توکجابیدی تا حالا؟نقل قول:
این سوالای ناب رو قایم کرده بودی؟کلک؟
:10:
Printable View
توکجابیدی تا حالا؟نقل قول:
این سوالای ناب رو قایم کرده بودی؟کلک؟
:10:
سلام آقاي آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم که بالاخره نشستي رو صندلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ميخوام انتقام همرو ازت بگيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريم:
1-سرعت چرخش پره هاي هليکوپتر چند برابره سرعت دويدنه شيره؟(چي شد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-تعداد چرخهاي قطار چند برابره تعداد چرخهاي ماشينه ديويد سيمنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-اگه يکي از دوستهات از بلندي پرتت کنه به ترتيب:
1000 متر مونده به زمين چه فحشي بهش ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 متر مونده نظرت راجع به ساندويچ هزارپا با سس آغشته به کرم له شده چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 متر مونده فکر ميکني چرا ميگن گوره خر نميگن گوره گاو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لحظه برخورد فکر ميکني سرعت دويدن آهو بيشتره يا شتر مرغ يا هيچ کدام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا مدل سوالاي خودت بود ميخواستم ببينم خوشت مياد يا نه حالا سوالاي خودم:
4-الان چه حسي نسبت به من داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-منو ميشناسي ؟تاحالا تاپيکهاي منو خوندي؟ نظرت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-نظرت درباره امضام چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-چرا آواتارت رو عوض نميکني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-معروف ترين صفتي كه تو فاميل بهش معروفي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-دود اهل تو هست؟اگه آره چه مدليش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-خطرناک ترين کاري که تا حالا انجام دادي چي بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-تکيه کلام خاصي داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-به نظرت بهترين و بدترين قانون اين سايت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-اگه يكي بهت فحش بده چه واكنشي نشون ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-تام يا جري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-به گدا ها کمک مي کني؟ به اونايي که آهنگ ميزنن چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-بازم بيام سوال بپرسم؟مدل خودت يا مدل خودم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خسته نباشي لطف ميکني اگه جواب بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باي باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگر دقت كرده باشيد من زياد تو اين تايپيك نيامدم 3-4 پست هم بيشتر ندادم.ولي چون متوجه شدم قبلا در مقام پرسشگر زياد سخت گرفتي اومدم نقش مختار را بازي كنم و انتقامشان را بگيرم(در نرو شوخي كردم)
کی من؟؟؟؟؟ نه بابا اینا همش شایعس!!! من بچه به این مظلومی!! یادم نمیاد تا حالا از کسی تو این تاپیک سوالی کرده باشم!!:31:
1-پايانه Pos ؟
نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-جامائيكا كدوم قاره است؟(سرچ نكن)
اینکه تابلو!! تو قاره امریکا بیده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-ديكنز اهل كدام كشور بود؟
اگه منظورت چارلز دیکنز هستش که باید بگم اهل انگلستان
4-آسپرين در كدام كشور كشف شد؟
مخترع اون فیلیکس هوفمن بوده!! فکر کنم آلمانی هستش
5-png فرمت چيه؟
فک کنم فرمت فایل گرافیکی باشه!!(البته مطمئن نیستم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6-ساكي نوشيدنيه؟پوشيدنيه؟نوشتنيه ؟
یه نوع مشروبات الکلی بیده!! بنابراین نوشیدنی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-3 تا كاربر كه دوست داري؟ اسم نبايد ببري
تعدادشون که خیلی زیاده!!! ولی خودت خاستی که اسم نبرم!! باشه منم اسم نمیارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-چرخش پره هليكوپتر مكش ايجاد ميكنه ؟از بالا يا پايين؟
فکر نمیکنم اینطوری باشه!!(شایدم باشه ) اطلاعاتم در این مورد ناقصه!!
دوست داري باز بپرسم؟
بفرما!! من بازم منتظرم!!:11:
سلام خوبی
ممنون به لطف شما!!!
1=اگر قرار باشه با بن لادن ملا قات کنی چی بهش میگی
میگم سلام چطوری؟؟؟؟؟ خوبی؟؟ خانواده چطورن؟؟ rsh خوبه؟؟(این آخری را شوخی کردم ها... جدی نگیری)
2=اگر محکوم به اعدام بشی ترجیح میدی از حالت های زیر کدومو برای خوندن غزل خدا حافظی انتخاب کنی(اجباری هست)
الف= تیرباران
ب= اعدام با چوبه دار
چ=گیوتین
د=بندازند تو استخر پر از کوسه
خ=با تریلی از روت رد شند طوری که ...........
ن=از بالای کوه بندازند پایین بطوری که وقتی خوردی زمین مغزت پخش و پلا بشه
پاسخ گزینه چ صحیح میباشد!!! چون زجرش کمتره....
