خیلیییی:31:اگه بتونین اصلش رو پیدا کنین از 300 تومان فکر کنم شروع میشه قیمتهاش ولی کیفیت چندان خوبی باتوجه به قیمت بالاشون ندارن.نقل قول:
Printable View
خیلیییی:31:اگه بتونین اصلش رو پیدا کنین از 300 تومان فکر کنم شروع میشه قیمتهاش ولی کیفیت چندان خوبی باتوجه به قیمت بالاشون ندارن.نقل قول:
دوست عزیز شما دقیقا کدوم مدلشو میخواین iBeats با قیمت 290 ، Beats tour قیمت 220 و James و Turbine که این دو مدل اصلیشون تو ایران نیست (قیمت ها قبل عید هست)و همونطور که سالار جان گفت نسبت به قیمتشون نمی ارزه هدفونای Beats فقط خیلی Fashion هست که گرونش کرده.نقل قول:
غیر اصلشم همین قیمته؟نقل قول:
دوست عزیز غیر اصلی دو مدل هست Fake که از 15 تومن تا 150 هست و High Copy که تقریبا صداش یکیه ولی کیفیت ساختش جالب نیست که اونم از 190 تا 220 و حتی بیشتر میفروشند که تشخیص اون با اصلش خیلی سخته اگه اصلیشو میخواین آدرسشو پ.خ کنم.نقل قول:
ممنون اگه ممکنه.نقل قول:
بله حدودای سایز HD25-1 که بشه همه جا استفاده کرد. این هدفون به نظر خوب میاد. سفیدش پیدا می شه تو ایران؟ همون 200 تومن هست؟ و اینکه پیشنهاد دیگه ای ندارین؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
نه قيمت hd25 خيلي بيشتره ولي مدل px200 ii حدود ٢٠٠ هزار تومان هست .كه ميتونه بهترين انتخاب هم باشه .
بغير از اين چهار مدل ديگه داخل ايران ديدم ولي هيچ كدوم رو تست نكردم .akg q460-sony mdr 7502-beyerdynamic dt235-beats solo .
موفق باشين
نیازمند مقایسه ایی بین سبک صدای shure se315 و westone4 هستم (مقایسه بین sound signature نه ریز جزئیات)
راستش دنبال هدفونیم که مقداری از se315 روشن تر (bright) باشه؛ در اصل هدفونی که فرکانس های بالاش تأکید بیشتری نسبت به se315 داشته باشه. ex1000 رو نمیتونم انتخاب کنم چونکه ایزولیشن خیلی ضعیفی داره؛ grado gr10 هم میترسم بیش از حد روشن باشه.
کسی از دوستان چیزی نخونده در مورد اینکه وستون4 در مقایسه با 315 روشن تر (bright) یا تاریکتره (dark) ؟ کلاً کمکی چیزی :11:
سلام برادر خوبي؟نقل قول:
عمرا اگه بتونيم جواب بديم:31:
راستش خودت كه استادي ولي من كه مقايسه اي بين اين دو هيچ جاي نديدم چون كلا همرده هم نيستن اما با توجه به بعضي معيارها westone 4 رو با shure se535 يا se530 مقايسه ميكنن .اما من صداي se425 روكه تجربه كردم صداي انچنان تيره اي نداره ولي چون se315 (كه از خودتون يادگرفتم كه درايو armature ) هست ممكنه صداي متفاوتي داشته باشه كه احتمال قوي اينطور خواهد بود اما فكر نكنم صدايي كه شما ازش انتظار دارين رو داشته باشه چون خانواده shure بخاطر مولتي درايو بودن ويا امضاي صداي شور ( بنظر من )صداي بسته اي دارن ( بدون imaging وsoundstage ) و البته westone 4 هم جزو مولتي درايو هاست و در مقايسه با shure se535 تعريف چنداني نداره. بين ايندو نظر من رو se315 هست. بنابدلايلي كه احتمالا خودتون ميدونين ولي در كل چون صداي هيچ كدوم رو نشنيدم نيتونم قاطعانه بگم ولي اگه با تحقيقات و برسي هاي اينترنتي قبل خريد ميخواستم تصميم بگيرم احتمالا انتخاب اول رو se315 ميبود.اگه شما با تحقيقاتتون به نتيجه اي رسيدين لطفا ما رو هم در جريان قرار بدين تا در باره نوع صداي تيره و روشن هدفونها اطلاعاتي بدست بياريم و ياد بگيريم.
اينجاست كه شديدا جاي خالي rezaomido احساس ميشه.
ممنوننقل قول:
گفتم بعد از تعطیلات میادا
یعنی بین اونها 315 رو انتخاب می کنی؟ یا غلط املایی داشتی
راستش دو روزه دارم تحقیقات می کنم و کلاً میدونم چه هدفونایی تیره و روشنن؛ ولی قضیه اینه که خودم رو دقیق نمیشناسم :31:
نمی دونم که مثلاً گرادو برام خوبه یا زیادی روشنه
در مورد وستون هم که می گن اصلاً روشن نیست و شاید مقداری گرم و تیره باشه (بیشتر طبیعی هستش) ولی شفافیتش از گرادو کمتره
راستش این 315 برای من یک کوچولو تیرست؛ پس اگر وضعیت وستون (توی فرکانس های بالا) نسبت به 315 رو بدونم، تا حدودی قضیه حله