آره چی آره ؟ دی:نقل قول:
آره چی آره ؟ دی:نقل قول:
یعنی اگه با6باز ی مشکل نداری مشکلی برات نیست برو حالشو ببرنقل قول:
آقا ماهم با این هیکل13ساله بالاخرهLT+1.91رو زدم رفت....................جاتون خالی
Intro همون دکمه ی Intro/Device ID توی تب MTK Flash32 هست...
وقتی هم میزنیش باید این پیغام رو بگیری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوال داشتی توی پروفایلم بپرس...
اقا کسی نمیدونه بعد از سه ماه گلد مجانی میشه بازم کاری کرد که مجانی مولتی پلیر بازی کرد؟
سلام.
رایت دیسک هایی x360 که از مغازه میخریم قلق داره یا با نرو میشه رایت کرد و کار هم میکنه؟
نه نه به قول خودت قلق داره اینجارو ببین:31::10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
ههههههههههههه چه خبرته نه بابا؟مایکروسافت ورشکست شد ............:31:نقل قول:
نه نمیشه شنیدم با -- کردن میشه ولی نمیرزه
یعنی چون ورشکست شد دیگه نمیشه قبلا میشد؟نقل قول:
چجوری میشه ---- کرد؟
منم با تشكر از پارساي عزيز ال تيو ريختم :31:
به شدت تجربه باحاليه به همه پيشنهاد ميكنم :31: پول الكي ندين به اين فروشنده هاي دزد :||
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
داداش حسام دمت گرم . بالاخره انجام دادی . :8: خیلی خوشحال شدم :46: ایشالله کنسول منم بیاد بریم بریزیم حال کنیم :31:نقل قول:
دوست عزیز مایکروسافت با این اباهت به این سادگیا ورشکست نمیشه ، ایشون تیکه فرمودن به شما =))نقل قول:
یعنی چون ورشکست شد دیگه نمیشه قبلا میشد؟
چجوری میشه ---- کرد؟
مایکرو اون 3 ماه رو به صورت هدیه میده... ولی دیگه بیشتر از اون که نمیشه هدیه از تو یقش کشید بیرون : دی واس بیشتر از اون 3 ماه باید اکانت گلد واسه لایو بخرین...
اقا اساتید راهنمایی کنن من کنسولمو2ساله ابدیت نکردم وداشبوردش هم 2.0.8955.0هست وبازیهایی مثل alan wake,halo reach,lost planet2,castlevaniaرو با دیسک اکتیو اجرا میکنم الان بازیهای جدید مثل nfs:hot pursuit وغیره را بخام اجرا کنم حتما باید lt1.9.1 بریزم یاباهمین اجرامیشه
مضافا اینکه ورژن بعدی Update کی میاد ؟نقل قول:
آخه من یکی در میون UP میکنم .
ببینید هیچ چیز بهتر از اینکه خودتون امتحان کنید نیست ولی چون داشبردتون قدیمیهap2.5توش فعال نیست و این 6بازی هم احتمال زیاد میتونید با دیسک اجرا کنید چونhalo reachهم اجرا کردید.نقل قول:
فقط اینکه ما کلا به همه توصیه مینیم بریزن آپدیت هارو
منظور من Kinect Bundle بود .نقل قول:
قصد بی احترامی به کسی رو ندارم ولی نمیدونم تو این فروم های اینترنی چرا همه چیو میپیجونن و الکی سختش میکنن؟:41:نقل قول:
نه داداش من هیچ قلقی نداره با هر برنامه ایی که عشقته رایت کن سرعت رایت رو هم تا 8 میتونی بزاری ولی بهتره رو 4 بزاری
رایت کن اگه نخوند بیا من پولشو بهت میدم:31:
نه نپیچوندن من متاسفانه با عجله خوندم و ندیدم کلمه( دیسک هایی که از مغازه میخریم) اون لینک که من دادم برای بازی های دانلودی و ایمیج.....بودنقل قول:
معزرت میخوام
من امروز وقتی دستگاه روشن بود هارد رو دراوردم چون نمیدونستم خراب میشه...نقل قول:
- 1. در هنگامی که کنسول روشن هست به هیچ وجه هارد را از آن جدا نکنید یا به آن متصل نکنید چون این کار باعث Break شدن هارد شما و یا حتی سوختن اون بشه.
البته خراب که نشده،ولی میترسم بریک شده باشه!!!
از کجا بفهمم سالمه؟؟؟؟/
در ضمن بعد از این اتفاق دو بازی هم روش نصب کردم که به راحتی نصب شدن؟؟؟؟
یعنی ممکنه بریک شده باشه؟؟؟
نه بااااااو این قدر حساس نباش ; )
مثل این میمونه که هارد اکسترنال در حال کار رو نباید تکون داد تقریبا : دی 100% نیس یعنی ، ولی احتمالش هست...
کسی جایی سراغ داره Xbox Slim Kinect Bundle آکبند بفروشه ؟ :(
اخه اون جمله ای رو که نقل قول کردم نگاه کن(تو همین سایت بود)،هیچ جاش ننوشته احتمال داره!!!نقل قول:
برا همین فکر کردم 100% هست!!!:31:
ممنون...:40:
دوست محترم مگه میشه از ایران اکانت لایو خرید؟ :18:نقل قول:
سلام دوستان...یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجاست یا نه به هرحال دارم میپرسم...: دی
من میخوام دسته x360 واسه pc بخرم تا pes بازی کنم...
