دوستان st60 به بازار اومده؟ قيمت ٥٠اينچشو داريد؟
Printable View
دوستان st60 به بازار اومده؟ قيمت ٥٠اينچشو داريد؟
کسی اطلاعاتی دراین زمینه نداره ؟نقل قول:
در این صورت اگه تیوی خراب بشه نمایندگیهای پاناسونیک اینجا گارانتی رو قبول میکنند؟
در این صورت اگه تیوی خراب بشه نمایندگیهای پاناسونیک اینجا گارانتی رو قبول میکنند؟نقل قول:
این سوال رو باید از خود نمایندگی بپرسی.نقل قول:
نشانی و تماس تکنو سرویس:
تلفن: 66381774-6
فکس: 66381773
سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس: انقلاب-روبروي دانشگاه تهران - مجتمع فروزنده - طبقه سوم -واحد 606
اینم نشانی و سایت نوین:
تلفن: 77616873 - 77617122
سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس: تهران - میدان تجریش - پاساژ نیکو - واحد 41
دوستان vt20 50 رو پسرم با ضربه پیچ گوشتی و چکش پوکوند کسی قیمت صفحه نداره؟ و اینکه از کجا میشه مطمئن گرفت یا دسته دوم
پیکسل سوخته درست میشود آیا؟
:n04:نقل قول:
اگر پنل آسیب دیده باشه معمولا 60% قیمت تی وی شاملش میشه.بایستی با نمایندگی مشورت کنی.
تعمیرگاه نمایندگی رسمی پاناسونیک به نام کوفرد استنقل قول:
جدا بعضی از دوستان دل و جرات بالایی دارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید، پست شماره 5262 ، طرف VT50 داشته که کلا اعصابشو بهم ریخته بوده و هیچ جوره درست نشده آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده !
پاناسونیک خیلی وقته که پلاسما میزنه اگه Vt60 که هنوز امتحانش رو پس نداده بذاریم کنار، سری های قبلش عموما مشکل حاد سوختن برد داشتند.
عجیبه دوستان 6-7 میلیون پولشون رو چطوری با خیال راحت میدند به تلوزیونی که سابقش تا این حد خرابه.
من خودم Vt30 دارم و صابون سوختن بردش به تنم خورده...
شاید بعضی از دوستان بگند که اینجور خرابی ها در همه برندها هست ، راستش من تا بحال ندیدم شرکتی چند مدل در چندسال پیاپی بزنه و همه مدلها یک مشکل واحد داشته باشند اونم SC Board ...
به هر حال امیدوارم عزیزانی که این تلوزیون رو میخرند از خریدشون لذت ببرند و سالیان سال بدون مراجعه به تعمیرگاه براشون کار کنه.:n16: