-
من دوستم از شاتل طرح ۱۲۸ گرفته.دانلود از سرور های خارجی روی ۸ ولی از ایرانی روی ۵۰۰ .خلاصه هر شب از ایران ۱۱ گیگ دانلود می کنه.چرا ما رو نمیزارن با این سرعت از سرور های ایرانی دانلود داشته باشیم؟
چرا اگر کاربر زیاده پس چرا میان طرح های یک ساله با مودم رایگان میدن تا کاربرانشون بیشتر بشه؟چرا مخابرات مشهد همانند مخابرات تهران و یا اصفهان همل نمیکنه؟چطور اون ها از پس هزینه های نامحدود بر میان ولی مشهد نه؟
چرا برای اپراتور ها نمی گین که یکم روابط عمومی رو از ۷۰۰ ایرانسل یاد بگیرن؟
چرا مدیران یاد نمی گیرن که با مردم باشن.یعنی شما از مشکلات خبر نداشتین تا اینکه اومدین اینجا؟ساید کسی آدرس اینجارو بهتون نمی داد اون وقت بازم راحت میشستین پشت میزتون.
چرا هنوز اینترنت میدین؟چرا هیچ وقت نوع آوری ندارین.چرا اینقدر به خودتون مطمعنا هستین که کارتون درسته؟
خسته ام خوابم می یاد ولی فردا بازم سوال دارم.
-
اه دیر رسیدم
ولی خب عیب نداره دوستان رو این تاکید کنید که نامحدود هارو برگردونند
همون طور که دوستمون گفتن اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه
بعدشم این انحصاری که روی خط فیبر نوری هست اره مخابرات میزاره شرکت دیگه بیاد ولی به خاطره اون ساختمونی که شرکت دیگه تجهیزاتش رو توش بزاره اجاره گزافی می گیرند که باعث میشه شرکت های خصوصی طرف فیبر نوری نیانند
-
مثل اینکه دیشب اینجا خوب شلوغ و پربازدید بوده .
طوری که آقا میثم هم اینجا بودند و تاپیک رو زیر نظر داشتند .
من که دیشب نبودم .
به نظرم آقای ملک جعفریان باید این مطالب و گفته های ما رو با دیگر اعضای هیئت مدیره نیز درمیان بزارند .
چون ایشون به شخصه و تنهایی نمیتونند کاری صورت بدند .
-
اقای ملک جعفریان یه عرض کوچیک داشتم زمانی که من و چندی از دوستان همین فروم اومدیم برای اعتراض به برداشتن غیر قانونی شبانه و بدون اطلاع دادن به کاربر.
بعد از اینکه کارمنداتون اقایان (نایبیان ثاقب عادل )متوجه اشتباشون شدن
خود اقای ثاقب گفتن که شرکتهای خصوصی از خود ما اینترنت میگیرن و کاربر بخاطر شبانه رایگان هزینه میکنه و این حق کاربراست اگه اینطور هست چرا برداشتین؟؟؟؟
اقای تاروردی در مورد برداشتن طرح نامحدود جواب کوبنده ای دادن: (این سیاست استانه) میشه در مورد این جمله توضیح بدین؟؟ به قول دوستمون اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه چرا بقیه استانها نامحدود دارن ؟؟؟چرا مشهد به عنوان اولین استان نامحدودش برداشته شده؟؟؟
نامحدود رو برداشتین هزینه رو زیاد کردین شبانه رایگان هم که محدود کردین سرعت هم که قربونش برم رو 90 تاست
اقای جعفریان نمیشه که کاربر بخاطر دانلود شبانه با کلی تررس هر ساعت سایت گلدنت رو چک کنه که ازش حجمی کم نشه
با خون دل کلی هزینه کردیم
خواهشا این وضعییت نابسامان رو درست کنید
با تشکر
-
دوستان یک خواهش داشتم ببینید یک سری موارد هست واقعا ازدست کسی برنمی یاد عوض کردنشون شما هم بجای اینکه اول همین مشکلات طرح های خودمون رو مطرح کنید گیردادین به اونا که حاضرم قسم بخورم دراخرم به هیچ جا نمی رسیم
یکی همین مورد نامحدود که مطمئن باشید دیگه برنمی گرده خیلی ازاستان ها هم وضعیت خراسان رو دارن مثل قم اصفهان یا همین اخرین مورد لرستان که همین هفته پیش برداشت این برمی گرده به سیاست کلی اینترنت ایران که متاسفانه همه دارن این روش رو پیاده می کند که بصورت حجمی ارائه کنند مثلا دیدید که اسیاتک اخیرا چه گندی زد به نامحدوداش پس مطمئن باشید بقیه استان ها هم به وضعیت خراسان دچارمی شند مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته وسیاست کلی اینترنت ایران عوض بشه که فعلا بعید می دونم
بحث فیبرنوری هم یک مورد کشوری هستش که تمام ایران دچار انحصارمخابرات هستن وبازم با مطرح کردن تو این تاپیک به جایی نخواهیم رسید
البته مطرح کردن این موارد خوبه ولی دیگه گیردادن که چرا فلان جاپس این جوریه واینجا این جوری هیچ فایده ایی نداره
پس خواهشا فعلا تمرکزکنید روهمین مشکلات طرح های موجود تا همین موارد رو فعلا یک سروسامون بدن بقیه موارد پیشکش
-
منکه دیگه خسته شدم . هر روز چک می کنم 1 گیگ از حجمم کم میشه حالا چه دانلودی داشته باشم چه نداشته باشم !
-
خداییش ما مشهدی ها ترکوندیم:
-
سلام دوستان عزیز
تاپیک و ببین , مدیر عامل اومده اینجا :n04:
مرسی از دوستانی که سوالها رو پرسیدن , دمتون گرم
-
سلام دوستان والا من که که یه دو سه روزی بود که طرحمو از ترس اینکه پولم حروم نشه شارژ نکردم تا اینکه دیگه امروز مجبور شدم یک گیگ شارژکنم امیدوارم دیگه حجمم یهو تموم نشه.
مشکلات رو که بچه ها همه گفتن در مورد تموم شدن ناگهانی حجم بچه ها که اقای ملک جعفریان گفتن ای پی تون -- میشه و یه نفر دیگه میاد از اکانت شما دانلود میکنه اینو بگم که اگه اینطور باشه و یکی دیگه بیاد از اکانت من دانلود کنه پس باید این مقدار دانلود توی ریز کارکرد من ثبت بشه که چنین چیزی نیست پس لطفا درایت فرموده و این مشکل رسیدگی ویژه بکنید چون حق الناس است وقابل بخشش نیست.
-
دوستانی که بعد از رفتن مدیر عامل اومدند و مشکلاتو اعتراضشون رو گفتند :
لطف کنید امشب (یا هر شبی که مدیر هست ) بیاید و مجدد اینارو اعلام کنید، چون ایشون کلا صفحاته قبلو نمیخونه ، و از همون انتها شروع میکنه به پاسخ دادن به پست های جدید
البته من و دوستم (saeedaz09) تقریبا اکثر مشکلاتو جمع بندی و مطرح کردیم ، اما خب تکرار این مشکلات اونم با بیان جدید ، مفیده
اینطور که ایشون گفتند ، امشب هم مجددا سر میزنند به فروم ، پس دوستانی که میتونند ، حاضر باشند