منم یه گربه داشتم اینجوری میشد.یبارم وقتی سن سیمزمو عوض کردم جوون بود نوجوونش کردم اینجوری قاطی میکرد همیشه.
Printable View
منم یه گربه داشتم اینجوری میشد.یبارم وقتی سن سیمزمو عوض کردم جوون بود نوجوونش کردم اینجوری قاطی میکرد همیشه.
میشه یه اسکرین شات از فولدر بازیت برام بزاری؟
مثل من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالش هست که ورژن بازی شما با اپدیت فرق کنه.
گربه؟!!؟ نسخه ی Pets رو نصب کردی؟ به نظرت کدوم نسخه از همه قشنگ تره؟نقل قول:
البته این اصلا مهم نیستش.نقل قول:
دوستانی که تا به حال نسخه ی اکسپنشنی رو نصب نکردن، میتونن با این لینک نسخه ی The Sims 3 Supernatural رو دانلود کنن:
کاربرانی که پریمیوم نیستند از این لینک استفاده کنن:
مهم نیست؟منظورم از ورژن شماره اپدیتش نیستا!.بعضی نسخه های بازی رو نمیشه اپدیت کرد موقع خرید هم میگن قابل اپدیت نیست.اره پیتز رو هم نصب کردم.هر کدوم قشنگی خودشونو دارن ولی Supernatural جالبه.اگرچه کامل نیست و بهتر میشد درستش کنن.
بله درست میگید! :n06:
البته من یادم میاد قبلنا وقتی بازی GTA IV رو خریدم، فروشنده گفت قابل اپدیت نیست..... اما من اپدیتش کردم! :n02:
Black - Death گفتش که icon سمت چپ اون تصویری که گذاشتم توی Uninstall or change a program بوده، پس احتمالا بازی ایشون هم به صورت 2بار نصب هست و میشه اپدیتش کرد.
گفتید که میتونی پک Island Paradise روبریزی یعنی فقط فقط همین رو با این اپدیتی که گذاشتین میتونم داشته باشم رو بازیم یا میتونم همه ی اون پک ها یی که تا قبل از اون هم اومده رو رو بازیم داشته باشم؟:n13:
در واقع نسخه ی Island Paradise اخرین پکی هست که ریلیز شده.نقل قول:
بله، وقتی بتونید اخرین پک رو نصب کنید یعنی میتونید همه ی نسخه های قبلیشم نصب کنید :n26:
قبل از اینکه اپدیت کنی، بازی بدون مشکل اجرا میشه؟؟نقل قول:
لطفا یک اکانت جدید بساز، و بازی رو کامل پاک کن و دو باره نصب کن و اپدیت کن. اگر نشد مشکل از ویندوزه، که فکر نمی کنم بتونم با پیغام مشکل رو حل کنم. باید ویندوزت رو دوباره نصب کنی.