من آرت ٣ رو گرفتم و روزي تقريبا ٣ تا ٤ گيگ دانلود دارم و محدود نشده سرعتم
حدودا ٢٠ روز ميشه كه دارم استفاده مى كنم
اينكه معيارشون دقيقا چه ميزان دانلود هست رو اعلام نمى كنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
من آرت ٣ رو گرفتم و روزي تقريبا ٣ تا ٤ گيگ دانلود دارم و محدود نشده سرعتم
حدودا ٢٠ روز ميشه كه دارم استفاده مى كنم
اينكه معيارشون دقيقا چه ميزان دانلود هست رو اعلام نمى كنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رگولاتوری کد ۰۹۹۸ را برای ارائهی سیمکارتهای شاتل موبایل اختصاص داد. پیش از این ۰۹۹۹ برای سیمکارتهای سامانتل در نظر گرفته شده بود.
به گفتهی مدیرعامل شاتل موبایل، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شماره ۰۹۹۸ با کد شماره یک را برای ارائهی سیمکارت، به شاتل موبایل اختصاص داد.
بدین ترتیب شاتل موبایل میتواند برای مشتریان خود شماره تلفنهای ۰۹۹۸۱xxxxxx را برای برقراری ارتباط ارائه دهد.
آرش کریم بیگی با بیان اینکه شاتل موبایل بهعنوان اولین اپراتور مجازی نوع اول یا با تمام امکانات (Full MVNO) با کد ۰۹۹۸ به بازار ایران ارائه میشود،
توضیح داد: «اپراتورهای مجازی نوع اول (Full MVNO) برخلاف اپراتورهای مجازی نوع دوم (Light MVNO)، دارای تمام امکانات، تجهیزات فنی و هسته شبکه تلفن همراه بوده و با بهکارگیری زیرساخت رادیویی شبکههای تلفن همراه موجود، خدمات نوآورانه و متمایزی را به مشترکان خود ارائه میکنند.»
بر اساس اعلام مدیرعامل شاتل موبایل، این اپراتور مجازی تلفن همراه علاوه بر خدمات پایه تماس و پیامک، خدمات اینترنت همراه مبتنی بر نسل سوم (3G)، نسل چهارم (4G) و نسل چهار و نیم (4.5G) شاتل به همراه استفاده از خدمات اینترنت ثابت نسل چهارم (TD-LTE) و خدمات وایفای عمومی (Public Wifi) شاتل را دریافت خواهد کرد.
به نظر میرسد این اپراتور مجازی خدمات مبتنی بر نسل دوم شبکهی همراه یا همان 2G نخواهد داشت و بر پایهی شبکهی 3G و نسلهای بالاتر کار خواهد کرد.پیشتر شرکت کیش پارس سل با نام برند سامانتل توانسته بود شمارهی ۰۹۹۹ با کد ۹ را از آن خود کند.
خواهش میکنم نه پهنای باند من رو تغییر ندادن همون یک مگ هست که قبل فعال کردن سرویس گیم هم بود تغییری توی سرعت پیش نیومد فکر نکنم روی اکو هم بیارن پایین تر از 6 مگ از پشتیبانی هم بپرسیدنقل قول:
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
سرعت دانلود شما چنده؟نقل قول:
دوستان ايو aio رايگان روي شاتل ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
حدود ٣٥٠ هست چه ايران چه خارجنقل قول:
مطمئنی آرت ۳ و ۳۵۰ ؟ من آرت ۳ دارم آخرش ۲۲۰نقل قول:
آرت 5 سرعتش چنده؟
این سیم کارتای شاتل کی توزیع میشن؟
Sent from my iPhone 8 using Tapatalk
بله. البته روی بسته شاتللند.نقل قول:
بسته نوروزی شاتل:
خرسندیم به اطلاع برسانیم بستههای ترافیک نوروزی شاتل، با شرایط ویژه برای استفاده از ترافیک نامحدود در روزهای تعطیل سال نو، از ۲۷ اسفند قابل خریداری و از ۲۹ اسفند قابل استفاده خواهد بود.
با توجه به درخواستهای چندینباره کاربران برای ارایه بستههای ترافیک در روزهای تعطیل سال نو، جشنواره ویژهای برای اختصاص بستههای ترافیک نوروزی در نظر گرفته شده است.در این جشنواره مشتریان فعلی سرویسهای ECO میتوانند از بسته پلاتینی نوروز به قیمت ۱۸،۰۰۰ تومان بهرهمند و با استفاده از آن به مدت ۱۵ روز ( از تاریخ ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین) از ترافیک نامحدود سرویس برخوردار شوند.
همچنین بسته طلایی ترافیک نوروزی نیز در این جشنواره به قیمت ۷،۲۰۰ تومان ارایه میشود که با استفاده از آن مشتریان میتوانند از ۶ روز ترافیک نامحدود (از ۲۹ اسفند تا ۴ فروردین) بهرهمند شوند.
چند نکته مهم:
- مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بستهها افزوده خواهد شد.
- زمان شروع بسته پلاتینی روز خریداری و زمان پایان آن ۱۳ فروردین است.
- زمان شروع بسته طلایی روز خریداری و زمان پایان آن ۴ فروردین است.
- کاربرانی که بسته ترافیک نوروزی خود را در روزهای ۲۷ و ۲۸ اسفند خریداری کردهاند از روز ۲۹ اسفند میتوانند از آن استفاده کنند.
- کلیه مشتریان سرویسهای اکو در سراسر کشور میتوانند از این پیشنهاد طلایی بهرهمند شوند.