3=میدونی که با هم دوستیم حال فرض کن میخوای بری خواستگاری و منو هم همراه خودت میبری تا تنها نباشی از سوی هم کشته مرده دختره هستی اما در جلسه خواستگاری دختره از من خوشش بیاد و حاظر نشه باهات ازدواج کنه ان وقت چه کار میکنی
فکر کنم که تو اون لحظه دیگه دوست و دشمن نشناسم!! البته جلو جمع چیزی به روی خودم نمیارم!! ولی بعدش مطمئن باش که تا شناسنامت را باطل نکنم دست از سرت بر نمیدارم!!!:21:
4=تا حالا از کسی کتک خوردی
تا دلت بخواد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5=تا حالا سر کسی رو شیره مالیدی؟
آره...بزار بهت بگم که سر چه کسانی را شیره مالیدم تا بهتر منو بشناسی... (البته تعدادشون زیاده ولی اینا الان یادم اومد)
الف- یه بار یه که سی دی رام من خراب شده بود و تقریبا دیگه از کار افتاده بود را بردم بازار رضا(میدونی کجاست؟) و اونو فروختم!! (خریدار اصلا متوجه خراب شدن اون نشد!!!):21:
ب- یه بار هم مادربرد قدیمیم که آن برد بودش!! هم همینطوری آبش کردم!!:21:
6=اگر الان بهت بگن دولت امریکا بهت این امکان رو میده که بری انجا زندگی کنی به خرج دولت امریکا حاظری ایران رو ترک کنی
نه به هیچ وجه... بابا ایران به این خوبی مگه چشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7=تا حالا امدی ارومیه
نه متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8=اشپزی بلدی
نیمرو و ماکارونی بلدم درست کنم
9=از کدوم غذا خیلی بدت میاد
از غذاهای ترش و شیرین (مثل فسنجون) خیلی بدم میاد!!
10=فرض کنیم باز عاشق و کشته مرده یک دختری هستی اگر پدرش بهت پیشنهاد بده در قبال گرفتن 300 ملیون دست از سر دخترش برداری حاظری این کار رو بکنی
عمرا....دختری که از همون روز اول اینهمه برام خرج درست کنه وای به حال بعدش....:5:
فعلا همین هارو داشته باش (بر میگردم حتما)
منتظرت میمونم!!:11:
سلام آقاي آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا سیا!!
ميبينم که بالاخره نشستي رو صندلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که شماهم بالاخره سوال پرسیدین!!
خوب ميخوام انتقام همرو ازت بگيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟؟ مگه من چکار کردم؟؟:41:
بريم:
د بدو که رفتیم.....:8: :5:
1-سرعت چرخش پره هاي هليکوپتر چند برابره سرعت دويدنه شيره؟(چي شد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به خدا تا حالا شونصد بار این سوالو جواب دادم!! سرعت پرههای هلیکوپتر 300-350 دور در دقیقه---- سرعت شیر حدود 70-75 کیلومتر در ساعت هستش!!! یه حساب کتاب ساده متوجه میشه که این دو عدد اصلا قابل تبدیل به هم نیستن (چون واحدهاشون خیلی باهم فرق داره!!:31: )
2-تعداد چرخهاي قطار چند برابره تعداد چرخهاي ماشينه ديويد سيمنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به تعداد واگنهای قطار داره!!!:31:
3-اگه يکي از دوستهات از بلندي پرتت کنه به ترتيب:
کی همچین جراتی کرده؟؟؟:13:
1000 متر مونده به زمين چه فحشي بهش ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
×××××××××××× به دلیل رکیک بودن سانسور شد....:20:
500 متر مونده نظرت راجع به ساندويچ هزارپا با سس آغشته به کرم له شده چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین اسمایلی که به کار بردی فکر کنم بهترین جواب برای این سواله!!!
100 متر مونده فکر ميکني چرا ميگن گوره خر نميگن گوره گاو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این ارتفاع دیگه به این چیزا فکر نمیشه کرد.. فقط دارم فریاد می زنم!!!:19:
لحظه برخورد فکر ميکني سرعت دويدن آهو بيشتره يا شتر مرغ يا هيچ کدام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در لحظه برخورد من دیگه در این دنیا نیستم که جواب این سوالا پیدا کنم!!:27:
اينا مدل سوالاي خودت بود ميخواستم ببينم خوشت مياد يا نه حالا سوالاي خودم:
من؟؟؟ کی تاحالا اصلا تو این تاپیک شما منو تاحالا دیدین؟؟؟:21:
4-الان چه حسي نسبت به من داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسی خاصی ندارم!!! سوالات خیلی عادی بودن!!!
-5-منو ميشناسي ؟تاحالا تاپيکهاي منو خوندي؟ نظرت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کم دیدمت... زیاد دقت نکردم!! متاسفانه
6-نظرت درباره امضام چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکسی که تو امضات گذاشتی خیلی قشنگه!!!
