30 تا عمومی گاج؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه سنجش اخر بگیرین حله
Printable View
30 تا عمومی گاج؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه سنجش اخر بگیرین حله
نقل قول:
دانشگاه ملی همون شهید بهشتیهنقل قول:
حالا چرا بهش میگن ملی؟
آره فقط پاسخ کلیدی داره.نقل قول:
اما کتاب اختصاصی ریاضیش، کنکورای ریاضی 83 تا 88 هستش که هم عمومی داره و هم اختصاصی و جلد دوم پاسخ تشریحی داره. و جلد اول توی خود سوالا پاسخ کلیدی.
منظورشون همونه!!!نقل قول:
بابا منظورم همون دولتی بود!!
راستی مس صعود کرد سپاهان حذف شد
یه سوال
برای قبولی تو سراسری مهمه که از هر درس چند درصد بزنی؟
یعنی مثلا من میخام اگه قبول شدم تو انتخاب رشته مهندسی نرم افزار بزنم
مهمه که از هر درس چند درصد بزنم یا نه فرقی نمیکنه و همه همون رتبه هستش& [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رشته های مختلف زیرگروه تعیین شده که بسته به اینکه شما رشتتون مربوط به کدوم زیر گروه باشه ضریب های مختلفی داره درس ها . نرم افزار فک کنم زیر گروه 1 بود که ریاضی اهمیت بالایی داره.نقل قول:
اون اسم مال زمان طاغوت بوده...!:31:نقل قول:
مهندس م.ح.م هم اونجا درس خونده!:31:
من از 9 فروردین ترس برم داشته بود که اصلن قبول نمیشم.آخه من تغییر رشته دادم (از تجربی به ریاضی) چون میخواستم معماری بخونم.خب اگه هرچیزی جز معماری قبول بشم واسم پشیزی ارزش نداره.ترسیده بودم که اگه قبول نشم باید چه خاکی تو سرم بریزم.
خیلی کارا کردم که نترسم،که انگیزه بگیرم.کارهای خطرناک هم کردم.
مثلن برداشتم یکی از صفحه های آخر مجله آزمون رو که تراز و رتبه های برتر رو چاپ می کنه زدم به دیوار اتاقم.که هی ببینم و تحریک بشم.چند روز اول خوب بود ولی بعدش هی ترسیدم،هی نا امید تر شدم تا جایی که دیدم اصلن من قبول بشو نیستم.از روی دیوار برش داشتم.
کارنامه های آزمونایی که از اول سال داده بودیم گذاشتم جلوم و به قولی نشستم تجزیه تحلیل اساسی کردم.ولی فایده نداشت.مثلن میدونستم من عمومی هام خوبه.میدونستم گسسته ام خوبه اما اینا هیچ کمکی نمی کرد که نترسم.
حتی سراغ معلممام هم رفتم.یکی بود که تابستون قبل تغییر رشته من رفته بود به مدیرمون گفته بود که" بین بچه های تجربی دانش آموزی هست که اگه بهش پیله کنی جزو دو رقی های کنکور میشه." کلی باهام حرف زد که نترس و این همه سختی کشیدی،باید حقتو بگیری.باید به خیلی ها ثابت کنی که تو رو بیخودی دست کم گرفتن. این بارم بعد دو سه روز من بازم حالم خراب بود. حتا یکی از معلم هام بهم گفت "فلانی خوب درس بخون بزار آدما برن دانشگاه !" :18: با این حال من انرژی نداشتم ادامه بدم.
(ببخشید طولانی شده ولی لطفن ادامه رو بخونید.:20:)
آن چنان ترس برم داشته بود که تو هیچ کدوم از آزمونایی که مدرسه شرکت کرده بود نرفتم(قلم چی و شهر تهران و ....)
رفتم تو سایت کانون اونجایی که راهنمایی برای انتخاب رشته سراسری داره (kanoon.ir/misc/sarasari/default.aspx) بازه ی A++ رو پرینت گرفتم.از سایت تخمین رتبه (daneshpazhohan.ir) درصد ها و رتبه های منطقه 1 رو پرینت گرفتم.
دیدم الان با این اوضاعی که من دارم (رتبه ی حدود 1000 منطقه 1)معماری دانشگاه علم و صنعت قبول میشم.دیدم با رتبه حدود 800 منطقه دانشگاه شهید بهشتی هم قبول میشم و الخ...
ترسم ریخت خُب.:31:
واسه دوستم هم که ترسیده بود (میخواد شیمی بخونه) دانشگاه ها و رتبه ها رو خوندم.باور کنید اون از منم آروم تر شد.:27:
تا قبل از اون سردرگم بودیم.طبیعتن دلم میخواست رتبه ی خوبی بیارم.ولی حالا که میدونم با چه حدود رتبه ای میتونم معماری یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم.حرص رتبه و تراز نمی زنم.(منم جاه طلبی ها و بلند پروازی های خاص خودم رو دارم ها...:31:) الان دیگه میدونم باید تو این وقت باقی مونده چیکار کنم.
به نظرم اگه شماها هم ترس هایی تو وجودتون هست (که بعیده نباشه.) برید اینا رو ببینید.چیزی که میخواید بخونید و رتبه ها و دانشگاه هاش رو نگاه کنید و برای همون هم تلاش کنید.
به تراز هایی هم که کانون گذاشته کنارش توجه نکنید فقط رتبه ها رو با رتبه ی خودتون مقایسه کنید و ...
نترسید...اگه کمی هم آرامش پیدا کنید میتونید موفق بشید.
سلام
من تازه به این فروم ملحق شدم.
جمع به نظر جمع خوبی هست.
این سوال از قول یکی از دوستامه که رشته ریاضیه.عین سوالاتش این جا نقل می کنم:
سول:
من برای دیفرانسیل2 کتاب رمزینه را گرفتم.اما تا الآن وقت نکردم بخوانمش.سه هفته آینده هم امتحان دیفرانسیل کشوری دارم و همون طور که اطلاع دارید این کتاب را نمیشه در عرض سه هفته خواند.حالا چه کار کنم بتوانم در سطح امتحان کشوری بلد باشم و پاسش کنم.درضمن کتاب گواژه هم دارم.ولی باید یه آموزش در کنارش باشه.
اگه کسی میدونه بگه که کدوم قسمت از کتاب رمزینه رو بخوانم.(طبیعتا همه ی کتاب را نیازی به خواندن نیست)
یا این که چی کار کنم بتونم در این سه هفته دیفرانسیل2 را خوب بلد باشم