DVD Key در اصل یه کده ، ولی در قالب یه فایله... چند تا فایل بهتون میده ، اما فایلی که واس رایت کردن مهمه Dummy.bin هست...
DVD Key در اصل یه کده ، ولی در قالب یه فایله... چند تا فایل بهتون میده ، اما فایلی که واس رایت کردن مهمه Dummy.bin هست...
سلام
مثل اینکه xbox رو بیشتر از 3 بار و هر بار با یک پروفایل نمیشه مجانی به لیو و مولتی وصل کرد ایا این درسته؟
اگه درسته هیچ راهی نیست که دوباره برش گردونیم؟
من کنسولم را با کابل HDMI به مانیتور وصل کردم
تنظیماتش رو روی 1080p بذارم کیفیتش بهتره یا 1080i
خب منم بالاخره همین الان xbox م رو 1.91 کردم.:31:
البته به دلیل نداشتن PC با استفاده از مبدل ESATA و با Laptop این کارو کردم :d
خیلی هم خوشحال میباشم
مسلماً 1080Pنقل قول:
من کابل hdmi هفت تومنی خریدم خراب نمیکنه دستگاهو؟
سلام اینlt1.9.1 دیگه کامله بحساب یا بازم اون قفل2.5فعال روش و بازیها حتما باید full stealth باشه
منم یه کابل 6 تومنی داشتم خودش خراب شد انداختم دور.الان از اون گروناشو خریدم:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
گفته شده که اگه بازیهای قدیمیت پچ شدن دیگه نیازی نیست که پچ بشن.یعنی با همون پچ قبلی و 1.91 میتونی راحت بازی کنی
کیفییتشم بالا تره؟ تو این مدتی که اینو دارم کنسولو داقون نمیکنه؟نقل قول:
نه مشکلی نداره...نقل قول:
در هر صورت باید AP2.5 پچ باشه که اجرا بشه... توی آخرین آپدیت ، حتی AP2.5 پچ هم شده بود بازی اجرا نمیشد ، اما با 1.91 پچ بشه اجرا میشه...نقل قول:
یه نمه آره.ولی زیاد به چشم نمیاد.اون 6 تومنیه خودش به درک واصل شد:31:نقل قول:
کنسول هم فکر نکنم چیزیش بشه.خیالت راحت
دوستان الان لازمه 1.91 بریزیم ؟
روی 1080p که میذارم توی بعضی از فیلم ها که با کنسولم میبینم و خیلی کم توی بعضی از بازی ها نقطه چین های پراکنده ی قرمز دیده میشه مشکل از چیه؟نقل قول:
کابلم هم sony هست و 18 تومن خریده بودم با ایکس باکس باهم
(البته خیلی به چشم نمیادا)
ولی 1080i این مشکل را نداره
برای بازی هایap2.5اگه به13599آپدیت کردی بله لازمهنقل قول:
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
راستی یه سوال من الان کنسول رو که باز کردم بین سیم برق کنسول و درایو هیچ پارگی یا چیزی نیست که بگم با روش سوزنی dvd keyرو دراوردن.....آیا روش دیگه ای هم هست؟واس هر درایوی؟
من lt1.9 رو ریختم آپدیت داشبردم هم 13146 هست میتونم بازی های ap2.5 پچ شده رو بازی کنم؟نقل قول:
اگه منظورتون13146هست بله میتونید.............نقل قول:
سلام
اگر میشه یکی لطف کنه آموزش باز کردن اکس باکس فت رو لینک بده هرچی میگردم نیس :دی
یعنی اگه به 13599 آپدیت نکنم نیازی نیست lt1.91 رو بریزم؟نقل قول:
نه فقط باید بازی رو پچ کنید همین.................نقل قول:
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
بفرما اینو آقا سعید خودمون نوشته...نقل قول:
فقط یه چیزی اونجایی که نوشته با قاب CDکلید بسازید من خودمو کشتم نشد و با یه چیز میبه ای کردم..........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343995
شما برو اینجا :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245[/HTML]
توی محتوای مخفی یکی از دوستان هست
ذوستان دلایل فریز کنسول چیه؟کنسولم مادربردش جاسپره مدلشم پریمیومه
بعضی وقتا حینه بازی fifa 11 و بازی های دیگه فریز کرده
هان مگه رو پرمیون جاسپرم هست؟نقل قول:
حالا هر چی اینکه رو هارد نریزی بازی رو اینکه بازی سنگین باشه اینکه خود بازی مشکل داشته باشه
نقل قول:
میتونه از پاور دستگاه باشه ..
----------------
من کنسولو باز کردم تقریباً مونده اون تیکه قاب بزرگ که روی درایو هست تو آموزش نوشته با بازی کردن در بیارید من هرکار میکنم نمیشه :|| ( البته پیچ گوشتی ستاره ای نداشتم دیگه اونورو باز نکردم ممکنه از اون باشه ؟ : دی )
اون قسمت که پیچ ستاره ای داره اگه باز نکنی قاب اصلی که بعد از باز کردنش مادربرد رو میبینی در نمیاد باید ستاره ای هارو حتما باز کنینقل قول:
به احتمال زیاد از پاور یا همون اداپتور دستگاه هستنقل قول:
توی اداپتور. فن هست باید بازش کنی اون فنو تمیزش کنی
4تا پایه زیر اداپتور هست (مثل پاک کن میمونه) اونارو کامل بکن زیرش پیچ هست اون پیچ هارو باز کنی اداپتور باز میشه
البته خود دستگاه هم باید باز کنی و تمیزش کنی . بازی هم حتما رو هارد نصب کن
این کارا رو بکن به احتمال زیاد دیگه فریز نمیشه
باید اون ستاره ای هاری باز کنینقل قول:
اگه دستگاهت اسلیمه حتما آداپتور وایر لس رو باز کن وگر نه داغون می شه
این دستگاه های XBOX و PS3 رو میشه به تلویزیون معمولی قدیمی(CRT) هم وصل کرد.
همون تلویزیون هایی که 3 فیش رنگی میخورن یا حتما باید ال سی دی باشه.
X360بله وصل میشهنقل قول:
برادران عزیز من هیچ جا Xbox Slim آکبند پیدا نمی کنم که ه-ک نشده باشه :(
چیکار کنم ؟
زورم میاد برای یه دستگاه 400 $ ، 800 هزار تومان پول مفت بدم .
همون 300 تومان که برای -- می خوام بدم رو میدم بازی اورجینال می خرم .
اگر جایی سراغ دارید که داشته باشه لطفا پ.خ ارسال کنید .
ممنون .
اسلیم 4 گیگ 460 ، 250 گیگ هم 550... 800 کجا بود؟؟؟ کپی هم فرقی نداره باشه یا نه... در هر صورت اوریج رو میتونی راحت بازی کنی... نهایتش به طرف میگی که واست فرمویر اوریج فلش کنه که تنها فرقش با LT+ (فرمویر کپی) اینه که بازیای کپی رو باز نمیکنه...
بله حتی داخل جعبه اش یه تبدیل داره که به تلویزیون های قدیمی هم می خورهنقل قول:
آقا سلام ترو خدا فوری فوتی جواب بدید من با جانگل فلشرDVD KEYو همه چیز رو دراوردم ولی حیف یادم رفت وصفحه رو بستم و نمیتونم دیگه با اون رایت کنم و داس فلشر هم بدبختانه کار نمیکنه و فرم ور هم پاک کردم و الان هم که نمیتونم دوبارهDVD KEYرو درارم نه؟الان من چه جور میتونم DVD KEYو فایل های دیگرو دوباره تو جانگل لود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام و خسته نباشید
من امروز اسلیم 250 گیگ گرفتم و فروشنده گفت که LT 1.91 روشه و داشبرد هم که نگاه میکنم 2.0.13599.0 هست حالا این 2 سوال رو دارم لطفا جواب بدید
1- چطور میتونم بفهمم که LT 1.91 روش هست
2- اگر الان باهاش به لایو وصل شم مشکلی که نداره ؟ چون خود فروشنده میگفت فعلا یه مدت به لایو وصل نشو !!!
ممنون از راهنماییتون
من کنسولمو2ساله ابدیت نکردم وداشبوردش هم 2.0.8955.0هست وبازیهایی مثل alan wake,lost planet2,castlevaniaرو با دیسک اکتیو اجرا میکنم الان بازیهای جدید مثل nfs:hot pursuit وغیره را بخام اجرا کنم حتما باید lt1.9.1 بریزم
یعنی دی وی دی کی رو در نیاوردی؟؟؟نقل قول:
اگه Dummy.bin رو داری دوباره جانگل رو باز کن فرمویر سفارشی بساز و رایت کن...
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
1-ببین بازی های COD : BO و COD : MW2 و NFS : HP و Fable 3 و Halo Reach (فرق نداره کدوم) اگه اجرا میشن 1.91 داری...نقل قول:
2-اشکال نداره... چون داشبورد آخری و 1.91 هم داری...
چرا چرا همه چیزو دارم فقط من یخده گیج شدم خواهشا قدم قدم بگو بینیم چی کار کنیم..................:دینقل قول:
ببخشید
من کلا سر و کارم به هیچ کدوم از اون بازی ها نمیخوره چکار کنم ؟ پس لازم نیست خدا رو شکر .راستش حوصله باز بسته کردن ندارم با زبان روزه :31: !نقل قول:
آره...........نقل قول:
ببین درایو رو میزنی به کامپیوتر ، کنسول رو روشن میکنی (کلید هم در حالت روشن میزاری) ، کامپیوتر هم روشن میکنی ، جانگل رو باز میکنی ، Intro رو میزنی ، Yes رو میزنی و کلید رو خاموش روشن میکنی ، جانگل میزنه Drive is in Vendor mode ، اگه نزد هم دوباره امتحان کن... بعدش میری توی تب Firmware tools 32 و Open Source Firmware رو میزنی و Dummy.bin رو انتخاب میکنی ، Open Target Firmware رو هم میزنی و LTPlus-025v1.91.bin رو انتخاب میکنی ، بعد دکمه Spoof رو میزنی ، بعد میری توی تب MTK Flash 32 و دکمه Write رو میزنی ، کارش که تموم شد دکمه Outro رو میزنی ، بعدش همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و تو و کنسولت یک عمر در کنار هم Geow میزنین : دینقل قول:
یه دوتا سوال این INTROرو که میگی کجاست اصلا پیدا نکردم..یکی هم اینکه منظورت از کلید همون بود که بین سیم کنسول و درایو میزاریمه دیگه درسته؟نقل قول:
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
آها پیدا کردم اینINTROرو فقط یه چیزی من که اونو میزنم چیزی نمیاره که YESبزنم چی کار کنم؟