بله این راه خوبی هست ...نقل قول:
Printable View
بله این راه خوبی هست ...نقل قول:
قسمت option/synchronisation نت گوشی چه کارایی داره ؟
فکر کنم برای سینک کردن ( هماهنگ سازی) کانتکت ها و مسیج ها با کامپیوتره //نقل قول:
سلام به همه دوستان
الان 2-3 روزه که وقتی میخوام یه رینگ واسه گوشیم انتخاب کنم توی ringing tone فقط 2 حالته یا off و یا download در صورتی که رو گوشیم 400 تا آهنگ دارم البته یه تم هم نصب کردم که روش رینگ بود حالا به نظرتون مشکل از تم هست یا مموری 2gb؟
سلام.خسته نباشيد
ببخشيد خواستم ببينم چطور ميشه يه اسكرين سيور بدون محدوديت زماني براي 5700 يا 6120 قرار داد.يا يه برنامه كه ايم كارو انجام بده.چون پس مدت زمان محدودي صفحه تاريك تاريك ميشه نهايتا چند دقيقه و بعد از اون براي مشاهدهي ساعت و يا تاريخ بايد حتما صفحه رو روشن كنيم.لطفا كمك كنيد.مرسي
باید نور را روی On بذاری
پروداکت کد 5700 فارسی بهم بدید که تست شده باشه و مطمئنه
خیلی خیلی ممنون
یکی توضیح بده پروداکت کد چیه و به چه دردی می خوره ؟
پراداکت کد یه کد که مشخص میکنه گوشی مال کدوم منطقه س .رو لیبل گوشی نوشته. یه عد مثل 553236.نقل قول:
و بدرد همین زبان گوشی میخوره که اگه کد رو عوض کنی میتونی زبان گوشی رو به اون منطقه ی دلخواه عوض کنی.
دوستان عزیز من را لطفا راهنمایی کنید
ببینید من چند وقت پیش از پروداکت کد و این جور چیزها خبر نداشتم و گوشیم را از 3.27 به 3.83.1 آپدیت کردم
حالا که فهمیدم میشه گوشی را فارسی کرد میخواستم راهنماییم کنید چه کار کنم
و یه توضیحی هم در مورد فایل های فلشی که جدا هست هم بدید منمون میشم و بگید چه طوری باید فارسی کرد با این فایل فلش ها