دوستان در مورد بحث رانژه دقت کنید که اگه کوتاه بیاید حقتون خورده میشه .
isp ها و یا شرکت مخابرات علاقه دارن که وضعیت جمع آوری و رانژه را به روال قبل انجام بدن و اعلام کنند که سه تا پنج روز کاری (روزهای تعطیل حساب نمی شود) زمان نیاز است تا عملیات رانژه انجام شود .
اگر پیگیری برای احقاق حق را در این زمان انجام ندهید ، دستور سازمان مقررات در مورد این موضوع به فراموشی سپرده خواهد شد و بعد از مدتی حذف خواهد گردید .
شما میبایست با حساسیت بسیار بالایی این موضوع را پیگیری کنید که به استاندارد کاملا مشخص تبدیل شود و شرکت ها؛ دیگر توان پشت گوش انداختن آنرا نداشته باشند .
در صورتیکه با مقاومت شدید روبرو شدین ، مثل من پیشنهاد میکنم با ضبط صدا و تصویر نافرمانان از دستور وزارت خانه ارتباطات اقدام به شکایت با سند و مدرک کنید تا به مرور این دستور جدید در بین شرکت های خدمات دهنده جا بیفتد.
جهت آگاهی شما من بخشی از مصاحبه عمومی معاون وزارت ارتباطات رو میگذارم تا از حقوق خودتون مطلع باشید :
رئیس سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد:
در جلسهای که با اپراتورها برگزار شد، الزام را بر این گذاشتیم که ظرف ۱۲ ساعت کاری از زمان درخواست مشترک یا ۲۴ ساعت معمولی (تعطیل غیر کاری) نسبت به راهاندازی سرویس با تعرفههای جدید اقدام کنند. در گذشته رانژه کردن سرویس مخابرات بیش از ۷۲ ساعت زمان میبرد و تغییر یک اپراتور برای مشترک با مشکلاتی همراه بود که ما به اپراتورها و مخابرات الزام کردهایم که ظرف مدت ۱۲ ساعت نسبت به درخواست راهاندازی مشترک یا تغییر اپراتور وی اقدام کند.
وی از مشترکان خواست درصورتیکه در این زمینه با مشکلی مواجه شدند آن را به رگولاتوری منعکس کنند و شدیدا با این موضوع برخورد خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد که به دو اپراتور که برخی تعرفههای مصوبه جدید را اشتباه اعلام کرده بودند اخطار داده شد و این اپراتورها موظف شدند که تعرفههای خود را اصلاح کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]