لینکت چند گیگه؟نقل قول:
انقدر از لیچرم مونده:
3.332 گیگ
اگه میخوره من در خدمتتم.
Printable View
لینکت چند گیگه؟نقل قول:
انقدر از لیچرم مونده:
3.332 گیگ
اگه میخوره من در خدمتتم.
سلام
دوستان به نظر شما سرعت باز کردن صفحه ها یکم بهتر نشده؟
هیچکس نمیدونه :n02:نقل قول:
من زنگ زدم از پشتیبانی هم پرسیدم گفت نمیدونیم:n01::n09:
واسه من که سرعت باز شدن صفحه ها همیشه عالی بوده و هنوزم همینطوره.در نتیجه تغییری احساس نمیکنم.نقل قول:
اقا این مودم من زایکسل ،چقدرم زشته شکلش ، بعضی وقتا میزنه به سرش نمیشه با وایرلس بهش وصل بشی و تا خاموش روشن نکنی درست نمیشه.
راستی امشب سرعت افتضاح
دمت جییییییییییییییییز ... فعلا که لینک جایگزین پیدا کردم و کارم راه افتاد ...بعدا لازمم شد مزاحمت میشم.....بخاطر اینکه پستم هم اسپم نشه باید بگم که دیروز از ساعت 7 صبح تا امروز صبح کامپیوتر روشن بود و داشت با سرعت عالی دانلود میکرد. ولی الان کامپیوتر رو بهش استراحت دادم و دوباره الان راش انداختم انگار همه چی بهم ریخت .... کاش خاموش نمیکردم...:n29:نقل قول:
تایید میشه بهتر شده ولی همون یکمی که خودت گفتی....فقط یکمنقل قول:
پشتیبانی در مخابرات واژه ای بی معنی است...نقل قول:
یه آموزش به ما بده ببینم این فرمتش چیه که گذاشتی؟فلش یا چیز دیگه ؟ بعدشم چجوری باید بزارم توی سایت؟کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟نقل قول:
حالا بهتر از زایکسل پیدا نکردی رفتی اینو انتخاب کردی؟؟؟ این همه مارک و برند این چی بود خریدی انصافانقل قول:
دیشب که خوابیدم سرعت عالی بود...صبح بلند شدم کامپیوتر خاموش شده بوده انگار برق رفته بود فورا روشن کردم زدم دانلود سرعت....:n28::n28::n28::n30::n30::n30:
دیروز استثنا بود.... سرعت همه عجیب بالا رفته بود....نقل قول:
دی وی بی جان حالا S2 یا S1 هستی؟:n02:نقل قول:
تبلیغات زیاد بود ، مارو به اشتباه انداخت خلاصه
بهترین مارک برای وایرلس huawei هستش ، گوشی های موبایلش در حد لپتاپ گیرندگی وایرلسشون قویه :n23: