از یکی از سایت های ماهوارهنقل قول:
یعنی شما میگید اگه سرور ایرانی باشه حله؟؟؟
Printable View
از یکی از سایت های ماهوارهنقل قول:
یعنی شما میگید اگه سرور ایرانی باشه حله؟؟؟
با سلام
دوستان من خونمون تازگیا اومده طرفای سردخونه با پیش شماره 724
میخوام adsl وصل کنم ولی معلوم شده pcm هسش. رفتم مخابرات مدرس مسوولش میگه بودجه نداریم حالا حالا درست نمیشه.
به نظرتون چکار کنم؟ از جای دیگه نمیتونم پیگیری کنم؟ راه حل دیگه(غیر از وایمکس) نداره؟
دوست عزیز ازکدوم سایت ماهواره گرفتی بیا تو پیام خصوصی یا تو یاهو ادم کن ببینم مشکلت چیه دیگه این بحث رو اینجا ادامه ندهنقل قول:
YAHOO ID : DG20KING
نماس گرفتم پشتیبانی انگار همچین بلد نبود...نقل قول:
بی زحمت شماره پشتابانی این ماتریکس رو بدید .الان شارژ کردم نوشت با موفقیت انجام شد.sms ش هم اومد ولی همون سرویس قبلی مونده.
زنگ بزنم بگم بهشون.
فقط یه چیزی : وسط ماه که میشه شارژ کرد ؟!؟ الان من 128 نامحدود داشتم.اعصابم خرد شد از سرعتش.15 روز مونده تموم شه.الان 256 10 گیگ شارژ کردم.ولی هر چی مودم رو خاموش روش میکنم عوض نمیشه این ....
کمکمکمکمکمکمکمکمک.
گفت که باید صبر کنی تا دوره جدید شروع بشه ... منم گفتم نمیشه و پس فردا انتخاب واحد دارم و از این حرفا ....
گفت ببینم تا شب چی کار میتونم بکنم !!! شب زنگ بزن یاد آوری کن !!!
من یه بار به پارس آنلاین زنگ زدم سه سوت همون موقع جدید رو برام فعال کرد... این چی میگه ؟!؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان رفتم خط جدید رو که کشیده بودن تست کردم.شکر خدا بوقش اومده ....
الان میخوام برم از همیار نت یه ماهه 1 مگ محدود بگیرم.کجا باید برم؟ آنلاین هم میشه ؟!
چند روزه وصل میکنن ؟! ( مرکز دستغیب )
ممنون.
دوستان صبانت ، آسیاتک یا بیست نت
کدوم بهتره؟
خواهشاً هرکی 128 هرکدوم رو داشته بگه با سرعت چند دانلود می کرده و شبانه رایگان بوده؟؟
اگه عجله داری از بیست نت بگیر یکی دو روزه وصل میکنن ولی همیار حداقل فکر کنم 4 5 روز طول بکشه از خودشون بپرس 6269543نقل قول:
یه شرکت جدیدا اومده به نام ایلا اونها خط پی سی ام را معمولی میکنننقل قول:
شرکت ایلیا پارس خطها را از pcm درمیاره
مگر اینکه وایمکس بگیری /
دوستان آسیاتک ، صبانت ، بیست نت
کدومش بهتره؟
128 کدوم بهتره؟شبانه داره؟شارژه اولیه کدوم رایگانه؟..
دوستان من ایمیل زدم شرکت کاوش رایانه(نمایندگی صبانت) گفتم این قضیه سرعتای نجومی و ایتکه سرعت شبانه مثلا 512 میانگین زیر 95 نمیاد چه تضمینی وجود داره که حرفاتون راست باشه که توی وبتون اینحرفارو زدین.جواب اومد برام:
پاسخ واحد روابط عمومی کاوش
با سلام
احتراماً به استحضار میرساند سرعت اینترنت به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما سرعت مذکور، متوسط استفاده عموم مشترکین صبانت می باشد که ممکن است بیشتر یا کمتر شود.
اگر سوال دیگری دارید،لطفاً هرگز درنگ نکنید و با ما تماس بگیرید
پشتیبانی کاوش- واحد روابط عمومی :41:
128 اسیاتک که شبانش افتضاح هستنقل قول:
صبانت بستگی داره بگیر نگیر داره
بیست نت شبانه رایگان نداره به میزان حجم مصرفی پول میدی