با سلامنقل قول:
بله ، يك اسپيليتر به كامپيوترم وصل كردم اما اين اسپيلتر خوب هم نمي تونه تفكيك كنه ، يعني وقتي adsl رو روشن مي كنم ديگه به سختي ميشه با تلفن صحبت كرد علاوه بر اين هر كسي گوشي رو برميداره يا ميزاره من قطع ميشم از اينترنت
با تشكر
Printable View
با سلامنقل قول:
بله ، يك اسپيليتر به كامپيوترم وصل كردم اما اين اسپيلتر خوب هم نمي تونه تفكيك كنه ، يعني وقتي adsl رو روشن مي كنم ديگه به سختي ميشه با تلفن صحبت كرد علاوه بر اين هر كسي گوشي رو برميداره يا ميزاره من قطع ميشم از اينترنت
با تشكر
مودم اسپیلیتر نمی خواد اون رو بکن وصل کن به تلفنی که ازش استفاده میکنید.نقل قول:
هر تلفن = یک اسپلیتر
Line رو میزنی به خط dsl رو کاری نداری و خروجی phone رو میزنی به تلفنی که ازش استفاده می کنید.
ممنون از شمانقل قول:
اما من نمي تونم تلفن خانه مان را براي هميشه به اطاقم بيارم و به عنوان اسپيليتر ازش استفاده كنم . اگه راه حل ديگه اي هست دوستان لطف كنند بزارند
خوب اگر مشکلت حل شد. پس باید به تعداد تلفنهایی که استفاده میکنید اسپلیتر تهیه کنید. باز هم میگم نیازی نیست مودم رو به اسپلیتر وصل کنید. آیا شما از اسپلیتر D-Link استفاده میکنید؟نقل قول:
قیمت اون بین 3.5 تا 5 هزار تومان هست.
یک روش دیگه هم داره ولی فکر نکنم بتونی انجام بدی اینکه اسپیلیتر رو بگذاری سر اولین کابلی که میاد داخل خانه و بعد از خروجی Dsl یک کابل بکشی تا خود مودم . که باید سوکت زن داشته باشی که بتونی اینکار رو بکنی که اصلا به دردسرش نمیارزه.
اسپيلتر رو برداشتم ، و مشكل قطع شدن من از اينترنت موقعي كه گوشي برداشته ميشه يا گذاشته ميشه ، به كلي حل شد واقعا از شما ممنونم دوست عزيزنقل قول:
الان اسپليتري رو هم كه روي مودمم داشتم جدا كردم و به تلفن خانه مان وصل كردم و مشكل صداي اون هم حل شد
باز هم ممنونم و تشكر ميكنم ، واقعا توي اين يك سال خييييلي اذيت شده بودم هم من و هم كساني كه با تلفن صحبت مي كردند
اساتید عزیز کسی میدونه فایروال مودم های وایرلس چه جوری کار میکنه؟
سلام 2بارهنقل قول:
من گیج شدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* شما ویندوزتون Vista هستش.
* می فرمائید که با LAN وصل کردی و خودیخود وصل میشه === این یعنی الآن PPPoE هستی
* عکس بالا هم PPPoE بودن رو تائید میکنه.
1- حالا شما می خواید تنظیمات رو PPPoE کنی ؟؟ خودش هست که!!
2- تو ویستا چه اروری میده؟
3- تو XP این عکس چطوریه؟ احتمالا جدول خالیه و هیچ تنظیمی ست نشده.
متخصصان عزیز توضیح بدین .نقل قول:
من استاد نیستم ولی یک گزینه هست توی کانفیگ مودم که فایروال رو فعال میکنه و تنظیمات خاصی نداره البته توی Linksysنقل قول:
اون قسمت مک فیلتر رو اکتیو کنید و مک آدرس لپ تاپ رو اونجا ست کنید. برای بدست آوردن مک لپ تاپ برید :نقل قول:
Start => Run => بنویسید cmd =>
Enter کنید => بنویسید ipconfig
Enter کنید اونجا مک آدرسها رو می نویسه مک مربوط به کارت شبک وایرلس رو تو کانفیگ مودم ست کنید.