سلام. section break رو خودم گفتم. استفاده از جدول هم راه استانداردی هست. در خیلی موارد ازش استفاده می شه.نقل قول:
Printable View
سلام. section break رو خودم گفتم. استفاده از جدول هم راه استانداردی هست. در خیلی موارد ازش استفاده می شه.نقل قول:
سلام
سوال: چطور مي تونم در word 2003 براي مطالبي كه نوشته ام فهرست مطالب بصورت index ايجاد كنم؟
نمي دونم سوالمو واضح گفتم يا نه؟ ببينيد نميخوام فهرست را خودم دستي ايجاد كنم. آيا منوي خاصي هست كه از طريق اون خود word فهرست رو ايجاد كنه؟ :20:
سلام. بله. شما می تونی از طریق cross reference این کار رو انجام بدی. ( از طریق field هم امکان پذیره) توضیح کاملتر در help ورد یا pdf های قابل دانلود موجود است.نقل قول:
سلام
دوستان، من باید متنی رو بنویسم که فقط 8 صفحه داشته باشه. بعضی از لغات نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و باید از end note استفاده بشه. در انتهای صفحه هشتم جا برای این endnote ها هست ولی از سر جاشون حرکت نمی کنند و انگار دوست دارند که از ابتدای صفحه بعدی شروع بشن.
چه کار کنم تا end note ها بیایند به انتهای صفحه هشتم و صفحه نهم رو خالی کنند؟
وقتی copy و paste کردمشون، شماره هاشون رو از دست دادند که نباید اینجوری بشه.
لطفاً کمکم کنید.
یه جستجویی کردم که به این مورد برخوردم
Switch Draft view and then press Alt+V,F and then select the Endnote
Separator from the pull down in the top border of the Endnotes pane and do
what you want with it.
وارد Draft view شدم و تونستم، خط جدا کننده رو حذف کنم ولی من می خوام کل end note ها، از جاشون تکون بخورند و از صفحه نهم بیایند به انتهای صفحه هشتم
سلام دوستان :40:
یه چن تا سوال دارم. و کمک فوری لازم دارم. تا تایم 9 صبح فردا . لطفا راهنماییم کنید
1. آیا میشه چن تا فایل ورد جداگانه رو بصورت یک مجموعه یکپارچه در آورد؟ یعنی همشونو جمع کرد و به یک فایل تبدیل کرد.
" موضوع اینه که یه سری نمونه سوال توسط افراد مختلف طرح شده. در قالب فایلهای مختلف. که قراره همه اونا رو تو یه فایل بصورت مجموعه در آرم"
2. آیا راهی وجود داره که شماره سوالات رو بتونم بصورت همزمان تغییر بدم؟ آخه چن سری سواله که هر کدوم از 1 شماره گذاری شدن. ولی من باید اونارو تبدیل به یه مجموعه کنم که شماره گذاریشم باید بصورت متوالی باشه .
3.نمونه سوالات هم بصورت 4 گزینه ای هست. میشه کاری کرد که این 4 گزینه ای ها همزمان بصورت حروف الف ب ج د نشانه گذاری بشن؟ و این نشانه گذاری روی فرمت شماره سوالها تاثیر نذاره؟
مرسی :11:
امیدوارم بدردتون بخورهنقل قول:
نقل قول:سلام
دو تا راه حل براش متصوره
یکی اینکه، بریم در حالت draft که بخشی از view در آفیس 2007 است و بریم روی section ای که می خواهیم حذفش کنیم. بعد دکمه delete رو فشار می دیم و از دست section مورد نظر خلاص می شیم ولی قالب بندی اون قسمت از دست می ره.
یک راهش اینه که بگیم end note ها در پایان section قرار بگیرند و نه در پایان document
من از راه دوم رفتم چون راه اول، الگو رو تحت الشعاع قرار می داد.
خدا رو شکر که به این مشکل، غلبه کردم.:42:
دوستان ... كسي راه حلي (غير از جدول كشيدن و سفيد كردن لبه ها ) براي نوشتن يك شعر تك بيتي (2 مصراعي) سراغ نداره؟
سلام این صفحه باز نمی شود جوابش چیه مرسی
. برعكس نويسي== راه حل در control panel
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=898762&postcount=270
2- برای فارسی کردن عدد در فرمول نویسی 2007 باید چکار کرد
من اعداد را روی hindi گذاشتم راه دیگری هم دارد
مثل فرمول 2003 گزینه ای دارد؟؟؟؟