والا s1 بود... مال خیلی وقت پیشه... الان دیگه ندارمش...الان دیگه با adsl پرسرعت خوزستان :n02::n04: صفا میکنیم.نقل قول:
Printable View
والا s1 بود... مال خیلی وقت پیشه... الان دیگه ندارمش...الان دیگه با adsl پرسرعت خوزستان :n02::n04: صفا میکنیم.نقل قول:
امروز زود برگشتم از سر کار:دی
سلام:n01:
سرعت اینترنت چین افسانهای میشود
دولت چین تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۲۰ سرعت اینترنت در کشور خود را تا یک گیگابایت بر ثانیه افزایش دهد.
به گزارش فن آوری اطلاعات ایران، این کشور قصد دارد سرعت اینترنت خود در مناطق روستایی را به ۱۲ مگابایت در ثانیه و سرعت اینترنت مناطق شهری را به ۵۰ مگابایت در ثانیه افزایش دهد. بر اساس این برنامه، سرعت اینترنت در شهرهای بزرگ و پیشرفتهتر این کشور به ۱۰۰۰ مگابایت در ثانیه افزایش خواهد یافت.
براساس این گزارش، کشور چین بیشترین تعداد کاربر اینترنت در جهان را داراست. در حال حاضر متوسط سرعت اینترنت در این کشور ۷. ۱ مگابایت بر ثانیه است. این در حالی است که در کره جنوبی متوسط سرعت اینترنت ۲. ۱۴ مگابایت بر ثانیه و در ژاپن ۷. ۱۱ مگابایت است. این رقم درباره آمریکا ۶. ۸ مگابایت است.
دولت چین اعلام کرده که قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ خدمات پهنباندهای اینترنتی را به خانه بیش از ۴۰۰ میلیون خانواده ببرد. مقامات این کشور همچنین تصمیم گرفتهاند شبکههای همراه ۳G و ۴G را نیز در دسترس ۸۵ درصد جمعیت خود قرار دهند. در حال حاضر فقط ۲۷ درصد از جمعیت این کشور از شبکه ۳G استفاده میکنند.
مقامات چین چندی پیش نیز اعلام کرده بودند قصد دارند با اتخاذ سیاستهایی، صنعت آی تی را در کشور خود گسترش دهند. جلب سرمایههای بیشتر برای شرکتهای آی تی از جمله راهکارهایی است که برای تحقق این هدف در نظر گرفتهاند.
طرح همکدی تلفنهای ثابت متوقف شد
در پی دستور اخیر وزیر جدید ارتباطات مبنی بر توقف مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر اخذ ۹۰۰ تومان آبونمان همکدی تلفن ثابت، تا اطلاع ثانوی طرح همکدی تلفنهای ثابت متوقف شد.
به گزارش سیتنا، با توجه به نامه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اجرای طرح همکدی تلفن ثابت که فرایند اجرایی آن از 15 مرداد ماه آغاز شده بود تا اطلاع ثانوی متوقف شد.
در این راستا، شرکت مخابرات ایران اعلام کرد که به محض اعلام آمادگی سازمان تنظیم مقررات و شرکت ارتباطات زیرساخت اجرای این طرح را در سایر استانها پیگیری می کند.
قابل ذکر است؛ طرح همکدی تلفن ثابت در استان همدان که قرار بود در روز چهارشنبه 30 مرداد ماه اجرا شود تا اطلاع ثانوی متوقف شد.
گفتنی است؛ روز دوشنبه طرح همکدی تلفن ثابت در استان مرکزی اجرا و بدین ترتیب تعداد استان هایی که این طرح در آنها اجرا شده است به چهار استان رسید.
این که چیزی نیست.... بزودی اینترنت ایران هم تخیلی میشود :n08::n08:اگه اونا افسانه ای ان ایران هم تخیلی ایه :n02::n02:نقل قول:
با سپاس از محمد،نقل قول:
با استفاده از نرم افزار Power Screen Capture از صفحه نمایش فیلم تهیه کردم و با استفاده از Aoao Video to GIF Converter اون رو به یه عکس گیف(متحرک) تبدیل کردم.همین.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سرعت همچنان ثابت=بین 65 تا 90.اکثر اوقات بین 75 تا 85 میمونه.
به همه ی توصیه میکنم سرویسهای محدود رو فراموش کنن.به صرفه ترین سرویس مخابرات 512 نامحدوده.واقعاً الان راضی هستم.اینو از ته دلم میگم.حداقلش ثابت داره سرویسم.میدونم هر ساعتی از روز بخوام دانلود کنم با همین سرعت میتونم.نگران نیستم مودمم رو خاموش روشن کنم سرعتم کم شه.
وضعیت پینگ ریخته به هم پینگ 4.2.2.4 زیر 200 نمیاد تا دو روز پیش با چند بار ریست مودم میتونستم بیارمش روی 110 منتها دیروز و امروز زیر 200 نمیاد خیلی عجیبه!!!
ممد اون مدل مودم رو از اون سایته اگه بخوام بخرم،با هزینه ی پستش چقدر پام درمیاد؟
مدلش رو بهم بگو با صاحابش حرف بزنم ببينم تخفيف ميده يا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید:n13:
بچه ها ظاهرا زیرساخت داره یه تغییراتی توی لینک های ورودی دیتای کشور میده این بالا پایین شدن پینگ و سرعت به خاطر همونه .