یعنی D-link رو تائید نکرد و گفت خوب نیست .
سئوال بعدیم : آیا راهی برای افزایش سرعت دانلود هست یا نه ؟
نه مودم تاثیری ندارهنقل قول:
ببخشید ... زدن
این سیاست فروش به زورشونه که مودم خودشونو با قیمت بالا تر از بازار جا کنن
اگرم به مشکلی خوردی که بعیده ، اینجا همه متخصصن بیا بپرس
حداقل اطلاعات بچه ها از پشتیبانی شاتل باا تره
سرعت بالا تر می خوای باید تغییر سرویس بدی
مثلا 512 که خب قیمتش هم بیشتره
منم 128 هستم ولی سرعت دانلودم خیلی متغیره ولی بیشتر رو 20-23 هست
دوستان این 5شنبه و جمعه که رایگانه اگه دانلود کنیم باز هم تو کم کردن سرعت تاثیر داره؟؟؟
یه سوال دیگه این که اگه درصدت به 100 برسه این محدودیت شبانه رو روش میذارن یا کلان اینطوریه؟؟
:41:نقل قول:
با سلام
مشترک گرامی جناب آقای
سرویس شما بررسی شد و مشکلی از جهت پارامتر سرعت مشاهده نشد. در رابطه با افت سرعت شبانه به اطلاع شما می رسانم از آنجاییکه در این ساعت سرویس رایگان می باشد و به علت تمایل بسیار بالای مشترکین جهت استفاده از سرویس با افت سرعت مواجه هستیم البته ممکن است این مشکل گاهی اوقات وجود نداشته باشد.در صورتی که تمایل دارید تحت هیچ شرایطی افت سرعت نداشته باشید می توانید از سرویس اختصاصی (Dedicated) استفاده نمایید، جهت سفارش این سرویس می توانید با امور مشترکین شهر خود تماس داشته باشد.به اطلاع شما می رسانم مشکل افت سرعت شبانه مراکز در دست بررسی می باشد.در حال حاضر گروه شركتهای شاتل اقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس با پشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.لذا خواهشمندیم وارد آدرس " http://www.shetel.ir/docs" شده و لینک "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل" را دانلود بفرمایید.شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.با تشکر و تقدیم احترام
عجب رویی دارن
مطمئنی این رو خودشون نوشتند ؟ شاتل رو نوشته شیتیلنقل قول:
:43:
"http://www.shetel.ir/docs"
سلام
من امروز شرکت دوستم بودم که اینترنتش رو از شاتل میگیره.
پهنای باند شرکتش 512 بود در حالی که توی Speedtest.net بیشتر از 0.20 مگابیت ثبت نمیشد.
توی تنظیمات مودم که رفتم دیدم Downstream روی 252 بود !!!!
بنظرتون مشکل از شاتله یا خط دوستم مشکل داره؟
راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره؟
مشکل از شاتله
باید بهشون بگید تا درستش کنن
نقل قول:
مودمت هیچ مشکلی نداره شاتل فقط میخواد مودم آشغال خودش رو بشما بفروشه، حتی اگر مودم شما Cisco هم باشه بازم شاتل میگه نه خوب نیست! خیلی راحت می تونید این رو امتحان کنید بهشون بگو من مودمم Cisco Linksys هست ببین بهت چی میگن!
در ضمن اگر میخوای دانلود کنی الان شاتل اصلا و ابدا سرویس دهنده خوبی برای دانلود کردن نیست، ولی برای وبگردی و کارای معمولی سرعتش (و البته نه قیمتش) بد نیست.
IDM مشکلی پیدا نکرده شاتل اومده سرعت رپید پارس رو محدود کردهنقل قول:
فکر نمی کنم Idm رو کاری کرده باشن البته برای منم همینطوره اگر از تورنت دانلود کنم سرعتم ثابت رو چهله اگر از رپید دانلود کنم بازم سرعتم روی چهل می مونه. یعنی سرعت رپید و تورنت رو محدود کردن.نقل قول:
در حالی که از بعضی از سایتها میشه با IDM با 100 راحت دانلود کرد ولی با سایتهای دانلود مثل و رپیدشیر و رپیدپارس یا تورنت اصلا سرعت از 40-30 بیشتر نمیشه که چیز تازه ای نیست من قبلا آدرس آی پی ریپدشیر رو می دادم و این محدودیت رو رد می کردم و باز با 100 می گرفتم که الان اونم دیگه جواب نمیده و IDM آدرس سرور رپیدشیر رو دوباره تبدیل به خودس آدرس میکنه و سرعت میاد پایین
می تونه از شاتل باشه اول باید خط شما چک بشه که میزان نویزش چقدره بعد با شاتل تماس بگیرید .طبق تاپیک زیر از قسمت مربوطه عکس بگیرید تا مشخص بشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273
آخه من از هیچ کدوم از این سایت هایی که گفتین دانلود نکردم و این حالت پیش اومدهنقل قول:
یعنی به غیر از اپرا و موزیلا Idm واسه من فقط با 20 تا کار می کنه و اگه از 10 تا سرور مختلف هم بگیرم همون 20 کیلو بایت بینشون تقسیم میشه
دوستان جواب منو بدید ممنون میشم.
من اشتباهی اسپیدمو توو قسمت مبین نت گذاشتم.من 2 مگ شاتل دارم
بچها کلن آپلود شاتل چنگی به دل نمیزنه.توو بهترین شرایط بشه 40 کیلو شاهکار کرده.
چند وقت داری؟ سرعتت شبا چطوره؟ تا حالا چقدر شبانه دانلود داشتی؟نقل قول:
فکر کنم شما اکو 128 منظورتهنقل قول:
اکو اصلا پنجشنبه جمعه رایگان نیست
سرعتت تازه کم شده یا از اول همین بوده؟
اون درصده واسه دانلود روزانست
نه دوست عزیز من ART 1 هستم میخواستم ببینم این که میگین اگه شبانه زیاد دانلود کنی سرعتو کم میکنن
واسه موقعی هست که اون درصدت تموم بشه یا کلا اینطوریه؟؟؟ پنجشبنه و جمعه ها هم جزو این قانون مسخرشون میشه یا نه؟؟
من این دوره چون از وسط دوره اومدم شبانه بهم رایگان دادن.حدود 1 ماهی هست اومدم.قبلا 512 شاتل داشتم.اما از دوره جدید بازم میخوام شبانه رایگان داشته باشم.اخه این سرویسی که من دارم 10 گیگ 3 ماه بدون شبانه رایگان هست اما میخوام بازم شبانه رایگان داشته باشم.فکر کنم توو این یک ماه 20 گیگ شبانه دانلود کرده باشم.سرعتم شبانه اگه خوب باشه با همون سرعت روزانه دانلود میکنم ولی یه خورده کمتر.حدود 250 کیلو.اما اگه خیلی افتضاح باشه حدود 70 80 دانلود میکنم.
ای بابا اکو یعنی روزای تعطیلش رایگان نیست؟
این بده که
شبانه اش هم گند زدننقل قول:
بود و نبودش فرق نمیکنه
منم احتمالا از شاتل میرم
من که دارم مجبوری تازه میام
کلا اگه سرعته ثابت ولی همیشگی میخواید با پینگ تقریبا ثابت و پایین داتک بگیرید ولی قیمتش نسبت به بقیه بالاتره
دوستان من تاپیک پارس آنلاین رو هم دنبال میکنم واسه اینکه شاید از شاتل برم پارس اونجا هم تازگیها یه چیزائی راجب محدودیت میگن که قبلا نبوده مبین نت هم سرعتش کم شده میگم نکنه سر شیلنگ رو از بالا گرفتن؟
متاسفانه توی شهر ما نیستنقل قول:
من مجبورم بین شاتل و پارس یکی رو انتخاب کنم
برای من بیشتر جاهایی که ازشون دانلود میکردم محدودیت سرعت گزاشتن .
نمیشه یه جوری این محدودیت رو دور زد ؟!
خدا رو شکر اوضاع بر وفق مراد:
عجب حالی داره میده این شاتل
اگه راه حل پیدا کردین منم خریدارمنقل قول:
اگه واقعا کار کنه پول هم میدم:31:
سلام
منم محدود شدم در صورتی که الان ۶ شب است دانلود کم انجام دادم.( ۲ گیگ در ۶ شب!)
من نه اشتراکی که برای یک شرکت گرفته بودم. من بد بخت شدم!!
الان هم که داشتم چت می کردم یک سری اراجیف نوشته برای من.
عکس - نام شرکت و شماره کاربری:
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------
یک نکته جالب: بعد از این که ازشون پرسیدم این محدودیت از چه حجمی به بعد اعمال می شود. قسمتی که باید توش تایپ کنم نا پدید شد!!! و در واقع من فقط می تونستم نوشته های ایشون را بخونم.
نقل قول:
داخل پستهای زیر کاملا شرح داده شده
کلا همشون دزدن برادر فرقی نداره! مقدار دزدیشون فقط یه نمه فرق میکنه:31:نقل قول:
متاسفانه توی شهر ما نیست
من مجبورم بین شاتل و پارس یکی رو انتخاب کنم
این جور سایت ها رو با دامنه میبندن!نقل قول:
برای من بیشتر جاهایی که ازشون دانلود میکردم محدودیت سرعت گزاشتن .
نمیشه یه جوری این محدودیت رو دور زد ؟!
مثلا رپیدشیر سرتاسری هست ساعات اداری سرعتش رو میترکونن از خوده مخابرات
منتها من با آی پی دانلود میکنم اونا رو نمیتونن ببندن چون زیاده! یعنی میتونن ولی حوصاله ندارن:31:
کلا برای این قبیل موارد 3 راه هست:
1. استفاده از آی پی سایت به جای دامنه
2. کشیدن فایل به سرورها و سایت های دیگه و دانلود از اون سرور!
3. استفاده از چیز پی اون (در بعضی موارد جواب میده فقط)
سلام دوستان
این ایمیل و شماره تماس رئیس سازمان تعزیرات حکومتی هست
[HTML]mojdehipoor@tazirat.gov.ir[/HTML][HTML]02166493688[/HTML]
من ایمیل زدم و از دزدی های این شاتل براش نوشتم شماهم لطف کنید و یه ایمیل بفرستید براش شاید اگه تعداد معترضین زیاد باشه یه کاری بکنند
(ایمیل و شماره تماس از سایت سازمان تعزیرات حکومتی گرفته شده)
ممنون
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
نقل قول:
داداجون ایپی سایت رو چه جوری بدست میاری و لینک دانلود چه تغییری میکنه ؟
اگه میشه یه نمونه بذار و ما رو هم از گمراهی نجات بده
مر30
بچه ها چی ریختیه داتک 10 تومن هزینه راه اندازی داره این شاتل 25 تومن؟×!
نقل قول:
آقا اگر ممکنه لطفا بگو برای تبدیل دامنه رپیدشیر به آی پی چیکار میکینی؟ من که دوتا دیگه از دوستام هم که از شاتل اینترنت نداستن با IDM چک کردن دوباره IP رو به آدرس سایت تبدیل کرد اون لینکی هم که خودت اینجا با IP گذاشتی دوباره شد آدرس سرور رپید:41:
لعنت به شاتل... یا قطعه یا سرعت پایینه... از هیچ سروری هم دانلود کامل نمیشه کرد...