7-چرا آواتارت رو عوض نميکني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا اینا جواب داده بودم... من با این آواتار معروفم!! تو همه انجمنهایی که عضوم معمولا از همین آواتار استفاده میکنم حالا اگه قرار باشه که اینجا آواتارم را عوض کنم باید تو همه اون انجمنها عوضش کنم!!! خوب چنین کاری از منی که حوصله نداره خیلی بعید هستش!!:31:
8-معروف ترين صفتي كه تو فاميل بهش معروفي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس کامپیوتر......:31:
9-دود اهل تو هست؟اگه آره چه مدليش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی؟؟من؟؟؟ نه داداش من آخه منو شه به این کارا؟ پشر به این گلی؟؟؟
نه عزیز من اهل این چیزا نیستم
10-خطرناک ترين کاري که تا حالا انجام دادي چي بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار میخواستم یه نفر را سر ببرم!!!!:21: :18: ولی فقط زخمی شد و جان سالم به در بردیم!!:18:
11-تکيه کلام خاصي داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر نده.....(این تیکه کلامم هستش)
12-به نظرت بهترين و بدترين قانون اين سايت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترینش را نمیدونم ولی بدترینش اینه که نمیشه اسم از سایتهای وارز و یا برنامه های ف ل ت ر ش ک ن آورد!!
13-اگه يكي بهت فحش بده چه واكنشي نشون ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی عصبانی میشم !!! سرخ میشم!!! بعدش تو دلم یه فحش آبدارتر نثار روح خبیثش میکنم!!:21:
14-تام يا جري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تام....(آخه بنده خدا همیشه مظلوم واقع میشه!!!)
15-به گدا ها کمک مي کني؟ به اونايي که آهنگ ميزنن چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه!!! اینا که گدا نیستن... ماشاله وضعشون صد برابر بهتر از من هست
16-بازم بيام سوال بپرسم؟مدل خودت يا مدل خودم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بیا!!! هر جور که خودت دوست داری!!!
خوب خسته نباشي لطف ميکني اگه جواب بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم خسته نباشی که سوال پرسیدی
باي باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای..:11:
دوباره سلام مهدي جون:
1-چه مجله اي رو بيشتر ميخوني؟
2-يه عكس از دستكتاپت بذار اينجا... « نري الان مرتبش كني عكس بندازيا!!!»
3-چطوري با p30world اشنا شدي؟
4-صبح كه از خواب پا ميشي اوليت سايتي كه باز ميكني چيه؟«خالي نبديا»
5-از كدوم شخصيت تلويزيون و سينما حالت بهم ميخوره؟
6-فوتبالت خوبه؟
7- MP3 مخفف چه كلمه اي هست؟
بسه ديگه...پررو شدي !!! «چشمك»
دوباره سلام مهدي جون:
علیک سلام دوباره
1-چه مجله اي رو بيشتر ميخوني؟
قبلا عرض کرده بودم... بنده اهل مطالعه نیستم
2-يه عكس از دستكتاپت بذار اينجا... « نري الان مرتبش كني عكس بندازيا!!!»
چیز خاصی نیست... همون عکس پیش فرض ویندوز هستش که گذاشتم(من زیاد عکس دسکتاپ را عوض نمیکنم!!!)
ولی بازم اگه خاستی بگو تا برات عکسشو بزارم
3-چطوري با p30world اشنا شدي؟
دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم که از یه مقاله بودش در مورد نحوه ساخت ترینر برای بازیها
4-صبح كه از خواب پا ميشي اوليت سايتي كه باز ميكني چيه؟«خالي نبديا»
من تو انجمن های زیادی عضوم ولی به ترتیب:
الف- پی سی ورد
ب- مقصد
ج- پی سی سون
د- آنریل(در صورت نیاز)
ه- میکس ایران
و- انجمن خودم!!:5:
5-از كدوم شخصيت تلويزيون و سينما حالت بهم ميخوره؟
الان شخص خاصی یادم نمیاد
6-فوتبالت خوبه؟
نه اصلا...:41:
7- MP3 مخفف چه كلمه اي هست؟
نمیدونم والا...:41:
بسه ديگه...پررو شدي !!! «چشمك»
نه عزیز این چه حرفیه؟؟؟ بازم بیا!!(تقدیم گل)
سلام
ایا زندگی همونیه که انتظار داشتی ؟
موفقیت چیست و موفق کیست ؟
ممنون
بهروز
سلام
علیک سلام
ایا زندگی همونیه که انتظار داشتی ؟
نه زیاد!!!:41: اونطوری که میخواستم نشده!! ولی امیدوارم بشه!!
موفقیت چیست و موفق کیست ؟
موفق کسی است که بتونه به بهترین شکل به آروزهاش برسه!! ولی تعریفی دقیق از موفقیت ندارم!:41:
ممنون
خواهش میکنم:11:
بهروز
مهدی!:31:
بازم سلام:
1-پيتزا يا ابگوشت؟!!
2-گوگل يا ياهو؟
3-دوست داشتي تلويزيون ايران يه شبكه مخصوص اهنگ يا فيلم داشت؟؟
4-دوست داشتي مدير يكي از انجمن هاي P 3 0 بودي؟ اگر جوابت مثبت هست كدوم انجمن؟
5-از كدوم مدير P 3 0 بيشتر خوشت مياد؟
6- يه جوك بگو...
تا بعد...