واقعا پشتیبانی فنی ضعیفی داره فن آوا...نقل قول:
من تابستون 1ماه مشکل قطعی مکرر داشتم پشتیبانی فنی نمیدونست مشکل کجاس هرووز زنگ میزدم پشتیبانی فنی ( نه پشتیبانی معمولی)...
آخرش اعصابم خورد کردن شکایت نوشتم به تنظیم مقررات 3-4 روزه درست شد!!!!
Printable View
واقعا پشتیبانی فنی ضعیفی داره فن آوا...نقل قول:
من تابستون 1ماه مشکل قطعی مکرر داشتم پشتیبانی فنی نمیدونست مشکل کجاس هرووز زنگ میزدم پشتیبانی فنی ( نه پشتیبانی معمولی)...
آخرش اعصابم خورد کردن شکایت نوشتم به تنظیم مقررات 3-4 روزه درست شد!!!!
حرف شما درست منم دوست دارم همه از نامحدود واقعی استفاده کنن تا طعم اینترنت واقعی رو بچشن ولی متاسفانه تو ایران خیلی از مسائل که گفتنش اینجا صحیح نیست دست به دست هم میده تا اینترنت محدود به دست مردم برسه که نتیجه اش میشه اینترنت محدود و گران و کم سرعت پهنای باند بهانه است همین مسائل پشت پرده باعث سودجویی شرکت ها میشه تنها شرکت تقریبا درستکار فن آوا هست میان این همه شرکت سودجونقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
در خصوص موضوع کمبود پهنای باند که فرمودید، برای شهر مشهد عرض می کنم قطعا هیچ جای نگرانی نیست و به هیچ عنوان مشکل پهنای باند نداریم. تا الان به صورت منظم هر مرکزی که با مشکل پهنای باند مواجه شده سریعا افزایش داشته و کاربران عملا افت سرعت رو حس نکردند.
قابل توجه دوستان همیشه آنلاین
شرکت فن آوا از طریق نماینده خود در شهر مشهد تعداد محدود نماینده فعال فروش با شرایط ویژه می پذیرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره تلفن ۳۷۶۶۵۹۷۵-خانم تقی زاده تماس بگیرید.
قابل توجه مشترکین عزیز با سرویس های حجمی
امکان ارائه سرویس از ۱۰ تا ۱۶ مگ در شهر مشهد ممکن شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ۳۷۶۶۵۹۷۵-خانم ناصری تماس حاصل فرمایید.
قبلا هم گفتم ، دوستان دیگه هم گفتن کلا این فن آوا با دی لینک مشکل دارهنقل قول:
رو ساتش هم هر مودم میفروشه جز دی لینک
مودم دی لینک من الان 1 ماه بیشتره کلا وصل نمیشه در صورتی که تی پی لینک دارم راحت وصل میشه بدون قطعی
نمیدونم چرا سیستمشون با این مشکل داره شاید تنظیمات خاصی داره مثل فایر وال چیزی رو مودم که با تجهیزات اینا همخونی نداره
قدیم هم یادمه باس 1 ساعت خاموش میکردم تا این کار کنه الان 1 روز هم خاموش کردم باز وصل نشد ، کانفیگ عوض کردم انگار نه انگار
من 7 ساله روی فن آوا مودم دی لینک دارم الان هم باز یه دی لینک جدید خریدم هیچ مشکلی نبوده !
قرمز میشه چون ipنمیگیره مشکل از مودم نیست مشکل از شبکست باید چند دقیقه بزارید قرمز بمونه تا خودش سبز بشه البته اگر مودم قدیمیه این امکانو نداره باید فریمورشو آپدیت کنید که بهش اضافه بشهنقل قول:
مدل مودم چیه؟
منم الان تو این۱.۵ سالی که اومدم فن اوا با وجود اینکه مودمم دی لینکه هیچ مشکلی ندارم فقط موقعی که مودم وصله و من همون لحظه خاموش روشنش کنم واسه حدود ۳-۴ دقیقه اینترنت قطع میشه اما دوباره وصل میشه
مودم دی لینک جزء مودم هایی هست که ما حتی به کاربران پیشنهاد می کنیم.
احتمالا مودم شما ایراد داره و باید بررسی بشه.