گفته بودن شنبه درست مشه.پس چرا درست نشد؟؟؟؟؟؟
سرعت تک فال30
سرعت 4 فال 70
پنگ 600
Printable View
گفته بودن شنبه درست مشه.پس چرا درست نشد؟؟؟؟؟؟
سرعت تک فال30
سرعت 4 فال 70
پنگ 600
مال منم روی 30 تقسیم میشه:19:نقل قول:
واسه منم سرعت همون 30 تا هستش
صد تا فایل هم که میزارم هیچ تاثیری نداره و سرعت تقسیم میشه
مگه قرار نبود شنبه درست بشه ؟
به نظر من الان صبانت داره شبانه رو بر اساس سرعت واقعی میده من 128 دارم با سرعت 30 دان میکنم و دیشب با یه اکانت دو مگابیت مجددا تست کردم روی 233 بود سرعتش
دوستان یه سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
من وقتی میرم برای سفارش اینترنت 1 مگابیت میگه شما مجاز نیستید
اگه من یه شماره ی شرکتو که صبانت داره بزنم و بزنم برای پرداخت به لینک زیر ارجاع داده میشم
اگه من جای شماره شرکت شماره منزلو بزنم و اینتر کنم یه شماره سفارش جدید میسازه با همون مبلغکد:http://sales2.ngsnet.net/MellatEPayment/MellatPayGate.aspx?amount=260000&ticket=21_Shomare Sherkat_1321
اگه من پرداخت کنم اینترنتم یه مگ میشه یا نه ؟
ببخشید که طولانی شد
سرعتم خیلی خوب بود امشب از 1 تا 6 تقریبا 3.5 گیگ دان کردم ...
کلا اکثرمون مرض داریم فقط می خوایم دان کنیم ...:31:
چیزایی که دیشب دان کردم می دونم اصلا نگاه هم نمی کنم ...
صبانت عزیز هر تصمیمی که گرفتی لااقل اطلاع رسانی کن .
اگه مشکل برطرف میشه یا اگه قراره همین وضع بمونه حداقل به مشترکین اطلاع رسانی کن . باور کن 5 ساعت روشن موندن کامپیوتر واسه 500 مگ ارزش نداره . شما 1 ساعت رایگان بده باسرعت 200 تا بنظرم این خیلی بهتره .
باید به فکر یه پیج تو فیسبوک باشیم...
نقل قول:
شما جدیدی؟
قبلا کس دیگه ای نماینده صبا در اینجا بود
، که چند وقتی هست این طرفا نیومده
3-4 روز که چه عرض کنم
، شما بگو 2 هفته
واسه منم دیشب روی 30 بود ، چندتا فایل هم میذاشتم به زور میرسید به 40 و همون 40 تقسیم میشد.
دوستان صبانت مشترکش خیلی بالاست ( دلیل این میدونین چیه ) = کیفیت خوب و سرعت بالا صبانت به پرسرعت ترین سرویس دهنده هست ( شرکت های دیگه اولش خوب هستن وقتی یوزر رفت بالا ) مطمئن باشید افت شدیدی میکنند
پس همین صبا نت بهترینه چون سالهاست سرعت بالایی میده دیتای صبانت خیلی بالاست مطمئن باشید باز هم صبانت مثل قبل بهترینه ( تو فروم ها نگاه کنید به بقیه شرکت ها هم نگاه کنید ) هیچ کس از سرویس دهنده فعلی خود راضی نیست ملت ما همیشه ناراضی هستند ( سرعتی که صبانت داره هیچ شرکتی نداره اینو میتونید امتحان کنید ) مشترکین که ناراضی هستند مطمئن باشید سرویس شرکت های دیگه رو امتحان نکردند تا مقایسه کنند .
صبانت هم مطمئن باشید به خاطر مشترکینش سرعتش رو درست میکنه
دوستان من سرعتم 2 مگه یعنی 2 مگ شارج کردم از قبل ولی الان سرعت شبانه روزانم داغونه رو همون 20 30 در ضمن من پهنای باندمم زیاده بالاست ربطی به 128 یا 1 مگ 2 مگ نداره کلا دارن یه کاری میکنن که امیدوارم درست بشه
یعنی اینجا همه تو شبانه مشکل دارن ؟ یعنی سرعت روزانشون درسته؟ در ضمن اینم بگم اینا یه حالت چرخشی دارن یادمه یکی از دوستان میگفت من پینگم 250 و ولی اونموقع ماله من رو 120 130 بود سرعتمم خوب بود ولی الان سرعتم که هیچی پینگام رفته رو 250 البته مسیری که قبلا سرویس میداد ttl=45 یا 47 ولی الان 54