سلام دوستان معمولا های وب سرویس ۲۵۶ محدود رو در روز روی چه پهنای باندی میبنده
Printable View
سلام دوستان معمولا های وب سرویس ۲۵۶ محدود رو در روز روی چه پهنای باندی میبنده
همه این مشکل رو دارن همه :n02:
من تازه 1 هفته هست خریدم نمیدونم چرا اینجا میان همه شکایت میکنند من مشکلی با سرویسشون ندارم
احتمالا بعد از مدتی این شرکت سرعت رو برای کاربرش کاهش میده از کجا معلوم شاید 1 ماه دیگر هم من هم وضعیتم مثل شما بشه
برای شما هم همینجوره؟
سلام سرویس 256 حدودا 2 مگنقل قول:
بستگی به اوضاع شما دارهنقل قول:
ازشون بخا برات بالا ببندن
دو سه روزه تایم آوت خیلی کم تر شده و اوضاع خوبه. خدا کنه همینطور بمونه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید خدا که برای شما همیشه خوب باشه. ولی برای من که الان ۵۰ روزه دارم از هایوب سرویس میگیرم فقط ۱۰ روز اولش خوب بود و سرعت دانلودم تا ۴۶۰ هم میرفت (سرویسم ۵۱۲ محدود هست) ولی الان... اگه وصل بشه! سرعتم در بهترین حالتش بیشتر از ۲۰۰ نمیشه.نقل قول:
خلاصه اولش خوب بود ولی یهو خود به خود همه چیز خراب شد!
جالبه اول خطمو رو ۶مگ بسته بودن ۱۰ روز هیچ مشکلی نداشتم، بعد یهو افتضاح شد و همش لینک میپرید، تا اینکه الان دیگه فقط رو ۲ مگ جواب میده.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام به همگی
میخواستم ببینم قضیه این اتصال همزمان 3000 تومان چیه ؟
یعنی میشه من نامحدود برای مغازم بگیرم و یه اتصال اضافی هم بخرم براش بعد وقتی مغازه بستس از اون خط نامحدود داخل خونه استفاده کنم
یا اینکه همزمان ازش استفاده کرد ؟
:n04:
اگه میخوای از همون سرویس هم توی مغازه و هم توی خونه استفاده کنی، باید پورت شهری بگیری (اگر هر دو توی یه شهر هستن). اینطوری از یک اکانت میتونی با هر خطی در سطح شهر که رانژه های وب باشه استفاده کنی.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
شما خودت امتحان کردی قضیه پورتی بودن رو ؟ چون من تا حالا تو عمرم ندیدم که یه آی اس پی اکانت رو به یه پورت محدود کنه. معمولا استانی هستن پورت ها.نقل قول: