اعزامی 18 دی 90 - 04 بیرجند, ارتش (آموزشی)
من یه سری سوال راجع به پادگان 04 بیرجند واسه آموزشی داشتم که با سرچ این پستو پیدا کردم. با تشکر از نویسنده اش!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------
فقط چند سوال دیگه:
1- کسی میدونی بعد آموزشی احتمال تقسیم واسه کجا وجود داره!؟ من بچه مشهدم و از بند پ بی بهره!
2- اینجایی که داریم میریم، کسی میدونی مرخصی میان دوره اش چجوریاس؟ میزارن بریم اصلا؟ مرخصی ساعتی چطور؟ مثلا اگه کسبو تو شهر داشته باشیم کاری میشه کرد؟
3- با توجه به اینکه دوره آموزشی ما 18 اسفند تموم میشه، تکلیف عید چی میشه؟ از ما کسیو مرخصی میفرستن؟ هرچند من ترجیح میدم روزای اول عیدو خونه نیام. اوضاع اون چند روز چطوریه تو پادگانها؟
-----------------------
راستی کسی از بچه های اینجا هست که از مشهد اعزام بشه اونجا (04 بیرجند - آموزشی) واسه 18 دی؟ اگه کسی بود خبر بده، شاید بتونیم همو قبلش پیدا کنیم. من خودم ساکن مشهدم.
موفق باشین
رفع مشکل ثبت نشدن معافیت تحصیلی از دانشگاه
پیشگفتار:
از اونجایی که من تا الان فقط از اطلاعات بقیه استفاده کردم, خواستم تجربه خودمو اینجا بگم تا زکاتش پرداخت بشه!!
خودِ گفتار:
مشکل من از اونجا شروع شد که وقتی رفتم مدارکو بدم به پلیس 10+, خانم بمن گفتن که شما وضعیتتون مشخص نیست و نمیشه دفترچه پست کنین! وقتی پرینت اعلام وضعیتو بمن دادن معلوم شد که این طفلیا از سال 86 منتظر من بودن و واسه من تاریخ اعزام خورده بوده(من برای ثبت نام در کنکور دوم، مدارکو یکبار ارسال کرده بودم که واسم "امان نامه" صادر بشه و یکسال فرصت داشته باشم). گویا دانشکاه بدلایل کاملا نا معلومی(!!؟) درخواست معافیت واسه من صادر نکرده بوده و در مدتی که من مثل مرد مشغول تحصیل ظاهری(!) بودم، پادگانی به انتظار من نشسته بوده!
خلاصه اینکه بعد از رفتن به دانشگاه و پیدا کردن شخص مسئول امور نظام وظیفه پسران، و در میان گذاشتن مشکل، ایشون برگه ای با عنوان "درخواست صدور معافیت تحصیلی" بمن دادند که تاریخ شروعش 4 سال قبل بود!! بعد از ممهور و ممضوم (مهر و امضا!) اون برگه توسط رئیس دانشگاه، من به حوزه نظام وظیفه استان خراسان رضوی (واقع در ابتدای جاده قدیم مشهد-نیشابور، بعد از پلیسراه) مراجعه کردم و اونو به مسئول بخش معافیت تحصیلی دادم. ایشونم گفتن که فردا برم سر بزنم و برگه ثبت شده رو بگیرم.
منم فردای اون روز رفتم و اون برگرو که تائید و در سیستم فاخر نظام وظیفه ثبت شده بود رو گرفتم و پس از ثبت و مهر و امضا در دبیرخونه حوزه، دوباره راهی دانشگاه شدم!! منتها اینبار برای اینکه تاریخ اتمام معافیت تحصیلی منو ثبت کنن.(من دانشجوی اخراجی بودم، پس تاریخ اتمام معافیت تحصیلی من میشد تاریخ خروجم از دانشگاه.).
اینکارو انجام دادم که امیدوارم شما شانس بد منو نداشته باشین و مشکل دیگه ای واستون پیش نیاد در این پروسه. خلاصه تاریخ خاتمه معافیت تحصیلیم توسط دانشگاه ثبت و مهر و امضا شد و قرار شد من اون برگه رو ببرم نظام وظیفه تا وضعیتم به روز بشه! البته اینکار ظاهرا توسط خود دانشگاه انجام میشه ولی من خودم این مسئولیت سنگینو به عهده گرفتم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد. از طرفی نمیخواستم چند روز دیگه هم منتظر بمونم تا دانشگاه اینکارو بکنه.
پس دوباره به حوزه (البته حوزه نظام وظیفه!) برگشتم و اون برگه رو دادم به همون جناب سروان مربوطه و ایشون هم کارو انجام داد. ازشون پرسیدم این تغییر کی اعمال میشه که من دفترچمو از پلیس 10+ بفرستم که گفتن 48 ساعت دیگه.
خوشبختانه روزی که به پلیس 10+ رفتم، دیگه خبری از سیل مردم برای پرداخت خلافی ماشینهاشون نبود و کارم بلاخره پس از 25 روز تموم شد. اینم بگم که مراجعاتی که من به دانشگاه و حوزه داشتم به همین چندبار بالا محدود نشده، بلکه در این مدت، چندبار هم بدلایل مختلف مجبور شدم دوباره به اونجاها برم تا کارم راه بیوفته.
پسگفتار:
نکته مهم که اینجا لازمه بگم اینه که حتما اگه مشکلی در این سازمانها داشتید، هر چه زودتر پیگیر بشید چراکه معمولا 4-5 برابر از اون چیزی که فکر میکنید بیشتر زمان مبره.
امیدوارم کسی به مشکلی برنخوره و هر چه راحت تر این مرحلرو پشت سر بزاره و به غولش برسه!! یعنی کارت پایان خدمتشو تحویل بگیره
اجرای قانون جدید سربازی از 10 دی
به گزارش ایلنا، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح پیشتر از اجراییشدن قانون جدید خدمت سربازی خبرداده بود. اکنون زمان اجرایی شدن این قانون فرا رسیده و از امروز اصلاحات قوانین خدمت سربازی شکل اجرایی به خود میگیرد.
به گفته سردار موسی کمالی قانون جدید خدمت وظیفه عمومی از هماکنون شروع شده اما در برخی از موارد خود، نیازمند اجازه فرمانده معظم کل قواست.
لغو معافیت دوبرادری، رد کاهش دوره سربازی، کوتاه شدن معافیت تحصیلی، تکذیب افزایش حقوق سربازان، حذف معافیت تکفرزند ذکور با پدر بالای 60 سال، همچنین تا وضعیت خدمت سربازی افراد ذکور مشخص نشود مشمولان حق دریافت وام از بانکها راندارند، از جمله اصلاحات قانون جدید خدمت سربازی است.
به گفته کمالی، در گذشته دانشآموزان میتوانستند تا پایان 24 سالگی در مقاطع تحصیلی درس بخوانند اما در قانون جدید این مدت به 20 سال کاهش پیدا کرده و دانشآموزان باید در این مدت درس خود را تمام کنند در غیراین صورت غایب محسوب میشوند.