میگم بازی کردن فوتبال با دسته x360 آسون هست یا این دسته های معمولی کامپیوتر بهترن؟
ممنون ....
آره اینهمه آدم پس چه جور میخرن...فقط مثل اینکه این کارت ها هم ریجن یا یه همچین چیزی دارن که من خودمم الان توش موندم یکی بیاد کامل توضیح بدهنقل قول:
((((راستی من یک ماه اکانت گلد مجانیم داره تموم میشه برای اینکه ماه دو ماه مجانی بعد رو بگیرم باید چی کار کنم؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
آقا مثل اینکه این کارت های گلد آمریکا و اروپا و اینا داره من کدومو باید بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم اکانت ساختنی وقتی شهر رو انتخاب میکردم باید از این ها میشد نه؟الان از کجا بفهمم اونموقع چی انتخاب کردم؟
شما باید یک account دیگه تو xbox بسازی و اونو به لایو وصل کنی تا 1 ماه رایگان دیگه بگیری.نقل قول:
واسه ماه اخر هم باید یک account دیگه بسازی
لازمه یه hotmailدیگه هم بسازم؟نقل قول:
راستی نگفتید برای کارت گلد تو ایران باید کدوم رو بگیرم(آمریکا اروپا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسلما همه اینو تایید میکنن که دسته ایکس باکس 360 خوش دست ترین دسته ایی هست که تا کنون ساخته شده شما هم حتما باید دسته سیمی بگیرید دسته های بیسیم با یه کابل معمولی به pc وصل نمیشننقل قول:
یا باید دسته سیمی X360 بگیرین یا دسته های PC با طرح X360... گزینه دوم توصیه میشه (ارزون تره)...
یه سوال اساسا flash کردن یعنی چی
یعنی ریختن فرمویر روی درایو...
(فرمویر یعنی میان افزار ، یعنی نرم افزاری که درایو رو به مادربرد میشناسونه و باهاش انتقال اطلاعات میکنه و... ، بدون میان افزار درایو کنسول عملا یه سری آشغاله... واسه کپی خور کردن میان افزار اصلی درایو که بازی های اوریجینال رو تشخیص میده و فقط اونا رو اجرا میکنه رو ورمیدارن و یه فرمویر میریزن که کپی رو از اوریجینال تشخیص نده و همه ی بازی ها رو اجرا کنه)
lt 1.9+ واسه اسلیم اومد دیگه . کسی رییخته ؟ ودم می تونم بریزم یا بدم برون ؟ اگه خودم می تونم آمورشش جایی هست ؟
دوست عزیز نگفتی میشه یا نه اگه میشه چجوری میشه؟نقل قول:
نمیشه...نقل قول:
(این خط رو زدم که پی سی نگه کمه متن : دی)
سلام
بعد 2 سال که تو کفه xbox بودم بالاخره یدونه گرفتم:31::8:
البته دسته دوم
یه آرکید دسته دو رو گرفتم 300 تومن
سال ساختش 2009/8/24 هستش الان چیزه زیادی ازش نمیدونم
حالا چندتا سوال دارم
1 : این داشبورد رو چطور میتونم بفهمم ورژنش چنده ؟؟
2 : چرا کیفیتش روی تلوزیون قدیمیا پایینه :41: مثله ps2 میمونه
3 : 300 گرفتم خوبه ؟ یا گرون گرفتم ؟ یا مفت خریدم ؟
ممنون اگه جواب بدین
اگه کینکت رو از قسمت بالاییش (همون قسمتی که لق میزنه) بگیریم, اشکال داره؟ چیزیش نمیشه؟
چون یه جا خوندم که نوشته بود از قسمت بالاییش نگیرین
آره-بدی بیرون خیلی بهتره اسلیم مکافات زیادی داره-من که تو این جا ندیدم بازیسنتر رو ببیننقل قول:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
درست گفته از اونجا نگیر اون قسمت زیاد محکم به پایه نچسبیده توصیه میکنم از پایش بگیرینقل قول:
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
1-برو تو console settingبعدsestem settingبعدsystem infoشاید یخده این ور اونور گفته باشم ولی همینه کدی که جلوdنوشتهنقل قول:
2-آره دیگه اینجوریه...........
3-خوب گرفتی خلی هم خوبه
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
یه سوال چرا کینکت روشن شودنی بالا و چایین میره بعضی وقت ها هم تو بازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
:||
پريروز بود ال تي ١.٩١ ريختم ... يه هالو ريچ پچ نشده بود اجرا شد الان كال اف بلك اپس و mw٢ گزاشتم كه برا ال تي ١.٩ پچ بودن ميگه disk is not supported
:||
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
باسلام می خواستم بدونم فروشگاهی هست که از این
xbox 360 keyboard and mouse adapter converter
بفروشه؟
نقل قول:
این کار واسه بهتر دیدنه ولی بعضی موقه ها مشکل نرم افزاری داره که چت می کنه و ماکروسافت می خواد واسه این باگ ها آپدیت بده بیرون
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
این آداپتور ها قبلا کار می کردند و پیدا کردنشون سخته الان با آپدیت هایی که ماکروسافت داده دیگه این چیز ها روی ایکس باکس کار نمی کنهنقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مطمینی؟احتم الا بازی پچ نشده :18:بابرنامهabgx360چک کنید ببینید بازی پچ شده یانهنقل قول: